Cum sa iti alegi un aspirator pentru manichiura?

Cum sa iti alegi un aspirator pentru manichiura?

0 Shares
0
0
0

Manichiura moderna este o adevarata arta. Echipamente precum un aspirator de praf de unghii incorporabil, putere 4×40 w, Profi 1, o lampa cu ultraviolete, diverse tipuri de aparate de pedichiura si manichiura, au nevoie doar maestrii industriei unghiilor. Calitatea si puterea uneltelor si echipamentelor depind de puritatea, siguranta si calitatea muncii specialistului.

De ce un aspirator?

Recent, rar pentru curatarea igienica a unghiilor, procedura implica de obicei frezarea cuticulei si a partii keratinoase a pielii din jurul placii unghiei, acoperind-o cu un material special pentru intarire sau constructie.

Un astfel de material necesita intotdeauna pilirea si lustruirea unghiei, ceea ce duce la aparitia de praf fin, care patrunde pe suprafata de lucru si dauneaza persoanelor care il inhaleaza. Prin urmare, un aspirator de masa pentru manichiura este pur si simplu necesar pentru lucrul cu substante chimice.

O persoana care ofera servicii de extensie a unghiilor isi pune in mod constant sanatatea in pericol prin inhalarea prafului acrilic sau gel. Da, iar pentru client aceasta procedura se poate transforma intr-o surpriza neplacuta sub forma de alergii.

Dar alegerea acestui tip de dispozitiv nu este atat de usoara, incepatorii nu stiu intotdeauna la ce sa acorde atentie si de unde sa inceapa.

O varietate de extracte pe masa de manichiura

Inainte de a cumpara un aspirator pentru manichiura, trebuie sa iei in considerare cu atentie toate nuantele lucrarii, si anume: ce volume va permite aparatul pe suprafata de lucru, daca nu va interfera in timpul procedurii, care este puterea sa, sunetul de fundal, durata lucrului continuu, timpul de inlocuire periodic a filtrelor – toate aceste aspecte sunt foarte importante si, in cazul achizitionarii prost proiectate, pot duce la inconveniente considerabile in munca.

Asadar, incepand cu dimensiuni, cele mai recente modele arata in general mai compacte si economisind spatiu, dar mai ai nevoie de spatiu pentru a le instala. In acest sens, profesionistii din moda unghiilor instaleaza din ce in ce mai mult un aspirator incorporat de masa pentru manichiura.

Aceasta optiune este mult mai convenabila si iti permite sa elimini praful de lucru 100%.

Acest rezultat este atins datorita pozitionarii sale sub suprafata de lucru, unde cele mai mici particule si resturile de material sunt absorbite instantaneu de dispozitiv. Trebuie remarcat faptul ca aceste doua tipuri principale de modele diferite si producatori diferiti pot fi completate cu functii diferite, si anume:

  • Disponibilitatea unui filtru special pentru purificarea aerului si absorbtia mirosurilor. Dispozitivele cu aceasta caracteristica pot fi incorporate in mese sau pot fi portabile. Costul unui astfel de dispozitiv este mult mai mare decat de obicei si necesita costuri suplimentare pentru inlocuirea regulata a filtrelor.
  • Prezenta cronometrului si a pornirii automate.
  • Iluminare suplimentara este instalata uneori pe capota pentru a imbunatati conditiile de lucru.

Exista o mare varietate de modele si tipuri de aspiratoare pentru specialistul in manichiura. Costul si functionalitatea fiecarui tip sunt foarte diferite unele de altele. Dar principala problema controversata este alegerea tehnologiei integrate sau nu.

Deci, daca sa acorzi preferinta aspiratoarelor incorporate sau portabile este o chestiune individuala si depinde nu numai de volumul de munca, ci si de tipul de servicii oferite.

0 Shares
You May Also Like