Ce fel de modele de geamuri de protectie exista?

Ce fel de modele de geamuri de protectie exista?

0 Shares
0
0
0

Geamurile de protectie pentru telefoanele mobile sunt necesare pentru a evita situatia in care display-ul suporta socuri puternice si se poate sparge.

Iata cateva modele de geamuri de protectie:

In primul rand protectiile Tempered Glass sunt produse de foarte buna calitate, oferind utilizatorului o senzatie unica cu unul dintre cele mai mari grade de rezistenta existent in prezent.

Sticla temperata ofera categoric foarte multe avantaje fata de foliile clasice din plastic. Sticla temperata sau securizata la telefoanele mobile este mult mai dura decat sticla clasica, pentru ca este acoperita cu straturi care ajuta la cresterea rezistentei la zgarieturi.

Avantajul acestei sticle temperate este oferirea unui plus de confort pentru utilizatori, impiedicand acumularea grasimii pe ecran, si degetul poate aluneca mult mai usor decat in cazul foliilor din plastic.

Geamul de protectie LCD Display ofera protectia ecranului impotriva zgarieturilor sau socurilor foarte puternice. Este un geam de protectie foarte subtire de 0,3 mm, duritatea este ridicata si este usor de aplicat, nelasand urme la inlaturare. Suprafata acestui geam este una anti-amprente cu marginile curbate.

De asemenea, are absorbtie electrostatica, nu raman deloc bule de aer la aplicarea acestuia pe ecran, pentru ca are pana la cinci straturi de protectie. Servetele umede si uscate sunt oferite la pachet care contribuie la curatarea de praf, umezeala si mizeria care se aduna pe suprafata acestora.

Este foarte important sa intelegem ca protejarea oricarui smartphone nu inseamna doar protejarea carcasei sau bateriei, ci si protejarea ecranului care este destul de sensibil.

Indiferent de tipul de geam de protectie, Premium Tempered Pro Plus in Blister, Explosion-proof Tempered, Tempered Arc Edge, Soul Style Flexibil SemiGlass, Anti-explosion, Tempered Ultra Thin, aceste modele functioneaza pe aceleasi principii, se aplica aproape la fel, au preturi un pic diferite, si sunt extrem de necesare.

Pentru a alege intre modele trebuie sa consultati specialistii in domeniu, sau vanzatorul online, care va explica si va indruma spre protectia telefonului dumneavoastra, in functie de ceea ce doriti sa obtineti, veti achizitiona cel mai indicat geam de protectie.

In concluzie, trebuie sa aveti un geam de protectie pentru smartphone-ul dumneavoastra, orice model fiind un pas in plus in protectia telefonului, incepand de la cea mai mica protectie posibila pana la cea mai buna protectie, important este sa aveti in grija aceasta posibilitate oferita de magazinul de unde cumparati smartphone-ul, sau de la oricare furnizor de astfel de produse, sau chiar de la magazinele Gsm online, sa faceti o comanda, si apoi sa il aplicati, fie singuri, daca aveti un tutorial, fie sa il aplice un specialist, metoda mult mai indicata si mai sigura, fiind o operatiune destul de riguroasa si de executat cu finete, de catre persoane care sunt specializate veti obtine rezultate mult mai bune.

Inca o data trebuie sa fiti constientizati ca protectia acestor touchscreen-uri trebuie sa fie prioritara, pentru ca ati investit in telefon, trebuie sa investiti minim si in protejarea sa de orice accidente nedorite, care produc daune uneori imposibil de recuperat.

0 Shares
You May Also Like