Cum se aleg husele de telefon?

Cum se aleg husele de telefon?

0 Shares
0
0
0

In clipa in care vei primi un telefon nou, vrei doar sa-l arati, sa gasesti toate caracteristicile ascunse, sa-l explorezi pe deplin, inainte sa te gandesti sa-l protejezi chiar. Primul si cel mai important lucru pe care trebuie sa-l primiti este un protector de ecran care este facut special pentru telefonul dvs., deoarece va va ajuta sa va protejati impotriva zgarieturilor si a altor deteriorari ale ecranului.

Urmatorul lucru de care aveti nevoie; o husa de telefon foarte buna. Va recomandam sa cumparati husele din magazinele de accesorii telefoane. Iata diferitele tipuri:

Huse subtiri: Acestea sunt, de obicei, din material plastic sau din cauciuc si sunt cele mai cautate huse de telefon.  Ele sunt ieftine si colorate si pline de personalitate, astfel incat majoritatea oamenilor opteaza pentru ele ca o modalitate de auto-exprimare.

Sunt bune pentru ca sunt absorbante de socuri si sunt usor de introdus in buzunare. Acest tip de carcasa de telefon are si un dezavantaj pentru ca nu este durabila, poate fi sparta daca este facuta din plastic dur si nu este rezistenta la apa, astfel incat telefonul dvs. nu este protejat in momentul scufundarilor.

Husele de tip folie: Acesta este un tip mai elegant de husa de telefon, deoarece este realizata din piele (reala sau falsa) si poate actiona ca un portofel. Acestea acopera bine partea din fata a ecranului dvs. de telefon, astfel incat adauga protectie.

Altele vin chiar cu o carcasa mai groasa in interiorul telefonului, care va protejeaza telefonul mai mult. Partea proasta este ca uneori telefonul nu va acoperi toate laturile, astfel incat nu sunt complet protejate de lucruri precum apa si praful care intra in porturile mici care ar putea fi pe laturile telefonului.

Husele de telefoane de cauciuc: Ajungeti direct la partea rea, aceste huse de telefon sunt grele si voluminoase, facand un telefon natural subtire sa arate ca o caramida. De asemenea, este posibil sa fie greu sa atingeti anumite butoane de pe telefon, mai ales in lateral. Ele pot fi facute din cauciuc dur, astfel incat sa ofere un fel de capacitate de impermeabilizare.

Huse dure: Acestea, asa cum sugereaza si numele lor, sunt grele cu adevarat! Ele sunt realizate din plastic foarte dur, care se simte diferit. Imaginati-le ca pe o versiune mai grea a celor din plastic. Ele sunt uneori greu de inchis, dar o data inchise, nu aveti nici o griji despre ele. Cu toate acestea, ele sunt de asemenea voluminoase si pot fi uneori greu de incadrat in buzunar.  Lucrul grozav este ca pot avea si personalitate.

Husele carticica: Acestea sunt cele care pot actiona ca standuri pentru telefonul dvs. si sunt cele mai frecvent utilizate cu tablete. Ele au un capac flip ca si folio, dar capacul se poate indoi in moduri care permit aparatului sa stea in pozitie verticala, transformandu-l aproape intr-un PC desktop, doar mai mic.

Unele vin cu facilitati pentru includerea unei tastaturi care poate fi utilizata ca alternativa pentru majoritatea dispozitivelor cu ecran tactil pentru a va oferi o experienta laptop.

0 Shares
You May Also Like