Boxe portabile pentru smartphone

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vrei sa iti cumperi un smartphone, mai mult ca sigur atentia ta se va indrepta mai intai de toate, numai si numai asupra terminalelor care apartin unor producatori de pe piata, iar acest lucru este firesc, pentru ca producatorii de top scot pe piata terminale foarte performante.

Indiferent pentru ce brand ai opta, terminalul nu vine la pachet cu multe accesorii telefoane, asa ca mai mult ca sigur va fi nevoie sa iti indrepti atentia spre cateva accesorii pentru smartphone foarte utile.

In momentul in care discutam despre accesorii utile pentru un smartphone, mai intai de toate ne referim la accesoriile de protectie, insa si accesorii precum o baterie externa, sau chiar un selfie stick, pot sa fie destul de utile.

Pe langa aceste accesorii, ai mai putea sa iti indrepti atentia si spre boxe portabile pentru smartphone, in cazul in care iti place sa asculti destul de des muzica de la telefonul mobil.

De ce? Pentru ca in ciuda faptului ca telefoanele sunt dispozitive foarte performante, daca stam sa discutam strict din punct de vedere a difuzoarelor, acestea nu se ridica la nivelul calitatii celorlaltor componente.

Dupa cum spuneam, daca iti place sa asculti mai mereu muzica de la telefon, insa vrei sa asculti la un volum mai ridicat, poti utiliza datorita functiei Bluetooth, o boxa portabila care poate sa functioneze indiferent ca sistemul de operare al telefonului tau este iOS, Windows Phone sau Android.

Marele avantaj al acestor boxe pentru smartphone, este faptul ca ele nu au nevoie de o retea wifi pentru a functiona, motiv pentru care sunt mult mai flexibile decat boxle de la Apple (AirPlay), insa daca vei intentiona sa cumperi un astfel de accesoriu pentru telefonul mobil, va trebui sa tii cont de cateva aspecte foarte importante.

In primul rand, atunci cand discutam despre o boxa portabila, conteaza foarte mult portabilitate acesteia. Referitor la dimensiunile boxelor portabile, putem spune ca in majoritatea cazurilor, cu cat acestea sunt mai mici, cu atat emit un sunet mai puternic, ceea ce poate fi numit a fi un compromis.

Se pot gasi insa si boxe portabile de dimensiuni mari care pot sa emita un sunet foarte puternic, insa in cele mai multe cazuri, acestea pentru a functiona, au nevoie si de o sursa de energie electrica.

Forma boxelor reprezinta un alt aspect foarte important, care se ia in calcul in momentul in care se doreste achizitionarea unor astfel de accesorii, insa si durabilitatea lor conteaza extrem de mult.

In ceea ce priveste acest aspect, trebuie mentionat faptul ca nu toate boxele pentru smartphone sunt construite pentru a fi utilizate in aer liber, asa ca ar fi indicat sa cauti boxe portabile cu un IPX cat mai bun, pentru a fi rezistente la praf sau la alti factori daunatori.

Unul dintre cei ma importanti factori insa de care va fi nevoie sa tii cont atunci cand vei alege un astfel de accesoriu, va fi reprezentat de calitatea sunetului. Vei putea intalni boxe care sa emita sunete de top, in ciuda faptului ca nu ofera caracteristici de top.

Un ultim aspect de care cu siguranta vei tine cont atunci cand vei opta pentru un asemenea accesoriu pentru smartphone va fi reprezentat de pret, iar cu cat boxa este mai de calitate, pretul va fi mai mare.

0 Shares
You May Also Like