Cum si de ce te poate ajuta radiofrecventa?

Cum si de ce te poate ajuta radiofrecventa?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta fiecare femeie isi doreste sa aiba o fata de invidiat, fara acnee, riduri, puncte negre sau alte impuritati, insa nu toate femeile se pot mandri cu un asemenea chip.

In cele mai multe cazuri, femeile tinere care nu se pot mandri cu faptul ca au un chip curat, fie se lupta cu acneea, fi cu punctele negre si cu alte impuritati. Este evident faptul ca aceste femei isi doresc foarte mult sa ascunda cat mai mult posibil aceste mici defecte, astfel ca de multe ori ajung sa apeleze la machiaje stridente.

Pielea imbatranita, plina de riduri, lipsita de fermitate si de elasticitate, cu siguranta este o dovada a faptului ca timpul a trecut repede peste femeile care au un asemenea chip, insa aceste efecte sunt firesti odata cu inaintarea in varsta, pentru ca reprezinta etape care fac parte din evolutia organismului.

Din fericire pentru femeile care se confrunta cu o astfel de problema, se pot gasi tot felul de tratamente non chirurgicale, printre care si radiofrecventa faciala, care este o terapie cu efecte sigure si de durata in ceea ce priveste tratarea ridurilor, a liniilor de expresie si chiar si tratarea cicatricilor care au aparut datorita acneei.

Deasemenea un astfel de tratament are efecte pozitive in reducerea barbiei duble, dar si in estomparea cearcanelor sau a pungilor nedorite de sub ochi.

Asadar, se poate spune ca radiofrecventa este un tratament revolutionar in ceea ce priveste frumusetea fetei. Un astfel de procedeu este prima terapie non invazica, si are rolul de a conferi fermitate si elasticitate pielii, si cu siguranta ajuta si la regenerarea depozitelor de elastina si colagen, dar stimuleaza si producerea de noi fibre.

Referitor la radiofrecventa faciala, aceasta poate sa fie monopolara, radiofrecventa bipolara, radiofrecventa tripolara sau hexapolara. Toate aceste procedee au la baza lor producerea unui soc termic in zona straturilor profunde ale pielii, pentru a stimula astfel regenerarea tesuturilor.

Radiofrecventa are la baza sa undele electromagnetice, care patrund in toate cele trei straturi ale pielii, iar astfel vor crea un camp electromagnetic in zona creata, iar acolo energia este transformata in caldura., care poate ajunge chiar si pana la 60 – 65 de grade.

Aceasta energie va duce la scurtarea si totodata la intinderea fibrelor de colagen existente, si va stimula secretia fibroblastelor noi de fibre de elastina si colagen.

Radiofrecventa este deasemenea un tratament care poate sa fie utilizat si pentru anumite tratamente corporale, iar efectele oferite de un astfel de tratament sunt pur si simplu spectaculoase in ceea ce priveste conturarea si remodelarea siluetei, datorita faptului ca va reduce celulita si va estompa vergeturile albe. Un alt mare beneficiu este acela ca trateaza pielea lasata si lipsita de elasticitate.

Ei bine, dupa cum se poate vedea, un astfel de tratament, poate sa iti fie util si in momentul in care iti doresti sa ai un chip frumos, dar te poate ajuta chiar si atunci cand iti doresti sa ai un corp foarte atragator, fara sa fii nevoita sa suporti durere sau fara sa fii expusa unor riscuri.

0 Shares
You May Also Like