Ce avantaje au laptopurile second hand?

Ce avantaje au laptopurile second hand?

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani, laptopurile au inceput sa fie din ce in ce mai indragite de catre utilizatori, asa ca acestea au inceput sa fie din ce in ce mai des cumparate, in timp ce numarul vanzarilor PC-urilor a inceput sa scada destul de mult.

Tinand cont de faptul ca un laptop si un PC au preturi asemanatoare, specificatii tehnice asemanatoare, si chiar si perioade de garantii asemenatoare, nu mai trebuie sa ne miram de ce laptopurile sunt mult mai indragite decat PC-urile.

Atat de mult au evoluat in ultimii ani laptopurile, astfel incat din ce in ce mai multi gammeri incep sa isi indrepte atentia spre laptopuri speciale pentru gamming, gammeri care in trecut nu aveau in cap decat calculatoare pentru gamming.

Ei bine se poate observa clar faptul ca laptopurile au fost mult mai cautate in ultimii ani decat PC-urile, iar utilizatorii sunt constienti de faptul ca un laptop are mai multe avantaje decat un PC.

In primul rand, indiferent de faptul ca discutam aici despre laptopuri sh, laptopuri noi sau laptopuri refurbished, aceste echipamente sunt portabile, in comparatie cu PC-urile.

Pe langa faptul ca sunt portabile, laptopurile nu cantaresc nici foarte multe kilograme, asa ca acesta este un avantaj major pe care laptopurile il au in fata PC-urilor.

In cazul celor care locuiesc la bloc, sau chiar si in cazul celor care locuiesc la casa, insa camerele lor nu sunt foarte mari, cu siguranta ar fi de preferat un laptop si nu un PC, datorita faptului ca un laptop nu trebuie sa fie pastrat neaparat pe un birou.

In schimb, un PC, trebuie asezat pe un birou, iar pe langa spatiul foarte mare pe care biroul il ocupa, echipamentul mai are si o multime de cabluri.

Un alt avantaj pe care il au laptopurile, este acela ca ele sunt scoase pe piata de doar un singur producator, pe cand un calculator poate avea monitorul de la o firma, perifericele de la alta firma, iar unitatea centrala de la alta firma.

Aici ar avea iarasi un avantaj major laptopul, pentru ca daca acesta este de la un brand de top de pe piata, precum HP de exemplu, atunci utilizatorii pot sa fie siguri ca echipamentul este unul de calitate superioara.

Asadar, acestea au fost doar cateva dintre cele mai mari avantaje pe care un laptop le poate avea mereu un fata unui PC, avantaje de care utilizatorii tin si vor tine cont in continuare, asa ca isi vor alege un laptop in defavoarea unui PC.

Cei care au de gand sa isi indrepte atentia spre acest tip de echipamente, pot sa o faca fara a sta pe ganduri, pentru ca pot sa gaseasca echipamente de cea mai buna calitate, indiferent ca este vorba despre laptopuri refurbished sau noi, sau ca discutam despre echipamente second hand.

Chiar si laptopurile second hand pot sa fie de cea mai noua generatie, asa ca este clar faptul ca ele vor fi indragite de catre cei mai multi utilizatori.

 

0 Shares
You May Also Like