Muzica in gradina sau terasa: DA, cu sistemul audio potrivit. Cum il alegi?

0 Shares
0
0
0

Te relaxezi in gradina sau pe terasa insotit de muzica ta preferata? Este posibil – este suficient sa ai boxe pentru exterior. Aceasta solutie devine din ce in ce mai populara in randul audiofililor. Datorita acestora, te vei odihni in aer liber, ascultand melodiile preferate si chiar vei organiza un home cinema de vara sau o petrecere aglomerata in gradina ta.

Primavara si vara sunt perioade ale anului cand multi oameni petrec mult timp afara. Gradinile de acasa, terasele si chiar gradinile alocate ofera oportunitati excelente pentru organizarea de petreceri la gratar, intalniri de familie sau seri romantice. Nu vor fi si mai placute daca poti asculta si muzica?

Boxe exterioare pentru terasa – confort si functionalitate

Producatorii de echipamente audio raspund nevoilor clientilor, oferind o gama tot mai larga de boxe pentru exterior de terasa sau gradina Bose 251. Acum nu trebuie sa iti faci griji cu privire la mutarea aparatelor grele de acasa la exterior si cautarea unei modalitati de a le mentine conectate in siguranta. Seturile de sisteme audio externe sunt usor de utilizat si iti pot completa gradina pe tot parcursul anului.

Muzica in gradina sau terasa: DA, cu sistemul audio potrivit. Cum il alegi?

Cum alegi difuzoare de exterior bune pentru gradina ta?

Exista cateva lucruri de luat in considerare atunci cand alegi difuzoarele externe potrivite. Urmeaza sfaturile de mai jos si cu siguranta vei alege boxele perfecte pentru gradina ta, transformand-o intr-un loc de relaxare fericita.

  • Difuzoare externe incluse sau solo?

Cea mai buna solutie este de a cumpara un sistem audio gata facut, care consta din difuzoare si un amplificator. Echipamentele suplimentare pot fi, de exemplu, un subwoofer extern, care va imbunatati calitatea basului in toate conditiile meteorologice. Cand cumperi un sistem de sunet extern gata facut (de preferinta de la un producator), poti fi sigur ca totul va functiona perfect.

Desigur, daca ai deja hardware care poate fi asociat cu difuzoare externe, te poti limita la achizitionarea lor. Inainte de aceasta, merita sa te asiguri ca aceasta conexiune garanteaza cea mai buna calitate a sunetului.

Difuzoarele externe Bluetooth vor necesita un amplificator cu aceasta functie. Datorita conexiunii Bluetooth, vei putea sa manevrezi in mod liber muzica preferata fara a te deplasa de pe un sezlong confortabil sau hamac.

  • Boxe exterioare pentru gradina si rezistenta la intemperii

Difuzoarele de exterior bune pentru gradina trebuie sa fie impermeabile si sa reziste la efectele razelor UV. Prin urmare, acestea ar trebui sa aiba o carcasa etansa din plastic de inalta calitate si o membrana impermeabila. Alegand difuzoare de exterior de buna calitate pentru terasa sau gradina, nu va trebui sa iti faci griji cu privire la dezasamblarea lor odata cu debutul iernii; un echipament decent va supravietui ploilor si ingheturilor, astfel incat sa te poti bucura din nou de sunet perfect in primavara.

  • Modul de instalare a difuzoarelor pe terasa

Dupa cum poti ghici cu usurinta, exista multe modele de difuzoare externe. Producatorii ofera atat variante pentru instalare pe podeaua terasei cat si in acoperis, difuzoare exterioare suspendate asemanatoare iluminatului, precum si difuzoare exterioare pentru gradina, de sine statatoare, pe care le poti ascunde, de exemplu, intre plante.

De asemenea, poti decide modelul difuzoarelor montate pe fatada cladirii. O optiune interesanta si deseori aleasa sunt difuzoarele exterioare pentru gradina cu functie decorativa: unele dintre ele seamana, de exemplu, cu pietre, datorita carora vor fi complet discrete.

  • Parametrii difuzoarelor externe pentru gradina

Difuzoarele externe difera in functie de dimensiune, putere si alte caracteristici importante, printre altele, pentru dimensiunea spatiului pe care vrei sa il amplifici. De asemenea, acestea sunt profilate acustic corespunzator, astfel incat sa poti determina directia de penetrare a sunetului. Inainte de a cumpara, citeste specificatiile difuzoarelor pentru a te asigura ca terasa sau gradina ta vor fi acoperite de sistemul de sunet fara obstacole majore.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like