La ce este util un sterilizator pentru manichiura?

La ce este util un sterilizator pentru manichiura?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care detii un salon de manichiura si pedichiura, este important sa iti indrepti atentia spre Shopu.ro pentru a alege un sterilizator, de care vei avea foarte mare nevoie in salon.

Sterilizatorul cu bilute de este un astfel de echipament spre care iti poti indrepta atentia, dat fiind faptul ca acesta reprezinta solutia efectiva pentru saloanele de manichiura si pentru instrumentarul personal. Sterilizatorul este un dispozitiv care nu trebuie sa lipseasca din nici un salon de manichiura si pedichiura, coafura, sau frizerie. De obicei, aceste sterilizatoare vin la pachet alaturi de un saculet de bile de quartz, care in mod normal trebuie sa fie suficient pentru aproximativ un an de zile.

Acesta este un aparat cu quartz care a fost special conceput pentru sterilizarea instrumentelor pentru manichiura sau pedichiura. Quartitul (bilele de quartz) in cazul in care nu stiati, este un foarte bun conductor termic distribuind temperatura uniform pe intreaga suprafata a instrumentelor de sterilizat. Acesta reuseste sa mentina o temperatura constanta de 250°C. Un amanunt important insa pe care trebuie sa il cunoasteti, este acela ca pentru ca sterilizarea sa aiba rezultate excelente, este obligatoriu ca aparatul sa fie curatat.

Sterilizatorul Miley cu bile de quartz, 100 W, model mic poate reprezenta cea mai buna solutie pentru dvs. atunci cand aveti nevoie de un asemenea echipament pentru salon. Acest mic echipament poate fi utilizat pentru a steriliza rapid si sigur insturmentele de manichiura, instrumentele de cosmetica si foarfeca de tuns. In momentul in care sterilizatorul ajunge la 250 C in doar 30 de secunde instrumentele sunt sterilizate.

Iata cum trebuie sa folositi acest Sterilizator Miley cu bile de quartz, 100 W, model mic:

  • Puneti bilele de quartz in cuva, inchideti mai apoi capacul si apasati butonul de pornire care se afla pe partea frontala a aparatului.
  • Procesul de incalzire dureaza in jur de 12 minute. In momentul in care temperatura va ajunge la 250 grade Celsius, indicatorul luminos se va stinge, iar in acest moment puteti introduce ustensilele pe care aveti intentia de a le steriliza.
  • Din cauza temperaturii foarte mari, ustensilele se sterilizeaza timp de 20 – 30 secunde, dupa care se scot din sterilizator si se inchide capacul.
  • La sfarsit, dupa ce ati terminat de sterilizat toate instrumentele, trebuie doar sa deconectati aparatul de la sursa de curent.

Sterilizatoru profesional pentru saloane Pupinel Sanity Security, 200 grade, timer este un alt astfel de echipament care ar putea sa isi gaseasca locul in salonul tau, dat fiind faptul ca sterilizeaza instrumentele la temperaturi inalte si practic acesta reprezinta o necesitate pentru a-ti desfasura activitatea in conditii sterile si curate.

Modelul Sanity Security dispune de un termostat care poate ajunge pana la 200 grade Celsius si de un timer de cel mul 60 minute. Interiorul unui astfel de sterilizator este confectionat din inox, inclusiv tavita speciala in care se aseaza instrumentele pentru sterilizare, in timp ce exteriorul echipamentului este realizat din aluminiu combinat cu plastic de cea mai buna calitate.

Modul de utilizare al acestui echipament:

Instrumentele care urmeaza sa fie sterilizate se pun in tavita speciala, iar mai apoi se inchide capacul dispozitivului si se seteaza temperatura si timpul de sterilizare. Pe termometru sterilizatorului se vede cand a ajuns la temperatura dorita. Cand a trecut timpul de sterilizare, trebuie scoasa tavita cu ajutorul inelelor, dupa care se iau instrumentele din tavita.

0 Shares
You May Also Like