Copiii pot sa descopere si sa invete culorile de baza cu ajutorul cartii cu activitati

Care sunt avantajele cartii Fingerprint Activities Garden pentru copii?

0 Shares
0
0
0

 Copiii adora cartile cu activitati. Ele sunt o forma combinata de invatare si de joaca, in acelasi timp. Copiii pot sa descopere diverse tipuri de elemente si se pot bucura de lucrul cu mainile.

Cartile sunt o forma de a experimenta culoarea si de a invata modul in care pot combina multiple nuante. Rezultatele ii vor bucura pe copii, iar tu poti avea intotdeauna la dispozitie o varianta de cadou care sa fie pe placul lor. Poti descoperi astfel de carti la Books-Express.ro.

Aici exista sectiuni specifice pentru copii si o sa poti cumpara permanent noi aparitii din acest domeniu. Incearca Fingerprint Activities Garden, o carte distractiva si usor de folosit pentru copii de peste 6 ani de zile. Ei vor putea sa se joace si sa urmeze exemplele din carte, sau vor putea experimenta si inventa noi desene si picturi cu ajutorul degetelor.

Tot ce trebuie sa faca este sa foloseasca toate culorile care vin la pachet cu cartea. Pot picta direct cu ajutorul degetelor si pot sa simta bucuria de a completa imaginea dorita. Iata care sunt avantajele cartii Fingerprint Activities Garden pentru copii:

  1. Copiii se bucura de pictura intr-un mod simplu si facil

Pictura cu degetele este una dintre cele mai placute forme de arta pe care le poate experimenta un copil. Cartea Fingerprint Activities Garden ofera posibilitatea de a folosi culorile incluse in pachet. Copilul o sa poata sa picteze usor si simplu, bucurandu-se de intreg procesul de alegere a culorilor.

  1. Copiii pot sa descopere si sa invete culorile de baza cu ajutorul cartii cu activitati

Copiii au sansa de a invata culorile de baza folosind cartea pentru pictura cu degetele. O sa fie incantati de combinatiile pe care le pot face si vor descoperi cum anume se modifica orice culoare atunci cand o combina cu o alta. Vor avea parte de practica si de invatare distractiva.

  1. Copiii invata sa decoreze si sa aiba atentia indreptata spre zona estetica

Copiii au nevoie de o educatie in sfera estetica. O astfel de carte ii poate ajuta sa invete sa decoreze sau sa aprecieze arta. Vor putea intelege cum anume se construiesc imaginile frumoase din carti.

  1. Copiii pot sa se joace pictand intr-o forma naturala, folosind degetelele

Copiii trebuie sa isi dezvolte simturile. Atingerea este foarte importanta, iar prin intermediul degetelor vor putea simti texturi si vor construi un desen frumos. Cartea special conceputa pentru ei este foarte utila si ii ajuta sa se simta liberi.

  1. Copiii invata activitati legate de gradinarit sau plante

Fiecare carte pentru pictura are o anumita tematica. Aceasta varianta ii poate ajuta pe copii sa invete lucruri legate de gradinarit. Plantele pot sa fie pictate sau admirate, iar parintii pot sa sustina copilul in a intelege activitatile de baza care se desfasoara in orice gradina. O sa fie incurajati sa descopere bucuria de a avea flori, plante sau legume in propria curte. Copiii se vor bucura de orice tip de activitate invatata si vor dori sa picteze toata cartea.

0 Shares
You May Also Like