Cele mai bune aplicatii muzicale pentru iOS si Android

Cele mai bune aplicatii muzicale pentru iOS si Android

0 Shares
0
0
0

Traim intr-o epoca de aur a streamingului muzical. Cu nimic in afara de telefon, va puteti bucura de orice numar de melodii, de la hit-uri actuale la melodii create intr-un garaj cu o tastatura veche. Uita-te si pe inlocuire ecran iPhone 7 in cazul in care atunci cand folosesti aplicatii iti spargi ecranul.

  1. Spotify (gratuit / abonament)

Spotify este una dintre cele mai populare aplicatii de pe piata, cu peste 70 de milioane de abonati si 30 de milioane de melodii de redat. Aplicatia mobila are aceleasi caracteristici ca si aplicatia desktop, permitandu-va sa redati piese individuale sau albume intregi cu optiunea de a crea liste de redare personalizate.

Desi Spotify are o versiune gratuita, daca doriti sa puteti reda orice melodie, descarcati-o pentru a o asculta offline si fara reclame, trebuie sa investiti 10 USD pe luna pentru a face acest lucru. Exista, de asemenea, optiunea de a plati pentru un pachet subventionat creat doar pentru studenti si care vine si cu Hulu si alternativa unui pachet de familie.

  1. Apple Music (abonament)

Apple Music este primul serviciu de streaming de muzica Apple care va ofera acces complet la orice melodie din biblioteca sa, indiferent unde va aflati. Aceasta aplicatie este disponibila atat pentru Android, cat si pentru iOS.

Pentru a avea acces la acest serviciu, aveti optiunea de a plati un abonament de 10 USD pe luna pentru un pachet personal; 5 USD daca sunteti student sau puteti plati o plata lunara de 15 USD daca doriti sa va bucurati de un pachet de familie.

  1. YouTube Music (gratuit / abonament)

YouTube Music va permite sa ascultati muzica YouTube, dar fara a va oferi videoclipurile de pe ecran. Singurul lucru greu este ca, la fel ca platforma sa surora, veti vedea in mod regulat ca anunturile vor intrerupe sunetul muzicii, dar daca nu sunteti dispus sa suportati aceste reclame, nu va faceti griji, deoarece puteti plati pentru o Abonament YouTube Red pentru 10 USD pe an. Luna si problema rezolvata.

  1. Bandcamp (achizitii individuale)

Nu este un secret faptul ca multi artisti nu obtin profituri uriase pe serviciile de streaming, dar cu Bandcamp acest lucru este diferit.

Este promovat cu mandrie ca platforma pentru sprijinirea directa a artistilor – 80-85% din banii pe care ii platiti sunt directionati direct catre cantareata, formatia sau creatorul piesei pe care ati achizitionat-o, facand din aceasta una dintre cele mai bune modalitati de a-i sustine.

Bandcamp nu are costuri de abonament, dar nici nu este un model gratuit: cumparati piese si albume de la artisti si le puteti transmite in flux sau descarca. Desi nu veti gasi fiecare artist, este un loc minunat pentru a cumpara continut.

  1. Shazam (gratuit)

Desi este cel mai cunoscut pentru abilitatile sale de a identifica datele melodiilor, Shazam este, de asemenea, un mediu care este capabil sa redea piese odata ce acestea sunt recunoscute.

Chiar daca nu este o aplicatie de muzica autonoma, deoarece functioneaza alaturi de alte aplicatii de streaming, va ofera optiunea de a deschide sau cumpara melodia pe care ati ascultat-o ​​pe Amazon Music, Spotify, Apple Music si multe altele.

 

0 Shares
You May Also Like