Cum trebuie sa fie rafturile pentru arhivare?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vrem sa oragnizam documentele si hartiile in mod sigur vom avea nevoie de rafturi pe care sa punem toate acestea.

In momentul in care va ganditi la modul in care veti organiza spatiul din birou, suntem siguri ca sunt o multime de lucruri care va vin in minte cum ar fi tocurile, dulapurile, cutiile, scaunele, birourile, etc.

Toate lucrurile acestea sunt foarte importante pentru cele mai multe birouri, dar este posibil sa nu va fi gandit pana in acest moment si la rafturile special create pentru arhive care ar trebui sa fie incluse pe lista cu mobilierul din orice birou.

Majoritatea oamenilor utilzieaza sertarele dulapurilor sau depoziteaza obiectele in debarale in care nu exista deloc organizare sau exista o organizare superficiala si extrem de sumara.

Prin urmare in loc sa va apucati sa umpleti debaralele pana la refuz, asa incat acestea sa nu se mai poata deschide, este mult mai bine sa luati in calcul si unele rafturi pentru rahive, macar cateva.

Acestea urmeaza sa va ofere si un alt nivel de organizare, cu mult superior comparativ cu orice altceva, pe care nu il veti putea obtine fara sa mariti spatiul de birouri.

Aceste rafturi folosesc spatiul de perete astfel incat sa lase un plan de etaj mult mai deschis. In ceea ce priveste structura, ele pot sa fie mobile sau statice, si daca alegeti rafturile din urma puteit sa obtineti si cresteri mari ale spatiului pentru depozitare cu maxim 65 de procente comparativ cu rafturile statice.

Rafturile mobile pot sa elimine culoarele pentru accesul dintre rafturi si vor pastra doar un singur culoar ce poate fi miscat. Prin urmare pot sa fie obtinute cresteri de pana la 65 de procente comparativ cu rafturile fixe.

Acestea utilizeaza un sistem reductor care are lant si o roata de actionare, roti si sine profilate. Culoarele mobile se vor obtine prin actionarea rafturilor, mai exact prin actionarea doar a unui raft pentru ca acesta le va impinge si pe cele alaturate.

Rafturile mobile pot sa sustina greutati de pana la 160 kg si permit si adaugarea unor accesorii cum ar fi sistemele de blocare pentru randuri, pereti intermediari utilzati in cazul randurilor duble, separatoarele pentru polite si pentru podea confectionate din materiale lemnoase.

Prin urmare in cazul in care aveti un spatiu redus care sa fie dedicat pentru arhivarea obiecelor pe care le aveti este recomandat sa apelati la astfel de rafturi si noi va garantam ca veti fi multumiti.

Orice spatiu pentru depozitare va impune mai multe provocari pe care nu le intalnim la alte incaperi care sunt utilizate in acelasi scop. Problemele pot sa apara in functie de tipul de obiect ce trebuie sa fie depozitat in locatia respectiva, si apoi de materialul utilziat pentru a realiza rafturile.

Utilizarea unor rafturi foarte usoare care sa aiba o structura mezanina poate sa fie o solutie optima de arhivare in biblioteci, dar la fel se intampla si in cazul rafturilor mobile deoarece acestea pot mari spatiul pentru depozitare cu maxim 65 de procente din capacitatea pe care o ofera incaperea.

0 Shares
You May Also Like