Care sunt doua dintre cele mai mari probleme ale lui iPhone X?

Care sunt doua dintre cele mai mari probleme ale lui iPhone X?

0 Shares
0
0
0

iPhone X, a fost asteptat de catre fanii Apple, sperand ca acest dispozitiv va functiona perfect. Unii utilizatori sunt foarte multumiti de cum indeplineste iPhone X toate sarcinile, in timp ce alti utilizatori sunt total dezamagiti de dispozitiv. Daca va intrebati de ce, in continuare veti descoperi doua dintre cele mai mari probleme ale acestui dispozitiv.

  1. Descarcare rapida

Cei mai multi dintre utilizatorii dezamagiti de iPhone X, se plang de faptul ca dispozitivele lor se descarca foarte repede. In aceste conditii, utilizatorii ar trebui sa incerce unele trucuri, inainte de a se gandi sa opteze pentru o inlocuire acumulator iPhone X. Iata despre ce este vorba.

In primul rand, trebuie ca utilizatorii sa se asigure ca isi seteaza manual luminozitatea ecranului, iar acesta va fi cat mai intunecat posibil. Un ecran luminos, consuma mai multa energie. Apoi, utilizatorii care se confrunta cu aceasta problema, ar trebui sa inchida de fiecare data aplicatiile pe care nu le utilizeaza in clipa de fata. Acestea, consuma resurse si descarca bateria.

De-asemenea, modul de economisire a energiei este foarte important. Daca acesta este activat, dispozitivul va consuma mai putina energie, ceea ce inseamna ca trebuie sa reziste mai mult timp incarcat.

Daca sunt urmati acesti pasi, dar iPhone X se descarca la fel de repede, atunci singura solutie care le mai ramane utilizatorilor, este sa isi duca dispozitivele in service, pentru o inlocuire acumulator iPhone X.

  1. Probleme de incarcare wireless

Si in ceea ce priveste incarcarea wireless pentru iPhone X, au aparut probleme. In urmatoarele randuri vom vedea pe scurt cateva trucuri pe care utilizatorii le pot incerca pentru remedierea problemei (atunci cand sunt siguri ca incarcatoarele sunt perfect functionale).

  • Sfat 1: Utilizati vreun accesoriu pentru a imbunatati aspectul dispozitivului sau in scopuri de protectie? Daca da, atunci scoateti-l, deoarece acesta va poate afecta incarcarea.
  • Sfat 2: Reporniti iPhone-ul. Daca va exista vreun software minor, atunci „ repornirea ” va rezolva problema.
  • Sfat 3: Actualizati iOS la cea mai recenta versiune. Trebuie sa stiti ca incarcarea wireless a fost implementata cu actualizari software. Deci, daca sunteti pe o versiune mai veche de iOS, atunci actualizarea la cea mai recenta versiune iOS poate rezolva problema.
  • Sfat 4: Asigurati-va ca incarcatorul wireless este conectat corect. Poate suna ciudat acest lucru, dar da, este indicat sa va asigurati ca incarcatorul este conectat corect, pentru ca in caz contrar incarcarea nu functioneaza. Acesta este unul dintre motivele comune pentru care utilizatorii de iPhone se confrunta cu probleme de incarcare pe dispozitivul lor.

Daca incercati acesti pasi iar incarcarea nu functioneaza, este indicat sa incercati sa vedeti daca telefonul se poate incarca folosind incarcatorul cu fir. Verificati incarcatorul pentru a nu fi deteriorat.

Daca acesta se afla in stare buna, si poate chiar sa incarce alt dispozitiv iPhone, dar dispozitivul dvs. nu il incarca, iar iPhone X nu poate fi incarcat nici wireless, atunci este clar ca lumina zilei faptul ca telefonul are o problema.

In aceste conditii, este indicat sa cautati un service gsm, pentru a va duce cat mai repede telefonul la reparat. Specialistii in reparatii iPhone, vor analiza cu atentie problema, si vor gasi rapid cea mai buna rezolvare.

0 Shares
You May Also Like