Ce neplaceri poti intampina cu un iPhone 5

0 Shares
0
0
0

Ce neplaceri poti intampina cu un iPhone 5Daca vrei performanta maxima de la smartphone-ul tau Apple, foloseste mereu un acumulator iPhone 5 original, chiar si dupa ce acumulatorul initial al telefonului s-a defectat.

Nu renunta la telefonul tau daca o componenta are probleme deoarece asemenea defectiuni se pot remedia. Prin inlocuirea acumulatorului, un telefon beneficiaza de componentele de care are nevoie pentru a-ti oferi ceea ce iti doresti de la el: stabilitate, eficienta si performanta.

Dar un acumulator iPhone 5 original  poate avea de suferit in urma numeroaselor probleme pe care un telefon le poate intampina din cauza aplicatiilor lui a modului in care il folosesti.

Daca temperatura prea ridicata in care e incarcat sau folosit conteaza mult, trebuie sa stii ca si temperatura prea scazuta este la fel de nefasta pentru functionarea telefonului tau Apple. Ea nu poate afecta insa grav bateria, ci poate incetini buna functionare a unui iPhone 5.

De obicei, producatorul recomanda ca atunci cand un iPhone este incarcat el sa fie scos din husa in care se gaseste. Daca este pastrat in ea, temperatura dispozitivului poate creste tocmai din aceasta cauza. Incalzirea lui usoara nu e o problema majora, insa daca telefonul devine fierbinte, atunci trebuie sa ai mare grija la utilizarea lui deoarece se poate defecta si vei fi nevoit sa iti cumperi un alt smartphone cat de curand.

Incarcarile dese pot crea astfel de neplaceri. Pentru a le evita, acorda atentie modului in care telefonul tau consuma energie. De exemplu, el isi poate regla singur luminozitatea afisajului datorita senzorului de lumina amplasat in partea de sus, deasupra afisajului.

Adaptarea luminozitatii inseamna si un consum mai mare de energie in unele cazuri. Daca vrei sa fii sigur ca telefonul tau iPhone 5 nu consuma mai multa energie decat e nevoie, dezactiveaza din setari aceasta optiune de reglare automata a luminozitatii display-ului.

Programul de operare iOS 8 include si unele efecte vizuale cu adevarat impresionante. Ele solicita placa grafica a gadgetului tau si consuma energie in exces. Dezactivarea acestora se poate face din setarile generale ale telefonului, de la sectiunea privitoare la accesibilitate.

Bateria pierde din energia inmagazinata in ea si din cauza imaginilor dinamice care sunt setate ca wallpaper. Cel mai bine este sa folosesti o imagine simpla, preferabil una care sa includa culori mai inchise, iar astfel vei avea partea de o autonomie marita a bateriei gadgetului tau Apple.

Cei de la Apple promit pentru telefoanele din noua generatie o autonomie si mai mare oferita de bateria lor. Imbunatatirile se vad deja cu modelele iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa cu siguranta este loc de mai bine in viitor.

In plus, noul program de operare, iOS 8, chiar daca este mai complex decat precedentele, vine si el cu o multitudine de imbunatatiri rezultate din experienta trecutului. El chiar include o optiune prin care se poate verifica cat de mult se consuma bateria din cauza unor aplicatii. In acest mod poti vedea pe care sa le folosesti mai des si care pot fi inchise.

0 Shares
You May Also Like