Samsung S7562 Galaxy S Duos – Dual SIM si camera

0 Shares
0
0
0

Samsung S7562 Galaxy S Duos – Dual SIM si cameraSamsung a devenit, in ultimii ani, principalul oponent al celor de la Apple, si asta datorita, in principal, calitatii display-ului.

Spre exemplu, touchscreen-ul Samsung S7562 Galaxy S Duos reprezinta unul dintre cele mai bune ecrane tactile produse de catre compania coreeana. Un astfel de touchscreen Samsung S7562 Galaxy S Duos poate fi achizitionat de pe Magazingsm.ro .

Samsung S7562 Galaxy S Duos – Dual SIM

O caracteristica speciala a acestui dispozitiv este reprezentata de catre optiunea de a utiliza doua cartele SIM in acelasi timp. Este posibil sa se utilizeze avantajul diferitelor contracte sau cartele pre-platite.

De exemplu, este posibil sa profitam de un anumit serviciu de date favorabil pentru atunci cand mergem in strainatate si totodata sa platim tariful obisnuit atunci cand dorim sa efectuam apeluri, avand un pret rezonabil pentru internet.

Exista foarte multe posibilitati si pot fi personalizate fara sa trebuiasca sa schimbam cartela SIM de fiecare data sau sa avem la indemana mai multe telefoane. Implementarea software-ului este cel putin la fel de interesanta ca functia in sine. Chiar din momentul introducerii codului PIN este clar ca nu avem de-a face cu un telefon normal.

Codurile PIN ale ambelor cartele SIM trebuie introduse direct, unul sub celalalt, apoi vom observa o noua functie – exista doi indicatori de primire in bara de stare. Acest lucru inseamna ca ambele cartele sunt conectate la retelele respective. Prin urmare, este posibil sa fim disponibili pentru ambele numere de telefon.

Pe de alta parte, este posibil sa alegem care numar este folosit pentru a efectua apeluri, atunci cand formam numarul de telefon al unuia dintre contactele noastre. Bara de stare indica, de asemenea, care din cele doua cartele reprezinta, in mod curent, cartela standard pentru trimitere de mesaje sau pentru conectarea la internet.

Aceasta selectie a fost implementata in cursorul vertical astfel incat sa putem schimba cartelele rapid. Caracteristica Dual SIM functioneaza foarte bine in uzul de zi cu zi si ofera utilizatorului o multime de avantaje. E greu de inteles de ce exista atat de putine dispozitive cu o astfel de caracteristica disponibile pe piata si de ce aceasta este omisa in cazul smartphone-urilor high-end.

Samsung S7562 Galaxy S Duos – camera si multimedia

Samsung a instalat doua module de camera pentru a putea realiza instantanee ocazionale si apeluri video pe internet. Camera principala dispune de o rezolutie de 5 megapixeli (2592 x 1944 pixeli), iar software-ul ofera un zoom digital de 4x.

Camera secundara din fata nu este la fel de buna, avand o rezolutie de doar 640 x 480 pixeli, adica 0.3 megapixeli. Cu toate acestea, aceasta este suficienta pentru aplicatii precum Skype, chiar daca nu se ridica deloc la standardele tehnice propuse de Samsung.

Din pacate, clipurile video pot fi realizate la o rezolutie de 640 x 480 pixeli cu ambele camere. Camera principala dispune, de asemenea, de autofocalizare precisa, iar flash-ul LED creste calitate imaginilor realizate la lumina slaba.

0 Shares
You May Also Like