Idei - decorarea bradului de Craciun

Idei – decorarea bradului de Craciun

0 Shares
0
0
0

Incepe luna decembrie si odata cu ea incepe sezonul Craciunului! Este timpul sa asamblam bradul si sa ne decoram casa cu elemente festive ale timpului. Panglicile rosii, luminile, lumanarile, globurile… Daca anul acesta doriti sa-i dati o nota diferita, in acest articol va oferim cateva idei pentru a decora bradul de Craciun.

Primul lucru care trebuie sa fie clar este despre ce fel de brad doresti sa ai.

Stiti deja ca exista diferite tipuri. Mari sau mici, naturali sau artificiali, verzi sau colorati etc. Puteti utiliza de la cele mai elegante si sofisticate ornamente la elemente personale. Aici te sfatuim sa optezi pentru unul care merge in functie de stilul restului decoratiunii casei tale. In acest fel, vom determina daca dorim un brad de Craciun clasic sau mai modern, de exemplu.  Noi recomandam brazi artificiali de lux.

Cum sa impodobesti bradul de Craciun?

Pariati pe un stil clasic si elegant

Daca ceea ce doriti este sa decorati bradul de Craciun cu un stil mai clasic, pariati pe combinatia clasica de aur si argint. Este o tendinta care triumfa intotdeauna in acest moment. In plus, merge cu orice decor.

Puteti chiar sa va asumati un pic de risc si sa introduceti alte elemente, mai diferite pentru a evidentia bradul. Ornamente rosii

Daca exista o culoare care este asociata cu Craciunul, este culoarea rosie! Globuri rosii, panglici rosii, lumini rosii… nu conteaza ca exagerezi. Dar daca doriti sa-l contracarati cu o alta culoare, il puteti completa cu alte elemente in alb.

Include cadouri la baza

Pentru a da o nota mai festiva bradului de Craciun, puteti include cateva cadouri in partea de jos (chiar daca nu sunt cadouri reale). In acest fel, acea senzatie de Craciun va fi creata si este, de asemenea, o solutie buna pentru a acoperi baza bradului si cablurile care sunt in jur.

Craciunul in alb

Daca doriti sa scapati de bradul clasic si ceea ce cautati este un stil mai revolutionar, puteti decide asupra unui brad cu ramuri albe sau complet inzapezite. Acest tip de brad va da un farmec aparte sufrageriei tale, ca o poveste de Craciun. Pentru a-l decora, o puteti face fie printr-o anumita culoare care iese in evidenta (cum ar fi rosu, roz sau albastru), fie utilizati alte figuri din lemn pentru a termina obtinerea acelui aspect mai natural.

Brazi personalizati

Esti un fan al unor teme speciale? In zilele noastre se vand decoratiuni de Craciun de aproape orice fel, deci este posibil sa existe si figurine de Craciun din filmul tau preferat. Ai indrazni sa-ti decorezi bradul de Craciun cu ornamente Star Wars?

Molidul verde a fost intotdeauna folosit in mod traditional pentru a sarbatori festivalurile de iarna (pagane si crestine) de mii de ani, prin urmare astazi este inca folosit la datele de Craciun si, prin urmare, trebuie sa aveti cunostinte pentru a-l decora frumos.

Desi, cu mult inainte de aparitia crestinismului, plantele si copacii care au ramas verzi pe tot parcursul anului au avut o semnificatie speciala pentru oameni in timpul iernii. Asa cum oamenii de astazi isi decoreaza casele in timpul sezonului festiv cu pini, brazi si copaci, satele antice atarnau ramuri vesnic verzi deasupra usilor si ferestrelor lor. In multe tari se credea ca copacii vesnic verzi vor tine departe fantomele, vrajitoarele, spiritele rele si bolile.

0 Shares
You May Also Like