De unde iti poti cumpara o masina second hand?

De unde iti poti cumpara o masina second hand?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care intentionezi sa iti cumperi un autoturism, indiferent ca ai o situatie financiara foarte buna sau una mai putin buna, ar fi indicat sa iti indrepti atentia spre o masina second hand.

De ce? Ei bine, fireste, ce e nou e nou, asa ca o masina noua vine cu multe avantaje, dar si cu o mai multe dezavantaje foarte mari. Unul dintre acestea este faptul ca dupa ce ai iesit cu ea pe poarta reprezentantei, deja ii va scadea valoarea.

Alegand o masina second hand care sa aiba doar 2-3 ani de zile vechime, si care sa aiba putini kilometri parcursi, si mai ales sa fie de la un producator auto german, ai fi cu adevarat inspirat.

O astfel de masina vei putea sa gasesti de exemplu in targul auto din orasul sau din judetul in care locuiesti. Se stie faptul ca in asemenea locatii se pot gasi fel si fel de masini, de la masini noi la masini vechi, si de la masini ieftine la masini scumpe.

Apoi, poti sa te gandesti si sa iti incerci norocul pe un site destinat vanzarilor auto. Exista in prezent atat de multe site-uri, incat tot ce trebuie sa faci este sa selectezi caracteristicile dorite (marca, model, anul fabricatiei, eventuale dotari, caroserie, combustibil), iar astfel iti va aparea o lista cu masinile care corespund cerintelor tale.

Cu cat lista este mai mare, cu atat sunt mai mari sansele sa gasesti masina pe care o doresti atat de mult.

Exista insa posibilitatea ca masinile pe carel e gasesti pe un asemenea site sa nu fie pe placul tau, asa ca poti sa iti cauti masina si la amanet. Chiar daca pare ciudat, poti cauta la o casa de amanet autoturisme o masina care sa corespunda tuturor cerintelor tale.

Exista in clipa de fata o multime de persoane care opteaza pentru imprumuturi financiare foarte mari, iar pentru a-si acoperi datoriile gireaza cu masinile. Multe persoane nu isi mai pot achita apoi datoriile, iar masinile lor vor fi scoase la vanzare de catre casele de amanet.

Cel mai important lucru insa este faptul ca masinile de la casele de amanet sunt foarte bine evaluate inainte de a fi primite drept garantie, asa ca toate persoanele care isi doresc o masina de la amanet, pot sta linistite, pentru ca masinile respective se afla in cea mai buna stare.

Exista case de amanet care cumpara masinile clientilor lor, in cazul in care pretul este unul mic, iar apoi le scot la vanzare pentru a obtine un anumit profit. Fireste, si aceste masini, la fel ca si cele primite drept garantie pentru amanetul auto, sunt foarte bine evaluate.

Asadar, atunci cand vrei sa iti cumperi o masina poti sa o gasesti in piata auto, pe site-urile de vanzari auto sau chiar si la casele de amanet. Indiferent de unde iti cumperi masina, trebuie sa stii ca o verificare amanuntita a acesteia inainte de a o cumpara este binevenita.

0 Shares
You May Also Like