Aduc banii fericirea?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta fiecare persoana a auzit cel putin odata expresia “Banii nu aduc fericirea”, insa oare cate persoane mai cred in zilele noastre ca aceasta zicala este adevarata?

Odata cu trecerea timpului s-au efectuat mai multe studii, iar rezultatele au fost surprinzatoare: BANII ADUC FERICIREA! In urmatoarele randuri veti descoperi si care sunt motivele si faptele pentru care s-a ajuns la aceasta concluzie.

Banii cumpara momente, nu lucruri

Potrivit mai multor studii realizate odata cu trecerea timpului, cheia este sa-ti cheltui banii pe experiente si nu pe lucruri materiale. Lucrurile materiale, chiar daca sunt scumpe sau le-ai dorit prost, tind sa-si piarda stralucirea dupa un timp, literal si figurat. Amintirile despre oameni, locuri si activitati, insa, nu imbatranesc niciodata.

Intr-un sondaj s-a descoperit ca 57% dintre respondenti au raportat o fericire mai mare in urma unei achizitii experientiale. Doar 34% au spus acelasi lucru despre o achizitie de materiale.

Banii cheltuiti pentru cei dragi aduc fericirea

Intr-un studiu publicat in acest an, cercetatorii de la Universitatea Harvard au efectuat experimente si au aflat ca cheltuirea banilor in alte persoane (numite cheltuieli „prosociale” in argoul academic) creste bunastarea emotionala si fizica a oamenilor.

„Beneficiile cheltuielilor prosociale … se extind nu numai la bunastarea subiectiva, ci la sanatatea obiectiva”, scriu ei. Se poate deduce de aici, ca poti fii fericit/a, daca ai suficienti bani pentru a cumpara diferite lucruri pentru persoanele dragi. Vazandu-i fericiti, vei fi la randul tau fericit/a.

Ai bani, cumperi ce vrei!

Exista o multime de motive pentru care cineva ar putea cumpara ceva … dar daca motivul este de a maximiza fericirea, cel mai bun lucru pentru acea persoana este sa cumpere o experienta de viata care sa fie in concordanta cu personalitatea sa.

Ai bani? Cumpara-ti sau plateste-ti o vacanta intr-o insula exotica, alaturi de persoana draga tie. Cu siguranta vei trai momente de neuitat. Se poate spune asadar ca si din acest punct de vedere, banii aduc fericirea.

Bunurile personale te pot face de-asemenea fericit

Chiar daca la primul punct spuneam ca momentele aduc fericirea nu lucrurile, ei bine, exista bunuri personale care iti pot aduce o stare de fericire.

Avand suficienti bani pentru a-ti permite masina la care visezi de ceva timp, sau un apartament de lux, ori o vila luxoasa, cu siguranta sunt lucruri care te vor face fericit/a; mai ales daca ai posibilitatea de a-ti indeplini aceste obiective la putin peste 20 de ani.

Ei bine, se poate vedea asadar ca, banii aduc fericirea. Acest lucru inseamna insa, ca trebuie gasita o solutie pentru a putea sa castigi cat mai multi bani, dintr-o activitate legala.

Daca iti doresti un job bine platit, si care sa fie legal, acceseaza Misscamstudio.ro, cu scopul de a aplica pentru un job de model de videochat in cadrul unui studio de top.

Devenind model de videochat, inca din prima luna vei avea venituri mari. Locurile de munca din aceasta industrie sunt legale, deci nu ai nici un motiv pentru a-ti face griji din acest punct de vedere.

Apoi, pe langa faptul ca sunt locuri de munca legale, sunt locuri de munca de unde poti castiga mii de dolari in fiecare luna. Practic, intr-un singur an de activitate, iti poti duce familia in facanta, poti sa le cumperi multe lucruri scumpe celor dragi.

Intr-un an de activitate, iti poti cumpara o masina de fite, poti ajunge sa iti permiti o multime de lucruri. Practicand videochatul timp de cativa ani, vei putea ajunge sa iti cumperi propriul apartament sau propria casa.

Exista tinere absolvente de liceu care deja practica videochatul imediat dupa ce au iesit de pe bancile scolii. In cel mai scurt timp, ele vor cunoaste independenta financiara, si isi vor permite tot ceea ce isi doresc.

In afara faptului ca locurile de munca din aceasta industrie vin la pachet cu castiguri lunare impresionante, amintim faptul ca modelele vor avea parte si de diferite alte beneficii. Programul de lucru flexibil este unul dintre acestea, iar aici amintim faptul ca modelele vor putea sa aleaga daca luceaza ziua sau noaptea.

Programul de munca al modelelor de videochat, le permite acestora sa aiba suficient de mult timp liber, astfel incat sa petreaca cateva ore alaturi de cei dragi in fiecare zi. Fetele care practica videochatul, muncesc cand doresc si cat doresc, insa este logic faptul ca muncind mai mult, vor castiga mai multi bani.

Exista fete care isi doresc sa castige bani multi, si sunt dispuse sa incerce o cariera in aceasta industrie, dar sa nu afle cei dragi ca practica videochatul. In Romania exista persoane care asociaza videochatul cu pornografia sau prostitutia, insa videochatul este legal, iar oamenii au idei gresite despre videochat.

Cu toate acestea, confidentialitatea este ceva firesc in industria videochatului, iar fetele care practica aceasta activitate, nu vor fi depistate de catre cei dragi, decat cu acordul lor.

In concluzie, pentru fetele care isi doresc o cariera care sa le ofere bani, iar banii sa le aduca fericirea, primul pas il reprezinta Misscamstudio.ro, unde pot aplica pentru o cariera de model videochat.

0 Shares
You May Also Like