In ziua de azi telefonul mobil este considerat mult mai mult decat un simplu accesoriu, care are rolul de a ne ajuta sa comunicam cu alte persoane. El reprezinta obiectul personal de care nu ne dezlipim absolut niciodata, indiferent de locul sau situatia in care ne aflam.
Tocmai din aceste motive ingrijirea lui trebuie sa fie o prioritate foarte mare pentru noi. Si cum poti sa ai grija de telefonul tau mobil, mai bine decat prin imbracarea acestuia cu o husa care sa il fereasca de anumiti factori, ce pot fi nocivi pentru el?
De-a lungul timpului, husele de telefon au evoluat in acelasi timp cu telefoanele. Daca la inceput husa de telefon avea aspectul unei sosete si nu avea decat rolul de a-l feri pe acesta de praf, in ziua de azi husa de telefon poate avea mult mai multe caracteristici.
Husele de tip “soseta” in afara faptului ca fereau telefoanele mobile de praf, nu ofereau acestora niciun gram de securitate, mai ales in cazul cazaturilor sau al loviturilor. Acum, imaginati-va cum ar fi sa va cumparati un smartphone ultimul racnet si sa il pastrati intr-o husa de telefon de tip ” soseta”.
Cred ca asta nu ar avea niciun sens, deoarece dupa cum stim cu totii, smartphone-urile sunt foarte sensibile din punct de vedere al ecranului si la cea mai mica lovitura sau cazatura acesta s-ar putea sparge, obligandu-ne, mai apoi, sa scoatem multi bani din buzunar pentru schimbarea acestuia.
Insa, in ziua de azi, dupa cum spuneam si mai sus, astfel de huse personalizate au evoluat destul de mult si materialele din care acestea sunt create le ofera smartphone-urilor de ultima generatie, pe langa protectia impotriva factorilor nocivi cum ar fi apa sau praful, si o protectie sporita la lovituri sau alte tipuri de impacturi.
Dar nu numai atat, caci finetea cu care acestea sunt create pot oferi si o nota maxima de eleganta si un aspect destul de modern, oricarui tip de smartphone.
Materialele care ajuta in ziua de azi la crearea huselor de telefon moderne sunt, in specia,l policarbonul si siliconul. Ambele au puterea de a oferi o mare siguranta oricarui tip de smartphone.
Insa, de preferat printre utilizatorii de smartphone raman husele create din silicon, caci acesta in comparatie cu policarbonul, este mai moale, mai flexibil, nu zgarie suprafata telefonului si atenueaza foarte bine impacturile cu solul sau loviturile.
Nu sunt de neglijat nici husele de telefon create din piele, deoarece acestea au puterea de a scoate in evidenta orice tip de smartphone, aducandu-i acestuia un mare plus de eleganta. Dezavantajul huselor de telefon din piele este ca atrag foarte usor praful si trebuiesc mereu curatate, iar in cazul loviturilor acestea nu ofera telefonului un grad mare de protectie.