Probleme comune Samsung Galaxy S9 si cum sa le remediezi

Probleme comune Samsung Galaxy S9 si cum sa le remediezi

0 Shares
0
0
0

Galaxy S9 este unul dintre cele mai populare smartphone-uri de la Samsung. Acest model de smartphone dispune de specificatii tehnice uimitoare, motiv pentru care multe persoane isi doresc un asemenea dispozitiv. In ciuda acestui aspect insa, exista cateva probleme comune ale acestor dispozitive, despre care vom discuta in urmatoarele randuri.

Ecran spart

Aceasta problema este foarte des intalnita, iar cele mai multe modele Galaxy S9 care ajung in service au nevoie de o inlocuire display samsung. Aceasta problema este cauzata de neglijenta utilizatorilor in majoritatea cazurilor, pentru ca daca acestia ar fi avut grija de dispozitivele lor, ar fi prevenit o astfel de defectiune.

Din acest motiv, mentionam faptul ca daca achizitionati un asemenea smartphone, este necesar sa ii aplicati un geam de protectie din sticla pentru ecran, dar si sa il pastrati intr-o husa compatibila.

Probleme de sensibilitate a ecranului tactil Galaxy S9

In cazul in care S9 are probleme de sensibilitate a ecranului tactil din cauza unei caderi sau poate datorita unui protector de ecran, atunci exista o solutie usoara pentru aceasta. Samsung a inclus o optiune pentru schimbarea sensibilitatii ecranului tactil in telefoanele lor Galaxy pe care le vom folosi pentru a rezolva aceasta problema.

Puteti utiliza pasii indicati pentru a regla sensibilitatea ecranului tactil al Samsung Galaxy S9.

Solutie:

  • Deschide aplicatia „Setari” a Samsung Galaxy S9.
  • Localizati si deschideti „Functii avansate” in aplicatia pentru setari.
  • In aceasta sectiune, veti gasi o optiune care spune „Sensibilitate la atingere”.
  • Puteti utiliza aceasta optiune pentru a regla sensibilitatea ecranului tactil al Galaxy S9 si, astfel, a rezolva problemele.

Probleme audio Samsung Galaxy S9 datorate difuzorului umed

Samsung Galaxy S9 este un smartphone evaluat IP68 si din cauza ca, utilizatorii pot folosi smartphone – ul lor in medii umede. Cu toate acestea, uneori difuzorul telefonului sfarseste sa se ude, ceea ce provoaca probleme audio in difuzor. Acest lucru se intampla atunci cand apa intra in gratarul difuzorului dispozitivului dvs. si muta difuzorul.

Solutie: Pentru a rezolva aceasta problema, Samsung are un film impermeabil chiar in fata difuzorului, care impiedica apa sa dauneze definitiv difuzorul dispozitivului. Asadar, daca va confruntati cu probleme audio de la difuzor, este foarte recomandat sa lasati difuzorul sa se usuce timp. Si dupa un timp, veti vedea ca difuzorul dispozitivului dvs. a fost fixat, deoarece toata apa s-ar fi evaporat.

In caz contrar, cel mai probabil va fi nevoie sa mergeti cu telefonul in service, acolo unde specialistii in reparatii telefoane, vor inlocui in cel mai scurt timp difuzorul defect.

Rezolvarea problemelor de rezolutie si scalare pe Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 are un ecran QHD + care, in timp ce arata foarte ascutit, consuma multa baterie. Prin urmare, Samsung a inclus o optiune pentru utilizarea telefonului la rezolutia FHD + pentru economisirea bateriei.

Daca utilizati rezolutia FHD +, s-ar putea sa va confruntati cu anumite probleme de scalare din smartphone-ul dvs., care pot fi usor remediate cu pasii indicati.

Solutie:

  • In primul rand, deschideti aplicatia „Setari” pe Samsung Galaxy S9.
  • Accesati sectiunea „Afisare” din aplicatie si localizati „Rezolutia ecranului”.
  • Puteti utiliza apoi aceasta optiune pentru a comuta rezolutia dispozitivului la QHD + care va rezolva toate problemele de scalare.

Asadar, se poate vedea foarte clar faptul ca pana si dispozitivele din gama de varf de la Samsung, se pot confrunta cu diferite probleme, motiv pentru care este posibil sa ajunga intr-un service gsm.

0 Shares
You May Also Like