Despre protectia bateriei si a ecranului telefonului

Despre protectia bateriei si a ecranului telefonului

0 Shares
0
0
0

In cazul in care observati ca atunci cand incarcati dispozitivul Android, a declarat ca sarcina nu se produce atat de repede cat avem nevoie, atunci exista o serie de factori pe care sa ii  consideram pentru a creste viteza de sarcina.

Una dintre optiunile cele mai utilizate este de a ajusta smartphone-ul nostru sau o tableta in modul avion cu ecranul oprit in timp ce se efectueaza de sarcina, care, desigur, va atinge o viteza mai mare.

O alta alternativa este de a transporta intotdeauna echipamente prin orificiul de evacuare, adica direct la conexiunea electrica, mai degraba decat prin portul USB al computerului, pentru ca trebuie sa tinem cont de faptul ca, in ambele cazuri, livrarea de curent e diferita. In acest sens, este important sa retineti ca computerul nu ne da acelasi nivel de iesire ca amperajul de la o priza.

In plus, dupa cum am mentionat mai devreme, cel mai bine este de a utiliza  un cablu si un incarcator, care au venit cu dispozitivul, si evitati utilizarea altora, deoarece poate exista o diferenta in mA.

In toate cazurile, pentru a putea ajunge la incarcarea completa a bateriei rapid si in siguranta, este recomandabil sa pastrati dispozitivul racit, deoarece caldura este un factor negativ pentru baterii si, in cele din urma, daca dorim sa prelungim durata de viata a bateriei primul lucru pe care ar trebui sa-l avem este incarcatorul.

Ecranul este un al lucru ce trebuie protejat la telefoane. Mai bine luati masuri de precautie pentru a reduce riscul de deteriorare a ecranului telefonului. O husa GSM, de exemplu, este o solutie foarte buna. Alegeti una care acopera si ecranul pentru a il proteja. Exista in toate gamele de preturi, dar este adesea posibil sa obtineti unul pentru mai putin de 20 de euro. In orice caz, pretul unui nou ecran va fi cu siguranta mult mai mare … Evitati si utilizarea telefonului mobil in timp ce faceti sport sau ciclism. Daca se afla pe teren in timpul acestui tip de activitate, daunele vor fi mult mai mari. Chiar daca gasiti ecran Huawei  oriunde este mai bine sa nu aveti nevoie sa il schimbati.

Daca trebuie sa trimiteti telefonul mobil pentru reparatii, este mai bine sa aveti o copie de rezerva a tuturor datelor importante. Mai ales daca ecranul dvs. este atat de deteriorat incat nu mai este posibila efectuarea copierii. Puteti opta pentru o unitate hard disk externa sau pentru o copie de rezerva online in cloud, de exemplu cu OneDrive. Sfat: pentru securitate sporita, combinati copii de siguranta online si offline.

Producatorii au obligatia de a furniza un produs solid. Acesta este motivul pentru care articolul are o garantie legala de doi ani. In cazul in care, de exemplu, ecranul dvs. se sparge atunci cand ati lasat pur si simplu telefonul, inseamna ca exista un defect de fabricatie si aveti dreptul sa obtineti o reparatie sau un dispozitiv nou gratuit. In primele sase luni dupa cumparare, aratati pur si simplu defectul. Dincolo de aceasta perioada, trebuie sa puteti dovedi ca defectul a existat la momentul cumpararii (ceea ce inseamna, in practica, realizarea unei expertize).

 

0 Shares
You May Also Like