husa pentru telefon

Detalii despre husa de silicon Nokia 5130 albastra

0 Shares
0
0
0

Foarte multi dintre posesorii de Nokia au o husa din silicon, care este un material moale, si are avantajul estetic cu texturi diferite, este mai ieftin decat plasticul. Husele din silicon sunt compacte si rezistente, chiar puteti evita scaparea telefonului din mana, sau in cazul in care a fost scapat pe jos, husa ajuta la protejarea gadgetului dumneavoastra.

Huse Nokia din silicon sunt foarte apreciate, pentru ca siliconul este un material deosebit. Este un material elastic, de aceea este foarte rezistent la impacturi puternice. Lichidele care ar putea ajunge pe telefon, daca aveti o husa din silicon nu vor patrunde in telefon.

Sunt huse flexibile si maleabile, usor de modelat, se potrivesc ca o manusa oricarui tip de model de Nokia. Sunt foarte subtiri si mici, deci aspectul telefonului modern este astfel imbunatatit. Acopera intreg telefonul, iar absorbtia socurilor este foarte buna, iar rezistenta la apa este perfecta.

Accesul la touchscreen este asigurat si permis, deci protectia este nu doar pentru partile laterale sau partea din spatele smartphone-ului, ci si ecranul. Siliconul are proprietati termostabile si termoconductivitate scazuta, ceea ce inseamna ca functioneza la temperaturi ridicate destul de bine. Sunt huse anti-praf.

In privinta durabilitatii, sunt niste huse durabile. Sunt mai mor decat multe tipuri de huse, mai ales fata de cele din metal sau plastic, deci sunt placute la atingere si confortabile, cu aderenta foarte buna, au proprietati anti-alunecare.

Referitor la estetica, husele au un aspect elegant si minimalist, prin urmare pot fi folosite in medii diferite, atat in afaceri, activitati zilnice, cat si in cluburi. Culorile sunt diverse, de la roz si portocaliu, dar si clasicul alb si negru, si transparent. Pretul huselor din silicon este mai mic decat pretul altor materiale mai dure sau din materiale plastice moi.

Daca se doreste un model cu accesorii suplimentare, cum ar fi clipsuri pentru curea, bucle, sau alte dispozitive, sunt si huse care le au incorporate in design.

Orice ati spune, ca nu v-ar trebui o husa pentru telefon, ca il pastrati cu mare atentie, nu aveti deloc dreptate. In primul rand, trebuie sa va ganditi ca expuneti telefonul la oricare situatie, si deci se poate foarte usor deteriora.

Modelul de husa de silicon Nokia 5130 albastra este foarte apreciat de posesorii Nokia 51309,  avand un aspect placut, o culoare placuta, este din silicon, deci are avantajele prezentate mai sus.

Grabiti-va sa achizitionati dintre ofertele de huse Nokia acest tip de husa din silicon, si sunt foarte multe oferte cu huse din silicon, pentru ca este un material utilizat la multe modele de huse, pentru ca in timp siliconul si-a dovedit calitatile, nu s-au observat prea multe aspecte negative, ci doar aspecte pozitive cand husele din silicon au prelungit cu mult durata de viata a smartphone-urilor Nokia.

Se recomanda sa achizitionati husele din silicon, fata de alte materiale mai costisitoare, si nu atat de speciale si rezistente, maleabile si usor de aplicat la telefonul dumneavoastra mobil, care are nevoie de atentia si grija maxima.

0 Shares
You May Also Like