De ce isi duc oamenii iPhone-urile la service?

De ce isi duc oamenii iPhone-urile la service?

0 Shares
0
0
0

Pentru un utilizator de smartphone, unul din cele mai neplacute momente este in mod evident acela in care i se blocheaza dispozitivul in momentul in care are doua sau chiar si mai multe aplicatii deschise.

Cu siguranta aceasta situatie este intalnita de catre cei care si-au cumparat un telefon mobil inteligent, insa care nu au optat pentru un model al unuia dintre producatorii de top din industrie, ci mai degraba s-au orientat spre modele ale producatorilor total necunoscuti.

Ei bine, aceste dispozitive pe langa faptul ca se blocheaza foarte des, nici nu sunt foarte rezistente in timp, astfel ca nu prea are rost sa iti indrepti atentia spre ele atunci cand vrei sa iti cumperi un astfel de telefon.

O alegere inspirata ar fi aceea de a te orienta spre unul din modelele Samsung sau iPhone, asta pentru ca dupa cum bine stie toata lumea, acesti doi mari producatori sunt pe primele doua locuri in industrie, motiv pentru care fanii indragesc atat de mult telefoanele lor.

Daca de exemplu esti un fan al dispozitivelor iPhone, fabricate de catre cei de la Apple, trebuie sa iti spun in primul rand ca acestea sunt destul de scumpe, si foarte multa lume chiar nu isi permite sa isi cumpere un astfel de dispozitiv nou.

Ei bine, nici nu este de mirare faptul ca preturile sunt foarte ridicate, daca stam sa tinem cont si de faptul ca sunt extrem de performante, astfel ca daca iti cumperi un dispozitiv iPhone, ai sanse infinit mai mici sa cauti un service Gsm Bucuresti, decat daca ai alege un model al unui producator nu foarte renumit.

In primul rand, cand iti cumperi un astfel de telefon, daca vrei sa ai mare grija de el, iti vei cumpara un geam de protectie pentru ecran, si o husa, iar aceste accesorii nu vor permite ca display-ul telefonului sa se sparga in urma unui contact. Aceste accesorii le gasesti la orice service gsm, si este indicat ca geamul de protectie sa fie aplicat de catre specialisti, la service.

Sunt modele de iPhone care au o problema legata de conexiunea wifi, astfel ca fie nu recepteaza semnalul, fie au semnal si nu se pot conecta, insa aceasta problema se poate remedia si acasa. In cazul in care nu reusesti nici cum, atunci va fi nevoie sa iti duci telefonul la service.

De exemplu sunt o multime de telefoane iPhone 5 care au o problema cu hartile, insa aceasta problema se poate rezolva chiar si acasa, sau daca nu te pricepi, poti sa te duci la service, unde telefonului i se va face un update la soft, pentru a avea hartile corecte.

Mai sunt cazuri si in care utilizatorii de iPhone isi cumpara dispozitivul din alta tara, sau si de aici, insa telefonul este blocat pe o anumita retea, astfel ca va fi nevoie ca acesta sa fie dus la service pentru a fi decodat.

Ei bine, dupa cum bine se poate vedea, se pot intalni cateva situatii neplacute si in cazul in care iti cumperi un dispozitiv iPhone, insa cu siguranta se merita investitia, pentru ca nu toate aceste telefoane sunt problematice.

Daca vei alege un iPhone si il vei ingriji, te vei putea folosi de el foarte mult timp de acum inainte.

0 Shares
You May Also Like