Cateva motive pentru care ar trebui sa folosesti Wordpress in design-ul unui website

Cateva motive pentru care ar trebui sa folosesti WordPress in design-ul unui website

0 Shares
0
0
0

Site-ul dvs. serveste ca magazin digital pentru afacerea dvs. Daca nu arata atragator, nu se incarca repede sau nu aveti o versiune mobila, clientii vor continua sa caute alte alte optiuni.

Multi proprietari de afaceri mici se bazeaza pe site-ul lor web pentru a aduce un flux constant de clienti potentiali si pentru a educa clientii potentiali cu privire la ceea ce ofera. Pentru tutoriale online de webdesign, acceseaza Howdodesign.com.

Cu toate acestea, atunci cand vine vorba de proiectarea si dezvoltarea unui site web, majoritatea acelorasi proprietari de mici afaceri, cred ca nu pot avea toate avantajele pe care intreprinderile mai mari le au. Dar nu este adevarat. De ce? Faceti cunostinta cu WordPress.

WordPress este o platforma gratuita care poate sustine excelent partea din spate a site-ului dvs. Este denumit in mod obisnuit un “sistem de gestionare a continutului” datorita capacitatii sale de a va permite sa creati si sa organizati cu usurinta toate paginile si materialele pe care le incarcati pe site-ul dvs.

1. Veti putea incepe sa utilizati site-ul dvs. ca blog.

Daca utilizati un site separat pentru a gazdui blogul dvs. sau, mai rau, nu aveti niciun blog (cel putin inca), comutarea site-ului pe WordPress va rezolva rapid aceasta problema. Nu numai ca software-ul este incredibil de usor de utilizat (adaugarea de noi pagini / postari dureaza secunde), dar este platforma perfecta pentru blogging-ul despre afacerea dvs. mica.

Pur si simplu configurati o pagina pe site-ul dvs. dedicata blogului dvs. (numiti-l doar “blog” sau un nume captiv care iti creeaza marca). Apoi puteti incepe sa adaugati postari pe acea pagina. Un blog este cel mai simplu si eficient mod de a adauga in mod continuu continut nou pe site-ul dvs. si de a va mentine clientii la curent cu afacerea dvs.

2. WordPress se actualizeaza in mod constant pentru siguranta si securitate.

Actualizarile instantanee va permit sa fiti siguri ca securitatea site-ului dvs. este intotdeauna actualizata si aliniata la politicile cele mai bune, cele mai actuale.

In timp ce alte sisteme de gestionare a continutului ar putea sa va solicite sa verificati manual actualizarile sau sa nu va faceti griji in ceea ce priveste efectuarea lucrarilor de intretinere, WordPress lucreaza pentru dvs.

Puteti dormi linistit, stiind ca site-ul dvs. se va actualiza automat si stiind ca WordPress va continua sa lucreze pentru a-si imbunatati sistemul si pentru a face lucrurile mai sigure pentru utilizatori si vizitatori.

3. WordPress este open source.

“Open source” inseamna pur si simplu ca dezvoltatorii pot contribui la software-ul WordPress sub forma de pluginuri, teme si actualizari. Cum te ajuta asta? Sistemul se imbunatateste si se dezvolta in mod constant, iar o noua adaugire nu va costa nici un cent. Puteti profita de toate avantajele acestor imbunatatiri fara sa le platiti.

4. WordPress este SEO friendly.

SEO, sau optimizarea pentru motoarele de cautare, se refera la ideea de a face site-ul dvs. mai usor de cautat de catre motoare precum Google si Yahoo. In timp ce stapanirea SEO poate dura o anumita perioada de timp, WordPress ofera modalitati pentru proprietarii de afaceri pentru a-si optimiza site-ul in cele mai simple cai posibile.

0 Shares
You May Also Like