Fenomene paranormale si atacuri inexplicabile stiintific

0 Shares
0
0
0

Inca de cand a luat fiinta cel mai recent site al meu, cititorii au solicitat mai multe informatii cu privire la doua categorii absolut distincte. Prima dintre acestea, dar nu neaparat si cea mai vasta, trateaza ce ar putea face o persoana care traieste intr-un mediu urban pentru a deveni mai implicata si adepta a artei Magick (sau Thelema – reprezinta stiinta si arta de a provoca aparitia schimbarii in conformitate cu vointa) sau a shamanismului (format dintr-o suma de traditii, credinte și practici care se ocupa cu comunicarea cu entitati si lumea spiritelor).

Cea de-a doua intrebare si subiectul acestei pagini este “Cum reusesc oamenii obisnuiti sa previna, sa opreasca sau sa faca fata atacurilor ‘demonice’ malitioase?” . Mai multi cititori au indicat ca se confrunta in prezent cu astfel de atacuri si ca aceasta situatie implica muscaturi fizice, zgarieturi, vanatai si alte boli fizice.

In cele mai multe cazuri, mesajele cititorilor exprima o groaza aproape tangibila, concreta, dar si frustrare fata de situatia lor. Trauma psihologica este usor de observat. Aceste incidente ciudate nu se limitează doar la tarile primitive ale lumii a treia, care inca sunt cufundate in voodoo si vrajitorie. Drept urmare, diferenta dintre superstitie si realitate nu mai exista, chiar si pentru mintea conservatoare.

Inca o data, stiinta moderna si religiile acceptate s-au aflat in incapacitatea de a veni cu raspunsuri sau solutii la dilema noastra actuala. Suntem fortati sa recunoastem o lume in afara propriei noastre lumi, o lume mult mai aliniata cu mitul si superstitia decat am putea admite.

Cu asa o crestere a activitatii demonice, activitate care se desfasoara sub ochii nostri, nu ne mai putem baga in nisip capetele moderne si educate, pretinzand ca, orice ar fi acolo, nu ne poate vedea. La urma urmei, daca nu credem in aceste entitati, nu ne pot face rau, corect?

Am gasit urmatorul articol de stiri despre un atac demonic in curs de desfasurare in Africa; un atac neobisnuit si, in acelasi timp, clasic. Descrierea starii de spirit si starii fizice a victimei sunt specifice unei anumite forme de atac. Joi, 19 iulie 2001, BBC News a publicat urmatorul articol, in care sunt descrise unele aspecte specifice unui atac malitios.

“Fantoma” nimfomana ii sperie pe oamenii din Zanzibar

“Fantoma” nimfomana ii sperie pe oamenii din ZanzibarTeama s-a instalat in sufletele locuitorilor din Insulele Zanzibar. Totul a pornit de la zvonurile conform carora o fantoma cu un apetit sexual vorace – care ataca oamenii noaptea, in ce acestia dorm in paturile lor – si-a facut din nou aparitia.

Multi dintre oamenii din Zanzibar refuza sa mai doarma in casele lor, intrucat cred ca fantoma vaneaza numai oamenii care se bucura de confortul propriilor paturi. Fantoma sau duhul este cunoscuta sub numele de Popo Bawa, iar oamenii cred ca isi sodomizeaza victimele, majoritatea barbati.

Conform locuitorilor panicati, duhul ar fi atacat in nordul insulei Zanzibar, precum si in centrul insulei Pemba. Oameni sustin ca prezenta lui in casa este anuntata de un miros intepator si de un nor de fum. Apoi, victimele povestesc ca, in timp ce sunt molestate, intra intr-o transa sau intr-o stare de vis.

Se spune ca Popo Bawa a mai terorizat locuitorii insulelor si in 1995 si in 2000. O alta fantoma, cunoscuta pentru atacurile sale asupra copiilor, a terorizat insulele timp de 6 luni. In acest caz, intrebarea ramane urmatoarea: “Ce se poate face (daca se poate face ceva) in legatura cu aceste fenomene paranormale si posedari malitioase?”

Permiteti-mi sa incep prin a afirma ca nu toate posedarile sau fenomenele paranormale sunt negative sau malitioase.  De-a lungul anilor, multe persoane au dovedit ca au daruri paranormale, pe care le atribuie faptului ca sunt posedate de un spirit.

Un astfel de dar este canalizarea (sau in engleza “channeling” – actul de a permite unei alte forme de viata sau entitati sa canalizeze energie prin intermediul corpului fizic). Il avem aici pe Edgar Cayce. Eu, prin definitie clinica, sunt, probabil, “posedat”. Am atat interfata constienta cat si inconstienta, cu sase fiinte dezincarnate aproape constant. In cazuri asemanatoare cu al meu, relatia este reciproc acceptabila si avantajoasa.

Inainte de aparitia stiintei si religiei moderne, culturile s-au bazat pe medici, vrajitori si shamani, care sustineau ca aceste contacte din alta lume reprezinta sursa lor de intelepciune si putere. Multe dintre culturile mai putin occidentalizate ale lumii inca se bazeaza pe astfel de persoane.

Din acest motiv, este important sa se afle intentia entitatii care declanseaza fenomenul paranormal. Mai multe locatii fizice, inclusiv locuinte, sunt bantuite de spirite “ratacite” sau “inca legate de Pamant”, care nu au reusit sa treaca dincolo de planul fizic din diverse motive nefericite. Unele fenomene paranormale care, la inceput, pot parea violente, sunt inregistrari eterice ale unor evenimente cu o incarcatura foarte mare care au avut loc in locatia respectiva, cum ar fi o crima.

Atunci cand apar astfel de fenomene, ele nu apar in timp real (ca si cand ar aparea doar in momentul respectiv). Evenimentul sau aparitia in cauza este de fapt o inregistrare, un ecou, al unui eveniment atat de incarcat cu energie emotionala, incat a creat o amintire, daca vreti, al acelui eveniment asupra eterilor magnetici ai locului respectiv.

Inregistrarea se poate completa cu fiecare aspect al celor cinci simturi, precum si cu cele mai mici detalii ale emotiei infioratoare. Este atat de reala, incat ai impresia ca se intampla acum.  Cel mai probabil, aceasta este activata printr-o schimbare sau fluctuatie in interiorul campului electro-magnetic, creata de prezenta noastra in campul care contine inregistrare. Dar nu este reala sau malitioasa. Este o experienta asemanatoare vizionarii unui film de groaza foarte bun.

Spirite ratacite, legate de Pamant, de planul fizic

Spirite ratacite, legate de Pamant, de planul fizic

Spiritele ratacite, legate de planul fizic, sunt teritoriale, cele mai multe fenomene paranormale avand loc in anumite locatii. Spritele ostile si agresive din aceasta categorie interactioneaza adesea cu aceia care le “calca” teritoriul, considerandu-i drept niste intrusi. De ce?

Pentru ca anumite legaturi pe care le-au avut cu lumea noastra inainte de a muri le confera, oarecum, drepturi depline asupra respectivului teritoriu. Daca intalniti un spirit ratacit cu adevarat ostil si agresiv, evacuati imediat incinta! In caz ca intalniti un spirit neprietenos, cautati imediat ajutor profesional. Permiteti-mi sa va explic, povestindu-va o experienta reala.

Am fost solicitat sa merg in Medford, NJ, la locuinta unei femei de varsta mijlocie, care locuia singura. Casa era bantuita de aparitia unui batran, aparitie insotita de o multitudine de zgomote puternice si inexplicabile, care o tulburau pe femeie in mod constant.

Nu au existat acte de agresiune. Somnul femeii, dupa cum va puteti imagina, devenise agitat si tulburat. Eu si sotia mea, care imi era si asistenta, am ajuns acolo seara tarziu. La sosire, totul parea foarte linistit, insa turul casei, in special subsolul, a indicat faptul ca spiritul din aceasta casa era foarte prezent, constient si ca astepta momentul potrivit pentru a reactiona.

In mai multe zone ale casei se simtea un aer rece. Alte zone, in schimb, imi dadeau fiori, iar pielea mi se facea ca de gaina. Ca si cum ceva sau cineva din afara locului domina casa. Mi-am inceput treaba intrand intr-o transa numita starea de constiinta samanica (starea de spirit in care samanii intră atunci cand calatoresc pentru a ajunge la o alta realitate samanica, acolo unde spiritele locuiesc) pentru a contacta spiritul. Nu a fost greu deloc!

Dupa ce s-a stabilit contactul, am aflat ca era fostul proprietar decedat al casei, care fusese si vaduv. In timpul vietii, a fost un comerciant de monede extrem de iscusit, reusind sa stranga o colectie impresionanta de monede valoroase si rare.

Pentru a-si proteja investitia, barbatul facuse un seif ascuns in subsol. Problema era ca cineva ii “furase” colectia, iar acum, avand in vedere ca in casa era si un “intrus necunoscut”, spiritul devenise furios. Ca in multe alte cazuri, batranul nu-si amintea nici un detaliu referitor la moartea sa.

Dupa cum s-a dovedit, femeia stia de seiful facuta de batran, pe care copiii adulti ai acestuia l-au golit dupa moartea sa. Ciudat e faptul ca femeia parea oarecum familiarizata cu familia acestui om, inclusiv cu istoria vietii sale de muritor.

Solutie:

Femeia care traieste acum in casa a fost stewardesa unei companii aeriene. Avea cutii pline cu monede inutile, pe care le colectionase de peste tot unde calatorise. A fost instruita sa umple pungile din seif cu acele monede straine, apoi sa inchida seiful, sa-l blocheze si sa uite de existenta lui.

Ulterior, am sunat-o pe femeie, care a povestit ca imi urmase instructiunile din scrisoare, iar problema a fost rezolvata. Nu au mai fost observate alte aparitii si nu au mai fost auzite alte zgomote.

Demoni

Demonii, sau spiritele malitioase, sunt cu totul altceva. Ei nu sunt teritoriali si ataca dupa bunul plac. Cu toate acestea, demonii nu isi aleg victimele la intamplare, ci dupa criterii concrete. Unul dintre principalele criterii este vulnerabilitatea.

Vulnerabilitatea victimei include stari precum vina, depresia, frica, disperarea, furia, singuratatea, contextul cultural, sistem de valori, asociatiile oculte, etc., care ar putea transmite o energie negativa.

Din experienta mea, aceste entitati demonice se impart in 2 categorii:

1. Demonul clasic, care doreste cu disperare un trup de muritor si va lua orice trup la care un proprietar slab sau absent va renunta. Aceasta categorie poate include, de asemenea, si spiritele ratacite, legate de planul fizic.

2. Demonul care se hraneste cu energie emotionala puternica, de obicei energie negativa. Consider ca, de departe, aceasta categorie o depaseste pe prima.

Ca urmare a cercetarii mele pentru aceasta pagina, am constatat ca majoritatea persoanelor care se implica din punct de vedere profesional in cazuri de posedare sau fenomene paranormale, cum ar fi preotii si exorcistii, sunt de parere ca riscul de aparitie a acestor atacuri malitioase deliberate este minim, insa ele apar. Cu toate acestea, din experienta mea pot afirma ca aceste incidente sunt mai raspandite decat se crede, iar numarul lor este in crestere.

Autoaparare

Nu putem supraestima valoarea utilizarii bunului simt si a bunei judecati atunci cand ne confruntam cu astfel de situatii extraordinare, in special situatii care se refera la fantome, demoni si entitati. Aceste fiinte sunt reale. Multe dintre ele au capacitati fizice reale.

Orice fiinta care are abilitatea de a se manifesta in acest plan reprezinta o potentiala amenintare. Copii fiind, ne distram speriindu-ne unii pe altii cu povesti cu fantome, pana cand ne era frica de intuneric, noaptea.

Acum, la varsta adulta, inteleg adrenalina care vine la pachet cu perspectiva de a sta intr-o casa bantuita sau cu perspectiva unei intalniri fata-in-fata cu o fantoma. E in regula! Dar daca nu suntem cu bagare de seama si nu exersam prudenta extrema, distractia s-ar putea transforma foarte repede intr-o tragedie.

Un exemplu:

Intr-o dupa-amiaza, am fost vizitat de mai multi tineri intre 22 si 25 de ani; groaza se putea citea pe chipul lor. Problema tinerilor a inceput intr-o noapte, cand au indraznit sa viziteze o casa bantuita. Si nu orice casa bantuita, ci faimoasa Whaley House (Casa Whaley) din Old Town San Diego.

Casa Whaley este considerata una dintre cele mai activ bantuite case din lume! Ei au vizitat casa dupa miezul noptii. Din cate mi-au povestit, au ajuns la locatia respectiva si facut un tur exterior al casei, tragand cu ochiul pe geamuri. Totul parea o distractie, pana cand unul dintre tineri a observat o batrana la balconul celui de-al doilea etaj, privind in zare.

S-au ascuns in niste tufisuri, sub balcon, si au continuat sa priveasca. Dintr-o data, femeia s-a uitat in jos, i-a fixat cu privirea si a inceput sa pluteasca incet spre ei. Tinerii au fugit spre masina si au blocat portierele. Masina nu pornea. Batrana a venit la masina si s-a uitat urat la fiecare dintre tineri.

Tinerii au declarat ca momentul in care femeia i-a privit a parut o vesnicie. Era o privire furioasa, pe care nici unul dintre ei nu o mai vazuse pana atunci. O privire care ii acaparase precum o transa. Erau, efectiv, blocati. Dupa aceasta clipa care a durat cat o vesnicie, batrana s-a indepartat usor. Masina a pornit, iar tinerii au plecat.

Autoaparare Nu putem supraestima valoarea utilizarii bunului simt si a bunei judecati atunci cand ne confruntam cu astfel de situatii extraordinare, in special situatii care se refera la fantome, demoni si entitati. Aceste fiinte sunt reale. Multe dintre ele au capacitati fizice reale. Orice fiinta care are abilitatea de a se manifesta in acest plan reprezinta o potentiala amenintare. Copii fiind, ne distram speriindu-ne unii pe altii cu povesti cu fantome, pana cand ne era frica de intuneric, noaptea. Acum, la varsta adulta, inteleg adrenalina care vine la pachet cu perspectiva de a sta intr-o casa bantuita sau cu perspectiva unei intalniri fata-in-fata cu o fantoma. E in regula! Dar daca nu suntem cu bagare de seama si nu exersam prudenta extrema, distractia s-ar putea transforma foarte repede intr-o tragedie. Un exemplu: Intr-o dupa-amiaza, am fost vizitat de mai multi tineri intre 22 si 25 de ani; groaza se putea citea pe chipul lor. Problema tinerilor a inceput intr-o noapte, cand au indraznit sa viziteze o casa bantuita. Si nu orice casa bantuita, ci faimoasa Whaley House (Casa Whaley) din Old Town San Diego. Casa Whaley este considerata una dintre cele mai activ bantuite case din lume! Ei au vizitat casa dupa miezul noptii. Din cate mi-au povestit, au ajuns la locatia respectiva si facut un tur exterior al casei, tragand cu ochiul pe geamuri. Totul parea o distractie, pana cand unul dintre tineri a observat o batrana la balconul celui de-al doilea etaj, privind in zare. S-au ascuns in niste tufisuri, sub balcon, si au continuat sa priveasca. Dintr-o data, femeia s-a uitat in jos, i-a fixat cu privirea si a inceput sa pluteasca incet spre ei. Tinerii au fugit spre masina si au blocat portierele. Masina nu pornea. Batrana a venit la masina si s-a uitat urat la fiecare dintre tineri. Tinerii au declarat ca momentul in care femeia i-a privit a parut o vesnicie. Era o privire furioasa, pe care nici unul dintre ei nu o mai vazuse pana atunci. O privire care ii acaparase precum o transa. Erau, efectiv, blocati. Dupa aceasta clipa care a durat cat o vesnicie, batrana s-a indepartat usor. Masina a pornit, iar tinerii au plecat.

Dar povestea nu se sfarseste aici. Fiecare dintre tineri se simtea ciudat, de parca batrana strecurase ceva in interiorul lor. Era ceva ce nu puteau descrie, dar era ca si cum experienta pe care o traisera nu se diminuase deloc, iar prezenta batranei putea fi inca simtita. Era in interiorul lor. Au avut cosmaruri oribile, au observat aparitii misterioase in cursul zilei si se simteau ca si cum norul osandei si al mortii plutea deasupra lor.

REMEDIU: Data fiind pregatirea si formarea mea de saman, am tendinta de a analiza situatiile un pic diferit fata de preotii si clericii altor religii. Cred cu tarie in faptul ca fiecare lucru are dreptul sa existe, iar vietile fiintelor dezincarnate sunt la fel de valabile ca si propria noastra viata.

Interpretarea umana pe care noi o dam existentei lor se bazeaza, de obicei, pe propria noastra perceptie limitata a acelei existente, perceptie care este rareori completa sau valida. Chiar cuvintele pe care le folosim pentru a numi lucruri implica o mare parte din sentimentul despre ele. De exemplu, numim “inger” o fiinta spirituala si “demon” o alta fiinta spirituala. Rareori luam in considerare altceva in afara de propriul nostru aspect uman.

Am putea omite cu usurinta faptul ca acesti tineri au incalcat o proprietate privata dupa miezul noptii, pusi pe sotii si pozne. S-au apropiat de casa, au spionat pe geam, au fugit prin curte, etc. Daca aceasta casa ar fi fost ocupata de o familie normala, cel mai probabil ar fi fost anuntata politia.

De ce trebuie sa difere comportamentul nostru de la o situatie la alta? Comportamentul tinerilor a fost respingator. Nu are nici o relevanta daca au fost alungati de o fantoma sau de un muritor.

I-am mustrat pe tineri spunandu-le ca, prin ce au facut, au dat dovada de lipsa de respect si bun simt. I-am instruit sa ii transmita femeii un mesaj mental clar, prin care sa dea de inteles faptul ca se vor intoarce impreuna in locul cu pricina, la casa, aducand in dar flori si bomboane si ca vor cere iertare batranei pentru lipsa lor de respect si pentru comportamentul necorespunzator.

Bineinteles, asta doar in cazul in care li se permitea sa se apropie de casa fara nici un incident si in cazul in care femeia primise mesajul lor si era dispusa sa ii asculte. In caz contrar, i-am instruit sa continue sa transmita mesajul respectiv pana vor avea succes. Ei trebuiau sa urmeze instructiunile cu regularitate, la alegerea lor, pana cand simteau ca sentimentele lor interne au revenit la normal. Acest incident s-a incheiat cu bine inca de la urmarea primelor instructiuni.

Acesta este un exemplu clasic al efectelor si efectelor secundare ale unui fenomen paranormal adevarat. Consecintele nu au fost nemeritate, dar au fost nefericite.

atacuri demonice

Evident, nu toate situatiile sunt atat de simple, dar marea majoritate sunt. Respectul, intelegerea si cooperarea vor rezolva cele mai multe situatii spirituale mult mai rapid si mai putin dureros decat exorcismul. Noi, muritorii, ne cream in mod deliberat sau din neatentie majoritatea problemelor prin lipsa de intelegere, lipsa de respect si prin atitudinea noastra aroganta de muritori.

Cel mai frecvent, spunem: “Cum indrazneste aceasta fantoma sa-mi ocupe casa?” sau “Acel demon netrebnic, rau si malitios ma ataca!” In astfel de situatii, alegerea mea este sa incerc sa port o conversatie cu demonul sau spiritul, atunci cand este posibil, si sa determin motivul respectivei dificultati.

Eu, personal, am vorbit extrem de calm si eficient cu niste spirite foarte urate, care stapaneau / posedau trupuri de muritori, si am avut o conversatie foarte interesanta, lipsita de amenintari sau ostilitate. Intentia mea este aceeasi: spiritul sa paraseasca acel trup muritor. Metodele mele sunt diferite.

Eu, personal, nu cred in Satana sau gazdele sale, asa cum sunt ele descrise in credintele Iudeo-Crestine. Nu cred ca Satana ne poate influenta sau domina. Eu cred ca noi suntem cei vulnerabili, lasandu-ne prada influentelor sale negative.

Consider ca acordam mult prea multa importanta fiintelor si entitatilor pe cont propriu, mai degraba decat sa acceptam ca avem o latura foarte rea, intunecata, pe care o ascundem nu numai de societate, ci chiar si de noi insine. Sincer, cred ca multe dintre lucrurile pe care le experimentam sunt manifestari ale partii noastre intunecate, iar partea noastra intunecata este alimentata de forta cu care credem in acele lucruri.

Cred cu tarie ca exista fiinte interdimensionale care ataca muritorii doar pentru a-si satisface nevoile, asa cum un leu se hraneste cu o antilopa. Leii nu sunt rai, ci doar infometati. Acest lucru nu schimba cu nimic frica sau groaza pe care prada le simte atunci cand este prinsa pentru a fi ucisa si devorata.

Putem fi prada unor fiinte despre care nu avem nici o cunostinta si impotriva carora nu ne putem apara. Noi, ca persoane obisnuite, putem evita acele ganduri si actiuni care ne transforma in cea mai evidenta prada.

Daca dorim sa apelam la masura autoapararii impotriva entitatilor malitioase, prevenirea reprezinta cea mai puternica arma pe care o putem avea. Trebuie sa fim constienti de starea noastra mentala, emotionala si psihologica.

Starile negative pe termen lung reprezinta o invitatie deschisa. Cu totii avem momente proaste. Nu e atat gandul cu pricina, cat durata si puterea cu care ne concentram asupra acelui gand. Evitati furia sau depresia pe termen lung.

Daca este nevoie, consultati un medic sau apelati la terapia profesionala. Evitati gandurile de auto-vatamare sau gandurile suicidare. Nu va concentrati pe a invita entitati necunoscute in viata voastra. Nu invitati rudele si persoanele dragi decedate inapoi in viata voastra sau inapoi in planul fizic.

Nu va petreceti timpul discutand despre demoni sau fantome si nu vizitati locatii bantuite. Nu va jucati de-a vrajitoria sau de-a ocultismul. Cititi, studiati si exersati cu practicieni experimentati inainte de a incerca ceva pe cont propriu. Amintiti-va ca fiecare avem niveluri diferite de rezistenta si imunitate in ceea ce priveste chestiunile spirituale asa cum avem si in ceea ce priveste lucrurile lumesti.

Exorcismul

In credinta iudeo-crestina, metoda cel mai frecvent intalnita si acceptata pentru a depasi cazurile de posedare sau de existenta a fenomenelor paranormale este numita exorcism.

Repet, indivizii neinstruiti, fara experienta, care se confrunta cu entitati aparent malitioase fie prin cazuri de posedare, fie prin cazuri de locatii bantuite, ar trebui sa caute de indata ajutor profesional!!! Exorcismele trebuie efectuata de catre practicieni instruiti, cu experienta in lumea spiritelor si lumea fiintelor dezincarnate.

Exorcismul poate fi extrem de periculos. Diferiti slujitori si preoti s-au ales cu daune fizice precum si cu alte consecinte grave ca urmare a faptului ca entitatile agresive nu au raspuns eforturilor lor. Nu incercati un exorcism de unul singur.

Demonologia, dintr-o perspectiva non iudeo-crestina

In unele culturi, fantomele sunt considerate responsabile pentru multe boli si dezastre. In alte culturi insa, cum ar fi haitienii, posedarea spirituala este vazuta ca un ritual de trecere.

In cartea sa, “Paganii” (“THE HEATHENS” – 1962), William Howells a descris mai multe tehnici utilizate in intreaga lume pentru exorcizarea spiritelor si bolilor rele, cum ar fi: “folosirea bailor de sudoare sau a ceremoniilor de purificare (o coliba in forma de cupola, realizata numai cu ajutorul materialelor naturale, utilizata de catre popoarele indigene din cele două Americi pentru bai de aburi ceremoniale si pentru rugaciune), folosirea purgativelor sau a vomitivelor (leacuri si substante care provoaca varsaturi) pentru a alunga spiritele ofensatoare, folosirea unui instrument chirurgical cu o lama cilindrica, masajul corpului, aspirarea obiectului bolii, absorbirea bolii din corp cu ajutorului unui burete impregnat, recitarea unor incantatii sau fredonarea unor cantece pentru a alunga spiritul, pregatirea unei mese somptuoase pentru a ispiti spiritul si a-l convinge sa paraseasca trupul; crearea une stari de disconfort pentru pacient, uneori prin administrarea de batai, astfel incat spiritul va fi nemultumit de corpul-gazda si va dori sa se indeparteze; plasarea unei surse de caldura sub pacient, astfel incat spiritului sa i se faca incredibil de cald; plasarea unor fructe rascoapte, urat mirositoare, langa pacient; o alta metoda folosita o implica pe sotia pacientului care, dezbracata, trebuia sa sara peste pacient, pentru a scandaliza demonul.”

Howells continua: “Exista dovezi care sustin convingerea ca folosirea unui instrument chirurgical cu o lama cilindrica in randul peruanilor precolumbieni era o metoda de exorcism bazata pe elemente supranaturale. Reprezenta o metoda de chirurgie craniana, care implica taierea unei gauri in craniu, cu ajutorul unui tip de fierestrau mic. Desi se credea ca motivul principal din spatele folosirii acestei proceduri era usurarea fizica a presiunii de pe creier, motivele supranaturale ale acestei practici nu pot fi trecute cu vederea.”

*Acest articol a fost preluat si tradus de pe blogul unui saman celebru!

0 Shares
2 comments
 1. cel mai urat lucru in viata unui copil este sa il sperii cu “babalau” sau cu alte mizerii care ulterior se vor adeveri si va veti mira de ce in prezenta nefericitului copil se “intamplta” lucruri. La un moment dat am fost atat de furios pe parintii mei incat i-am speriat eu de adevarate-lea cu “ceva care se agatase de mine” dar care mie nu imi era ostil, ba chiar il simteam protectiv si puteam apela uneori la un ajutor daca ma simteam amenintat.

  Dupa 40 de ani mama a avut curajul sa mi-l descie identic si chiar, am avut un sentiment de multumire, deoarece uneori ma gandeam ca poate a fost doar rodul imaginetiei unui copil mult prea activ. In schimb mama mi-a spus ca a venit deasupra ei(dormind in patul meu) asa cum venea la mine, insa ea l-a simtit teribil de furios. Daca ei i-as fi spus vre-odata cum arata as fi zis ca fabuleaza insa mi l-a descris destul de amanuntit. Senzatia ei de groaza era egala cu senzatia mea de bucurie cand ma vizita.

  Prima intalnire poot sa spun ca a fost groaznica deoarece nu arata deloc uman si marimea era dupa aprecierea mea cam o data si jumatate mai lat in spate decat un om foarte solid. si mereu venea peste patul meu asezandu-se asupra mea aplecat la 90 de grade cu capul lui in dreptul capului meu. Dupa primele clipe de groaza am simtit o liniste care venea foarte ciudat independenta de vointa mea si m-am obisnuit cu astfel de aparitii care nu erau dese. intr-adevar rare si in momente cu adevarat mai usor de tinut minte.

  Perioada de boala grava, probleme cu scoala, probleme care ma afectau foarte tare, Aproape ca nu imi dau seama cand m-a parasit complet, fara sa se mai arate fizic, insa imi aduc mereu aminte de el si uneori cand am anumite probleme de anumita natura, ii solicit cimva ajutorul mental sa ma apere cat poate, si ii multumesc anticipat, si mult timp dupa. Stiu ca nu e bine sa il aduc fortat in plan personal, dar uneori chiar am fost nevoit sa apelez la un ajutor. Mentionez ca il simteam de parte masculina cu toate ca fata ii era foarte intunecata si imposibil sa ii vad ochii insa simteam ca ma priveste cu “ceva” cand ma linistea.

  Cele mai mari greseli le-am facut cand mi-am amenintat eu parintii cu el. De atunci au avut perioade cu probleme, si chiar taTAl meu uneori imi spunea ca se teme de mine si de influmentele mele. O poveste destul de urata dar cu care am invatat de mic sa ma ajut singur. Problemele in jurul meu au continuat pana cand am fost destul de pregatit si de “scolit” sa pot trata problema cu maxim de seriozitate si eficinta, nu sfatuiesc pe nimeni sa se joace cu asa ceva daca nu are in spate mult studi si macar parte de un indrumator experimentat.

  Ca un exemplu primele mele cautari s-au soldat cu esecuri si dezastre si mai mari. in afara ca erau deranjati cei din jurul meu incepusem sa fiu si eu agresat, pentru ca am inceput sa dau de informatie si cautand haotic sa aflu un raspuns ma afundam in schimb din ce in ce mai tare. La momentul la care am crezut ca pot am facut curatenie, insa cu o minutioasa pregatire si fizica si psihica, care a dat rezultate intr-un timp extrem de scurt,

  Mai mult mi-a luat sa ma acomodez cu noua “liniste” si faptul ca nu mai trebuie sa stau mereu in alerta….. mai ales pe timpul noptii, cand aveam cele mai urate probleme. De trei ori mi-am pierdut familia, din aceste motive, pana cand am reusit sa aduc linistea. De atunci casele noastre au alta stare.

  Sunt pline de persoane care sunt dornice sa ne viziteze. de mic copil la noi in case nu prea venea lumea, si nici colegii mei de scoala cand eram singuri acasa nu aveau curaj sa merga la baie daca nu ma duceam cu ei sa le aprind lumina si sa le stau de paza. Sunt sigur ca multe persoane trec prin asa situatii sau au trecut in timp. rezolvarea vine in majoritatea cazurilor de la titularul problemelor daca se face o schimbare de spiritualitate. nu ma refer la religie sau alte vrajitorii.

  Are nevoie de a intelege fenomenul cat mai profund, care sunt implicatiile unui esec, si apoi sa inceapa curatarea ” cu binisorul, dar pe un ton ferm” sa convinga tot ce este agatat de persoana , casa proprietati, sa il lase in pace si sa isi gaseasca linistea sau o preocupare mai buna.

  La staduul acesta am ajuns dupa mai bine de 30 de ani cautari de unul singur si multe esecuri, fara sa am curajul sa cer un ajutor de specialist. Acum pot sa spun ca am ajuns la stadiul de a face multe, dar numai iin bine si fara sa intind limita. insa fiind in lumea haina a afacerilor la un anumit nivel, pot sa spun ca nu de putine ori, am apelat la tehnici (native) care vedeam cum altereaza un anumit nivel de stare al audientei, in avantajul meu.

  Cu alte cuvinte ii faceam mai receptivi la propunerile mele. nu ii fortam cu nimic. Capacitatea spiritului uman este atata de mare incat nu cred ca exista limite, trebuie doar descoperita si canalizata catre bine comun si apoi personal.

Comments are closed.