SEO Advanced: Optimizarea site-urilor si promovarea lor online

SEO Advanced: Optimizarea site-urilor si promovarea lor online

0 Shares
0
0
0

Mai intai de toate trebuie mentionat faptul ca ofertele de optimizare a site-urilor de prezentare, dar si a magazinelor online reprezinta solutia ideala pentru acei clienti care au un buget mai mic, insa care prefera in baza optimizarii dar si a sfaturilor primite, sa isi continue singuri campania de promovare in mediul online.

In cazul in care iti doresti sa ai un site pozitionat si mentinut pe prima pagina de rezultate Googole, ai nevoie de colaborarea cu o firma de success de pe piata, iar pentru asta poti accesa www.smartseopack.com cu incredere in orice moment.

Este important de precizat faptul ca pozitionarea si mentinerea pe aceasta pozitie in Google inseamna o munca titanica efectuata de catre specialisti, dar si o monitorizare permanenta a site-ului.

Tocmai de aceea trebuie sa soliciti ajutorul specialistilor, daca ai de gand sa beneficiezi de o campanie seo dar si de consultanta pe o perioada de timp mai indelungata.

Daca te vei intreba ce are in plus SEO advanced spre deosebire de SEO start, in primul rand vom aminti studiul de concurenta, dupa care com mentiona obtinerea backlinkurilor si nu doar sfaturi despre cum se obtin acestea.

Deasemenea, un alt avantaj ar fi crearea unui continut optimizat, precum si rapoartele primite si alanlizele lunare, sau trimestriale referitoare la traficul de pe site, dar si consultanta permanenta atata timp cat este valabil contractul.

O oferta seo advanced va cuprinde in primul rand auditul tehnic, care cuprinde determinarea unor aspecte care trebuiesc imbunatatite si determinarea elementelor care nu permit indexarea corecta a site-ului in motoarele de cautare,

Un asemenea audit tehnic va cuprinde si analiza adaptata la CMS-ul pe care a fost construit site-ul.

O oferta seo advanced va cuprinde si o strategie a cuvintelor cheie. Aceasta strategie se refera la depistarea unei liste de cuvinte si de expresii care au rolul de a aduce vizitatori pe site.

Strategia cuvintelor cheie se va stabili in functie de domeniul de activitate al site-ului, in functie de volumul de cautare pe Google, dar si in functie de numarul rezultatelor in Google, in functie de geolocalizare sau de pozitiile castigate deja.

O strategie de cuvinte cheie va cuprinde cuvinte generice, cuvinte specific, dar si cautari detaliate care au rolul de a returna rezultate relevante.

O oferta seo advanced va mai cuprinde si un studio de concurenta, care va face o comparatie atat a site-ului tau, cat si a unor site-uri concurente, si va depista metoda practicata de concurenta pentru promovare de exemplu.

Optimizarea seo on page este o alta componenta care se regaseste in oferta seo advanced, si cuprinde optimizarea structurii siteului, optimizarea meta tagurilor, a urlurilor, a imaginilor si a videourilor, sau optimizarea codului sursa.

Alte elemente pe care le mai cuprinde oferta seo advanced ar fi SEO Copywriting care cuprinde crearea articolelor optimizate, sau optimizari offpage, cum ar fi analizarea backlinkurilor de exemplu, sau obtinerea acestora.

Rapoartele si analizele lunare sau trimestriale, si consultanta permanenta pe toata durata desfasurarii contractului, sunt alte elemente specifice ofertei seo advanced.

0 Shares
You May Also Like