Cum alegi rochia pentru a merge la nunta?

Cum alegi rochia pentru a merge la nunta?

0 Shares
0
0
0

Pentru o femeie, unul dintre cele mai frumoase gesturi pe care le poate face atunci cand o prietena buna se casatoreste, este sa-i fie alaturi in ziua cea mare. Cu siguranta insa, atunci cand trebuie sa participe la nunta, femeile incep sa-si faca griji pentru ca nu vor gasi rochia potrivita pentru a participa la eveniment.

Alegerea unei rochii dama Foggi, nu este cea mai simpla sarcina pe care o are de indeplinit o femeie care primeste invitatia la un astfel de eveniment, dar cu siguranta nu este nici o misiune imposibila.

Pentru doamnele si domnisoarele care urmeaza sa participe la un astfel de eveniment, am pregatit un set de informatii, pe care daca le vor respecta, cu siguranta vor reusi sa isi aleaga rochiile perfecte.

Cand si unde are loc evenimentul?

Fara doar si poate, data si locatia evenimentului sunt factori care au o foarte mare importanta. Daca nunta are loc pe timpul verii (iunie – iulie – august), doamnele si domnisoarele care urmeaza sa participe la o nunta, isi vor alege din colectia de rochii dama Foggi, doar rochii confectionate din materiale subtiri, astfel incat sa faca fata temperaturilor ridicate.

In schimb, in cazul in care evenimentul are loc undeva spre sfarsitul verii, sau chiar mai rau, in mijlocul sezonului de toamna, undeva prin luna octombrie, atunci este firesc ca rochia aleasa va fi croita dintr-un material grosut, precum catifeaua de exemplu.

Cat despre locatia unde are loc evenimentul, aceasta conteaza de-asemenea foarte mult. Daca de exemplu nunta are loc undeva la o terasa amenajata aproape de malul marii, cu siguranta o rochie de ocazie poate fi perfecta.

Daca evenimentul se desfasoara de exemplu la un restaurant de lux din oras, iar nunta are loc pe timpul noptii, atunci cu siguranta rochia aleasa trebuie sa fie speciala. O rochie eleganta de seara este perfecta in aceste conditii.

Rolul avut la eveniment

Cu siguranta, o femeie care primeste invitatia de a participa la o nunta, trebuie sa tina cont si de rolul pe care il are, astfel incat sa faca alegerea cea mai inspirata. Daca de exemplu discutam despre domnisoarele de onoare, acestea ideal ar fi sa poarte rochii identice sau foarte asemanatoare, si ar trebui sa asculte preferintele miresei in ceea ce priveste modelul si culoarea rochiilor.

Femeile care urmeaza sa ocupe rolul de nasa, cu siguranta isi vor indrepta atentia spre rochii elegante, care sa le scoata in evidenta cele mai importante trasaturi fizice. Dupa cum bine se stie, la orice nunta, dupa mireasa, nasa este urmatoarea persoana de sex feminin spre care se indreapta toate privirile.

Femeile care participa la nunta doar ca simple invitate, nu vor trebui sa se streseze foarte mult pentru a-si alege rochiile. Pentru o nunta de zi, o nuntasa oarecare isi poate intrepta atentia spre o rochie de zi sau spre o rochie de ocazie.

Pentru o nunta care incepe la ora 22:00 si dureaza pana dimineata, femeile care participa isi pot indrepta atentia spre rochii de seara elegante.

Forma corpului

Fara a intra in detalii despre fiecare forma a corpului (mar, para, clepsidra, triunghi, triunghi inversat, etc.), este important de mentionat faptul ca forma corpului poate avantaja sau dezavantaja o tinuta.

Daca rochiile nu sunt alese in functie de forma corpului, si daca defectele nu sunt mascate, ci ies in evidenta, tinuta va fi un adevarat dezastru. De aceea, fiecare femeie trebuie sa isi cunoasca forma corpului dar si calitatile si defectele inainte de a-si alege vestimentatia pentru nunta.

Alegerea culorii

Cand vine vorba despre alegerea cu culorii, este evident faptul ca la nunta doar mireasa trebuie sa poarte rochie alba. Pentru celelalte nuntase, rochiile negre, albastre, rosii sau verde smarald printre altele, sunt ideale.

In afara acestor detalii, femeile care cauta rochii dama Foggi, trebuie sa se asigure ca isi aleg rochiile, astfel incat sa se potriveasca perfect cu tinutele partenerilor. Pentru ca pozele lor de la eveniment sa fie impecabile, este necesar ca tinutele acestora sa fie in perfecta armonie.

0 Shares
You May Also Like