Cureaua elastica fara catarama: toate avantajele ei!

Cureaua elastica fara catarama: toate avantajele ei!

0 Shares
0
0
0

Ai auzit vreodata de cureaua elastica fara catarama? Nu? Cu toate acestea, este un accesoriu care devine rapid esential, deoarece este practic! Principiul acestei curele este foarte simplu: este de a evita folosirea cataramei si astfel de a face cureaua adaptabila la toate tipurile de morfologii.

Cureaua din material textil trece prin buclele pantalonilor tai, ca o centura clasica, dar in loc sa o treci apoi prin catarama din fata, reglezi marimea dorita pe laterale.
Ce este o centura elastica fara catarama?

Cureaua elastica fara catarama este o centura care are toate avantajele curelei cu catarama, dar care este mai buna pentru sanatatea ta.

Nu vei mai avea acel punct de presiune pe stomac care poate cauza probleme atat barbatilor, cat si femeilor.

Din punct de vedere al stilului, cu totii suntem obisnuiti sa vedem o curea cu catarama, motiv pentru care cureaua fara catarama poate parea la inceput surprinzatoare vizual.

Avantajele curelei elastice fara catarama.

  • Curea antialergica

Intr-adevar, o curea elastica cu accesoriu metalic tip solzi are multe avantaje in comparatie cu o curea conventionala: in primul rand, ajuta la evitarea alergiilor la nichel!

Poate ca nu stii, dar este o alergie foarte frecventa, care este benigna, dar cu adevarat neplacuta si care afecteaza multe persoane.

  • O curea elastica pentru confort maxim si practic

Acolo unde curelele conventionale iti imparteau literalmente burta in doua, mai ales la sfarsitul zilei sau dupa masa, cureaua elastica se adapteaza literalmente la morfologia si modificarile dimensiunii abdomenului tau.

  • Elastica si reglabila, se va adapta perfect la diferitele momente ale zilei tale.

In plus, este o centura cu adevarat perfecta pentru persoanele care lucreaza toata ziua in spatele unui birou si care pot simti adesea neplaceri din cauza unei curele prea stranse sau care are o catarama prea mare.

Persoanele care lucreaza mult in miscare nu sunt lasate nici acestea pe dinafara: cureaua elastica, spre deosebire de o curea obisnuita, nu se misca.

Fie ca mergi la baie, fie ca trebuie sa te schimbi pentru serviciu, nu este nevoie sa atingi acea curea care este ajustata direct la pantaloni si nu se misca pana la urmatoarea spalare.

Cureaua elastica este un aliat valoros indiferent de activitatea ta. Se adapteaza perfect taliei!

In plus, aceasta centura nu este prea stransa in talie. Pe de o parte, se adapteaza in lungime datorita materialului sau flexibil. Pe de alta parte, este intepata in locatia dorita, facand inutila orice gaura. Prin urmare, nu este niciodata prea strans sau prea relaxat, ci intotdeauna perfect!

De asemenea, nu mai trebuie sa-ti cunosti dimensiunea circumferintei soldului, deoarece este usor de reglat datorita micutei sale cleme discrete din spatele care iti permite sa o reglezi.

E suficient sa spunem ca nivelul estetic, schimba totul. Pentru ca nu mai exista umflaturi sub pulover sau tricou din cauza cataramei obisnuite a curelei si nu mai exista capat al curelei care se invarte in buclele pantalonilor cand cureaua este prea mare.

Si mai presus de toate, nu este nevoie sa-ti deschei centura pentru a-ti da jos pantalonii. Vezi, exista doar avantaje la aceasta noua centura.

0 Shares
You May Also Like