Politele de asigurare va protejeaza la pretul corect

Politele de asigurare va protejeaza la pretul corect?

0 Shares
0
0
0

Politele de asigurare va protejeaza la pretul corect?Este de notorietate faptul ca niciun sofer nu poate conduce fara a avea asigurare rca. Daca doriti sa achizitionati o asigurare rca ieftina, va recomandam sa accesati, cu incredere, www.rcautoieftin.ro.

Politele de asigurare potrivite pot ajuta la atenuarea loviturilor produse de evenimentele neasteptate, care, altfel, ar fi putut fi considerate catastrofe financiare pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra.

Insa, daca sunteti la fel ca multi alti oameni, poate ca nu ati inteles pe deplin toate politele pe care le aveti, ca sa nu mai vorbim daca acestea sunt adecvate astfel incat sa satisfaca nevoile dumneavoastra.

Iata cateva sfaturi care sa va ajute sa intelegeti pe deplin acoperirea dumneavoastra actuala si sa va decideti daca aceasta este suficienta sau trebuie sa mai faceti anumite modificari.

Cat valoreaza masina dumneavoastra?

Asigurarea auto este destul de scumpa, insa este vitala pentru a va proteja de raspundere si prejudiciile ce reies in urma unui accident. Chiar si asa, puteti produce economii substantiale prin realizarea de ajustari regulate ale acoperirii dumneavoastra.

Una dintre cele mai simple modalitati de a economisi vine din asigurarile de coliziune, respectiv cea multilaterala, din polita dumneavoastra. In mod normal, atunci cand aveti o masina noua, o asigurarea multilaterala si cea de coliziune sunt solutii inteligente, care ajuta la protejarea pierderilor majore.

Cu toate acestea, pe masura ce vehiculul inainteaza in varsta, valoarea celor doua tipuri de acoperire scade. Avand in vedere acest lucru, dupa ce valoarea acestor asigurari scade sub un anumit punct, acest lucru poate duce la realizarea de economii substantiale, pe care le puteti folosi pentru a cumpara un autovehicul nou sau pentru un alt obiectiv ce poate fi realizat prin economii.

Acasa este cel mai mare risc

Asigurarea de locuinta va poate proteja din punct de vedere financiar, in majoritatea situatiilor, de la dezastre naturale, la ghinioane de uz casnic. Insa, asa cum s-a intamplat in cazul celor afectati de uragane, asigurarile standard pentru locuinte nu va protejeaza chiar impotriva tuturor pericolelor. Una dintre cele mai frecvente greseli pe care oamenii le fac in legatura cu asigurarea pentru locuinta este aceea de a crede ca aceasta acopera si pagubele produse de inundatii.

Dar politele tipice exclud pagubele produse de inundatii. Pentru a obtine protectie impotriva indundatiilor, trebuie sa obtineti o asigurare separata. In mod similar, in zonele predispuse la cutremure, va trebui sa adaugati la polita o acoperire suplimentara impotriva cutremurelor, in caz contrar nu veti fi protejat impotriva unui astfel de dezastru.

Chiar daca aveti o asigurare de locuinta buna, s-ar putea ca aceasta sa nu poata acoperi toate bunurile. De multe ori, asiguratorii vor acoperi doar o anumita suma pentru produsele de mare valoare cum ar fi bani, bijuterii sau opere de arta, ca parte a politelor lor de baza.

Va trebui sa adaugati dispozitii speciale pentru protectia care trece de acea suma. Prin urmare, daca ati obtinut orice produs de valoare in ultimul an, discutati cu compania de asigurari pentru a afla de ce anume aveti nevoie pentru a-l asigura.

0 Shares
You May Also Like