Ce este Windows Antivirus Pro?

0 Shares
0
0
0

Win Antivirus ProAceste aplicatii repara automat toate fisierele afectate de virusi, permitandu-ti  sa programezi scanari automate.

Aceste operatiuni sunt si mai avansate la Windows Antivirus Pro 2013 ce iti permit sa controlezi conexiunile de retea ale sistemului si din sistem. Aceastea te lasa sa primest conexiunile sigure si sa le blochezzi pe celelalte. Windows Antivirus 2013 Pro este o aplicatie inovatoare care incorporeaza actiunile esentiale ale Antivirus, Firewall, Popup-Blocker si Antispyware.

Aceasta editie profesionala multifunctionala, ofera totala protectie impotriva amenintarilor la securitate de toate genurile. Pop-up-urile sunt distruse chiar inainte de a se incarca in sistemul calculatorului.

Pro 2013 nu permite nici unui pop-up sa apara pe ecran, fara permisiunea ta, el te protejeaza impotriva adware si virusi care pot sa se fi stabilit dinainte in calculatorul tau. Cee ce conteaza este sa gasesti cea mai buna protectie, asa ca cerceteaza cu atentie asupra a ceea ce gasesti in acest articol.

Aplicatia ajuta la detectarea si eliminarea softurilor ce provoaca stricaciuni, rapid si eficient. Multe indoieli ale clientilor au fost eliminate. Ajutorul tehnic este asigurat non-stop, in fiecare zi din an, oferind asistenta eficienta. Problemele adresate de dvs aunt analizate si oferite raspunsurile concrete. Noul Pro 2013 detecteaza mult mai aficient si rapid eventualele pericole, fata de versiunile mai vechi.

Toate acestea permit noului Pro 2013 sa functioneze in calculatorul tau fara a-l incetini. Asistentul virtual va explica fiecare solutie necesara, in scris. Deci nu trebuie sa fi expert in calculatoare ca sa il folosesti. O schimbare radicala adusa lui Pro 2013 este interfata grafica ce este atat intuitiva cat si interactiva, complet diferita fata de cele anterioare si care iti permit acces mult mai rapid. Programele antivirus se dezvolta si se imbunatatesc odata cu tehnologiile recente.

Pro 2013 te anunta prin e-mail asupra noutatilor legate de antivirusi. Astfel vei fi informat si chiar te va ajuta sa nu primesti sau sa trimiti astfel de virusi altora. Vei putea participa la adunarea de informatii statistice, ceea ce va duce la crearea unei harti globale cu informatii legate de virusii detectati de sitemul tau.

Windows 7 Antivirus Pro 2013 arata informatii statistice cu cei mai importanti virusi din lume care au fost blocati. Astfel puteti observa locatia si perioada celore mai frecvente detectii. Suportul va fi acordat pe toata perioada anului, raspunsurile calitative si rapide sunt prioritatea Winsoftware.

O multime de call center-uri, birouri de ajutor, e-mail suport-uri si chaturi live cu experti in domeniu se afla intotdeauna la dispozitia dvs, totalmente gratis.

0 Shares
You May Also Like