Care-sunt-avantajele-oferite-de-Ahrefs-pentru-site-ul-tau

Care sunt avantajele oferite de Ahrefs pentru site-ul tau?

0 Shares
0
0
0

Daca te intrebi de ce sa folosesti Ahrefs iti dam noi toate argumentele imediat. Iata ce declara profesionistii de la Ahrefs.

Exista o sansa buna ca solutiile concurente sa incerce sa se apropie de USP-urile noastre, astfel incat toate declaratiile din acest articol sunt putin probabil sa fie adevarate pentru totdeauna. Dar ma voi asigura ca o sa actualizam in consecinta, daca ceva se va schimba.

Noi am ales cont Ahrefs cumparat in grup ceea ce inseamna ca acum avem peste 80 de utilitare perfecte pe care le vom putea folosi in avantajul nostru.

Exista destul de putine instrumente cheie de cercetare pe piata astazi, dar numai Ahrefs va va oferi o lista de interogari de cautare de 5,6 milioane de euro care contin cuvantul “iPhone”.

Pe baza testelor noastre, vom arata mult mai multe idei de cuvinte cheie decat concurenta. Iata cateva exemple:

  • “Grave”: 261.858 de cuvinte cheie (245% mai mult decat cel mai apropiat concurent)
  • “Cimpanzeu”: 21 497 de cuvinte cheie (cu 186% mai mult decat cel mai apropiat concurent)
  • “Productiv”: 35 006 de cuvinte cheie (294% mai mult decat cel mai apropiat concurent)
  • “Aranjament”: 101.045 (cu 259% mai mult decat cel mai apropiat concurent)
  • “Eronat”: 10,135 (cu 299% mai mult decat cel mai apropiat concurent)

Acestea sunt cu 257% mai multe cuvinte cheie decat concurenta, in medie, in aceste cinci cuvinte cheie.

Te intrebi unde am scos o selectie atat de bizara de cuvinte cheie de test? Am folosit un generator de cuvinte aleatoare. Acestea au fost primele cinci cuvinte cheie pe care le-a dat inapoi.

Nu este surprinzator faptul ca ca avem astazi cea mai mare baza de date cu cuvinte cheie pe piata. Suntem hotarati sa o pastram si in acest fel.

Iata un alt lucru:

Numerele de mai sus sunt doar pentru Statele Unite. Dar baza de date a cuvintelor cheie contine mai mult de 6,1 miliarde de cuvinte cheie in 170 de tari.

Niciunul dintre concurentii nostri nu poate face acest lucru. De fapt, competitorul nostru cel mai apropiat arata doar cuvinte cheie din 92 de tari, care sunt aproape la fel de multe ca Ahrefs.

  1. Consultati cuvintele cheie nou descoperite in fiecare luna

Aici, la Ahrefs, adaugam cuvinte cheie noi in baza noastra de date in fiecare luna.

Utilizam clickstream ca una dintre sursele principale ale acestor date de cuvinte cheie. Toate cuvintele cheie pe care nu le-am vazut inainte vor fi incluse in raportul nostru recent descoperit in Explorarea cuvintelor cheie.

Acest raport este foarte util pentru a va asigura ca stiti mai intai despre orice cautari noi sau in curs de desfasurare in nisa.

De exemplu, iata unul dintre cele mai noi 35k cuvinte cheie legate de bitcoin care au fost adaugate la baza noastra de date in aprilie 2018.

Retineti ca datele din fluxul de tip “clickstream” sunt colectate de la un subset relativ mic al populatiei online, astfel incat este posibil sa dureze ceva timp inainte ca unele rapoarte de cautare sa apara in acest raport.

Faptul ca cuvantul cheie a fost “nou descoperit” de catre furnizorii de servicii clickstream nu implica neaparat ca interogarea reala de cautare este una noua. Cu toate acestea, este vorba despre cele mai bune date privind interogarile de cautare noi pe care industria le poate oferi.

0 Shares
You May Also Like