Cum se curata dispay-ul corect?

Cum se curata dispay-ul corect?

0 Shares
0
0
0

Indiferent ca este vorba despre un display Allview sau despre orice alt tip de display iti recomandam sa citesti acest articol pentru a invata cum sa il cureti.

Indiferent daca incercati sa scoateti praful de pe monitorul dvs. sau amprentele copilului  de pe noul display de telefon sau de televizoare HD, operatiunea de a scoate praful, murdaria si uleiul din multitudinea de ecrane din jurul dvs. necesita uneltele potrivite si abordarea corecta. Cititi mai departe pe masura ce va vom arata cum sa va curatati in siguranta ecranele scumpe.

De ce vreau sa fac asta?

Cand va curatati in mod necorespunzator ecranul, fie monitorul computerului sau al televizorul sau display-ul de la telefon, este doar o chestiune de timp inainte de a il deteriora. Televizoarele HDTV si ecrane moderne sunt mai luminoase, mai clare si mai receptive decat oricand, dar ele sunt si mai delicate. Este nevoie de un pic de magie si de materiale de cea mai buna calitate pentru a crea o imagine buna si de aceea trebuie sa fii delicat si cand cureti ecranele. Frecarea ecranului cu prima care pe care o ai in mana si orice solutie sau chiar apa este cea mai buna solutie pentru a distruge display-ul sau pentru a ii diminua durata de viata.

In mod normal, incepem tutorialele How-To introducand subiectul, lasand pe lista instrumentele de care aveti nevoie si punand accentul pe “Cum”. Cu toate acestea, deoarece atat de multi oameni au curatat ecranele  incorect atat de mult timp, luam un drum diferit astazi, pornind de la o lista cu lucrurile pe care nu trebuie sa le faceti, deoarece exista o sansa mare sa le fi facut cu totii inainte.

Acum, inainte sa incepem sa renuntam la toate lucrurile pe care nu ar trebui sa le facem pe ecran vom exemplifica ce ar trebui sa eviti. Deja, putem sa simtim pe multi cititori pe cale sa spune Eu folosesc X pe monitorul meu si nu am avut niciodata o problema!. In acelasi sens, poti merge zece ani fara a schimba uleiul din masina de tuns iarba. Asta nu inseamna ca doar pentru ca masina de tuns iarba nu s-a stricat la tine, ca un timp de zece ani fara schimbarea uleiului este un plan bun (sau chiar recomandat de producator sau mecanic este sa schimbi uleiul la an).

Nu aplicati niciodata lichid de curatare direct pe ecran. Pulverizarea fluidului de curatare direct pe monitor sau HDTV este o reteta absoluta pentru dezastru. Chiar daca nu a fost niciodata recomandat sa pulverizati un  produsu de curatat direct pe un display sau televizor,  componenta CRT a monitoarelor si a televizoarelor era in esenta un vas de sticla urias care era foarte rezistent, insa in prezent nu se mai aplica. Sansele de a va distruge un ecran de 2 ” grosime din sticla din 1980, cu o pulverizare rapida de lichid de curatare si o stergere cu o carpa au fost aproape de zero, insa toate dispozitivele din prezent sunt foarte fragile si trebuie protejate in mod corespunzator.

0 Shares
You May Also Like