Tipuri de huse avantajoase

0 Shares
0
0
0

Iti iubesti telefonul mobil si iti doresti sa ai parte de el cat mai mult timp, in special sa arate ca nou? Atunci trebuie sa il protejezi si sa il pastrezi in conditii de maxima siguranta. Exista actualmente pe piata numeroase tipuri de huse avantajoase si care pot reprezenta cea mai buna alternativa pentru o astfel de nevoie. Care sunt acestea?

Top cele mai bune tipuri de huse

Flip Cover. Popularizata de brandul Samsung in special, flip coverul reprezinta o husa care proejeaza telefonul in integralitate, atat fata cat si spatele acestuia. Are un sistem de clapeta care permite accesul la ecranul telefonului, extrem de practic in cazul primirii unui apel telefonic sau cand vrem sa folosim telefonul in alt scop.

Acest Flip Cover face parte din gama de huse Samsung Galaxy S8 datorita faptului ca ele sunt foarte sensibile, aveau nevoie de o protectie totala, iar acest model a fost perfect.

Bumper. Exista persoane care nu suporta husele pentru telefon din urmatoarele motive: considera ca strica estetica unui telefon sau ca telefoanele mobile sunt si asa destul de grele iar adaugarea unei huse le face incomode.

Datorita acestor motive, fabricantii au reusit sa gaseasca un compromis bun pentru a oferi protectie unui telefon mobil fara sa strice in vreun fel aspectul telefonului. Gratie unui material din cauciuc sau silicon husa bumper protejeaza telefonul insa ecranul este in pericol.

Husa toc. Aceasta ofera telefonului mobil o protectie integrala. Conceputa cel mai adesea din piele, husa toc este robusta si reprezinta cea mai buna modalitate de a preveni cazaturile si socurile.

In cazul husei toc putem regasi uneori un sistem de clips care permite atasarea husei toc la pantalon, ceea ce este foarte apreciat de catre cei care o folosesc. Astfel, telefonul mobil ramane mereu la indemana si in siguranta maxima, fara sa risti absolut nimic.

Carcasa reprezinta cel mai cunoscut tip de protectie pentru un telefon mobil. Configuratia sa este extrem de simpla insa ecranul telefonului nu este acoperit.

Un model de calitate poate fi achizitionat de pe Ciocotec.com, cu un pret in limita bunului simt. Exista carcase cu imaginea unor personaje cunoscute precum Bart Simpsons si carcase cu design fantezist, insa in mod cert aceasta va proteja telefonul de zgarieturi exceptie facand dupa cum spuneam ecranul.

Indiferent de felul in care este construit, ecranul unui telefon este sensibil cand vine vorba de impact, si se poate zgaria usor. De aceea, ar trebui sa alegi unul din tipurile de huse de mai sus pentru a-ti proteja telefonul.

 

0 Shares
You May Also Like