Sfaturi si trucuri pentru intretinerea curateniei din birou

Sfaturi si trucuri pentru intretinerea curateniei din birou

0 Shares
0
0
0

Un spatiu de lucru curat va avantajeaza productivitatea si face o impresie pozitiva atat cu colegii, cat  si superiorii. Pastrati-va biroul ingrijit si organizat cu sfaturile usor de urmarit din acest ghid de curatare a birourilor.

Curatati dezordinea

Majoritatea birourilor acumuleaza o cantitate mare de obiecte precum plicuri vechi, chitante vechi, copii suplimentare de hartie si ambalaje de la mesele mancate la birou in timpul unei zile aglomerate.

Incepeti procesul de curatare prin sortarea dezordinii din biroul dvs. in trei gramezi diferite. Prima gramada este destinata articolelor care sunt in mod evident pentru cosul de gunoi sau nu mai servesc un scop, a doua este pentru articolele pe care trebuie sa le depozitati, iar a treia este pentru articolele cu care nu sunteti sigur ce sa faceti.

Aveti grija de prima gramada aruncand-o imediat si folositi spatiul suplimentar pentru a gasi un depozit mai eficient pentru articolele din gramada dvs. Asezati a treia gramada intr-un singur recipient iesit din drum si treceti prin ea cat aveti timp.

Luati o pauza inainte de a plasa obiectele

Inainte de a plasa un articol nou pe birou, chiar daca intentionati sa fie acolo doar cateva minute, ganditi-va daca apartine intr-adevar biroul dvs. Surplusul se acumuleaza atunci cand aduci obiecte in biroul tau, fara sa te gandesti unde merg, asa ca este important sa iei in considerare daca obiectele care nu au un loc in biroul tau ar fi mai bune in alta parte.

servicii curatenie Cluj

Utilizati organizatoare

De la dulapuri mari de fisiere proiectate cu incuietori sigure la dosare simple de tip acordeon care stocheaza fisierele intr-un spatiu limitat, exista un organizator conceput pentru a gazdui aproape orice veti gasi in biroul modern. Aceste organizatoare va pot ajuta sa folositi optim spatiul dvs. si sa ramaneti constienti de necesitatea organizarii de articole pe masura ce va pica in mana.

Organizarea biroului este mai usoara atunci cand urmezi trucurile simple din acest  ghid de curatare a birourilor. A-ti face biroul curat este doar jumatate din lupta. Cheia pentru a va pastra biroul curat este de a aborda dezordinea inainte de a avea sansa sa se formeze. Daca sunteti in cautarea unei companii  profesionale de curatenie, contactati astazi  servicii curatenie Cluj.

Aruncati ambalajele imediat dupa ce mancati

Este recomandat sa aruncati ambalajele inainte de a se acumula in birou. Dupa fiecare masa este recomandat sa aruncati toate cutiile si ambalajele imediat dupa masa pentru ca altfel riscati sa aveti un miros neplacut in birou mereu. In plus, toate aceste resturi care raman pot atrage si insecte.

Serviciu de igienizare profesionala

Apelati la o firma care asigura servicii de igienizare profesionala. Este recomandat sa gasiti o firma care poate face curat eficient si cu costuri avantajoase. De asemenea, este recomandat ca toate sarcinile de curatenie sa fie bine stabilite astfel incat sa nu ramana nimic trecut cu vederea.

De asemenea, o data la cel putin doua luni este recomandat sa se apeleze la servicii de curatenie si igienizare profesionala astfel incat sa va asigurati ca totul straluceste de curatenie chiar si atunci cand angajatii se ocupa de spatiul lor personal.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like