Seară romantică: distracție în jacuzzi

0 Shares
0
0
0

Un jacuzzi este prin definiţie o locație romantică – apa caldă, lipsa îmbrăcămintei și spațiul mic se combină pentru a crea cu ușurință un context senzual. Dar chiar și o întâlnire romantică poate fi îmbunătățită cu puțină planificare și câteva accesorii. Acestea fiind zise, folosiți sugestiile de mai jos pentru a vă înfierbânta şi mai mult seara romantică!

Iluminat romantic

Lumânările, lămpile cu lumină scăzută sau luminile sclipitoare sunt un element important pentru ambianța romantică. De asemenea, este romantic să privești răsăritul sau apusul din cada cu hidromasaj, iar în acest caz iluminarea este deja asigurată!

Băuturi

Sticlele reci de apă, șampania, sucuri de fructe exotice cu gheață și cocktailurile sunt băuturi grozave. Berea nu este de obicei o alegere bună, deoarece se încălzește prea repede. Gustările reci sunt, de asemenea, foarte potrivite. Strugurii, bețișoarele de morcov și îngheţata sunt câteva sugestii bune.

Lubrifiant

Cu toate că mulți experți recomandă utilizarea lubrifianților pe bază de apă, există un timp și un loc pentru lubrifianţii fără apă. Jacuzziul este unul dintre ele. Folosiţi lubrifianţi fără apă pentru tot felul de jocuri senzuale (inclusiv masaj), pentru a nu se dizolva în apă.

Muzică

În special pentru o baie în jacuzzi pe timp de noapte, muzica este o altă modalitate de a îmbunătăți și mai mult starea de spirit. Creați un playlist care să favorizeze starea de spirit pe care sperați să o obțineți.

Masaj relaxant

Îndepărtaţi tensiunea partenerului pe umeri, gât, cap, față, spate, piept, picioare, mâini. Puteți folosi lubrifiant fără apă, în loc de ulei de masaj, pentru a reduce cantitatea de reziduuri din cadă.

Joc senzual

Preludiul este grozav în apă, deoarece corpurile sunt alunecoase și ușoare, nu puteți vedea foarte bine sub apă și toată lumea arată sexy când este udă.

Distracție și jocuri

Există un joc grozav pentru cada cu hidromasaj numit „Bathtub Love”. Există „bule” plutitoare pline de sugestii senzuale hilare. Unele sunt destul de blânde, în timp ce altele pot fi chiar sălbatice. O altă idee este să creaţi o operă de artă cu vopsele speciale pentru jacuzzi sau chiar cu ciocolată, folosindu-vă partenerul ca pânză de pictat. Doar asiguraţi-vă că pregătiţi în prealabil un plan de curăţenie.

Jocuri cu apă

Surprindeţi-vă partenerul sau partenera cu un spectacol cu ​​apă super sexy. Tuturor le place să privească apa alunecând pe pielea persoanei iubite. Turnaţi-vă apă pe corp sau folosiţi un burete din care să stoarceţi apă în locurile în care doriţi ca partenerul să vă atingă. Apoi treziți-l din transă cu câţiva stropi jucăuși înainte de a începe alte activități. Spectacolul ar putea fi o tachinare spontană de 30 de secunde sau o performanță planificată. Oricum, cu siguranță va fi un succes şi va face seara romantică mult mai fierbinte.

Nu vă îngrijoraţi! Nu este nevoie să vă instalaţi un jacuzzi în apartament pentru a vă bucura de astfel de experienţe. Este mult mai simplu de atât! Soluţia este chalet Brasov. Faceţi-i o surpriză iubitului sau iubitei şi rezervaţi pentru câteva zile o cabană la munte, cu jacuzzi privat în aer liber şi șemineu cu lemne. Cu siguranţă veţi avea succes cu o asemenea surpriză!

0 Shares
You May Also Like