Ai nevoie de un boiler montaj sub chiuveta?

Ai nevoie de un boiler montaj sub chiuveta?

0 Shares
0
0
0

Deja lumea echipamentelor de incalzire a apei s-a dezvoltat foarte mult si tocmai din acest motiv astazi avem liberul arbitru pentru a alege acele produse care ni se potrivesc cel mai bine, in concordanta cu felul in care este amenajata casa noastra.

De aceea, un boiler montaj sub chiuveta nu mai este privit astazi cu neincredere, ci devine un must have, mai ales in conditiile in care iti doresti sa realizezi o mascare eleganta a acestuia.

Un boiler cu montaj sub chiuveta poate fi de ajutor atunci cand din considerente de spatiu este necesara o astfel de masura. Montajul se face vertical, deci nu ii este influentata in nicun fel functionalitatea, iar alimentarea poate fi de asemenea mascata, astfel incat intreaga instalatie sa nu fie deranjanta din punct de vedere vizual.

Daca luam separat un boiler montaj sub chiuveta, precum modelul A-12 ST de 12 litri de la Braun, vom constata ca acest model este unul dintre cele mai avantajoase, iar caracteristicile sale tehnice ne imbie subtil sa il achizitionam.

Boilerul beneficiaza de o protectie interioara ceramica, ceea ce il face durabil si rezistent, dar de asemenea vom constata faptul ca este si izolat cu spuma poliuretanica ecologica, astfel incat temperatura lichidului sa poata ramane constanta pentru mai mult timp.

Un aspect interesant la acest boiler montaj sub chiuveta consta in faptul ca, spre deosebire de alte sisteme, el beneficiaza de o supapa care se deschide automat in cazul atingerii unei temperaturi peste limita maxima admisa.

Acest lucru este foarte important deoarece sistemul este unul sub presiune, si stim cu totii deja ca aceasta poate fi cu adevarat periculoasa atunci cand nu este monitorizata sau tinuta in frau. Aceasta crestere de temperatura si presiune poate cauza o impingere laterala atribuita peretilor boilerului, fapt ce ii poate cauza in anumite cazuri cedarea sau defectarea, uneori chiar de nereparat.

Produsul este vopsit la exterior cu vopsea poliesterica tratata termic tocmai pentru a putea preserva pentru cat mai mult timp temperatura apei calda stocate, boilerul este dotat cu anod din magneziu ce ofera protectie impotriva coroziunii electromagnetice, iar in final, boilerul esteprotejat in totalitate impotriva ruginii.

Acest lucru este foarte important deoarece vorbim despre produse aflate in contact permanent cu apa, lucru care l-ar putea afecta pe termen lung, daca aceasta protectie nu ar exista.

Temperatura maxima de lucru este de 75 de grade, timpul de incalzire, de la 12 grade la cele 75 de grade Celsius mentionate anterior este de 30 de minute, iar produsul face parte din clasa C de energie. De asemenea, produsul este protejat impotriva umiditatii, facand parte din clasa IPX4. Tensiunea de alimentare este de 220 V, iar rezistenta electrica este de 1500 W.

In final, un astfel de boiler montaj sub chiuveta pare sa fie o alegere buna nu doar sub aspectul esteticului, ci si la nivel de functionare, insa mai multe detalii in acest sens puteti gasi pe site-ul www.shop-einstal.ro , acolo unde specialistii iti pun la dispozitie tot ceea ce ai nevoie sa stii pentru a face o alegere corecta.

0 Shares
You May Also Like