hotel Albatros Palace

Cum sa alegi un hotel bun pentru urmatoarea ta vacanta

0 Shares
0
0
0

Cand mergem in vacanta vrem ca totul sa fie perfect. Dupa ce am lucrat tot timpul anului, meritam un mic lux si de aceea avem mare grija la alegerea unui hotel bun. Chiar si cel mai mic detaliu , trebuie sa-l examinam cu o lupa pentru a evita greselile atunci cand alegem.

Decoratorii stiu foarte bine acest lucru si de aceea aleg foarte constient mobilierul sau iluminatul pentru hoteluri: astfel incat calatorul sa se simta in largul sau si sa lase o evaluare buna.

Majoritatea calatorilor apeleaza la pagini unde clientii pot evalua hotelurile la care au fost. De fapt, cele mai vizitate site-uri web sunt cele care necesita sa fi fost in unitate pentru a putea inscrie si evaluarile clientilor sunt cele care, frecvent, inclina balanta catre o unitate sau alta dintre cele pe care le-am vazut in cataloage.

Dar, pe langa aceasta opinie subiectiva a potentialilor clienti care au fost la hotel, trebuie sa stiti si alte aspecte care ar trebui luate in considerare. Va vom spune mai jos despre ele.

Cele cateva lucruri de care trebuie sa tii cont pentru a alege un hotel in vacanta

Alegerea unui hotel poate fi ceva foarte personal si fiecare calator poate cauta ceva foarte diferit. Dar exista anumite aspecte care conteaza pentru practic toata lumea si care sunt cele care sunt cele mai cautate in evaluari.

Aspectul sau general. Aspectul pe care hotelul il prezinta in fotografiile promotiei este important, dar de obicei se acorda o importanta mult mai mare celor pe care clientii le arata pe site-urile in care comenteaza .

Imaginea camerelor lor. Camerele sunt foarte importante pentru ca acolo  vom  petrece mult timp. Ele trebuie sa aiba o imagine atenta, primitoare si sa aiba anumite elemente de lux care ne fac sa simtim ca suntem intr-un moment special si nu intr-o calatorie de lucru.

Comentarii cu privire la curatenie. Unul dintre aspectele cele mai apreciate, uneori deasupra luxului, este ca hotelul este curat . Mai ales camera si baia. mult atunci cand alegeti un hotel pentru vacante.

Note privind serviciul. Serviciul hotelier este, de asemenea, de obicei evaluat. Bunatatea la receptie, atentia in sala de mese sau viteza room service-ului. Acest scor poate compensa alte mici esecuri pe care le are hotelul.

Posibilitati proprii de parcare . In unele zone, o parcare este la fel de importanta ca o camera buna, deoarece, daca hotelul este situat in centrul unui oras mare, ar putea fi imposibil sa gasesti un loc unde sa parasesti vehiculul.

Faptul ca parcarea este gratuita sau ca are un pret economic sunt doua aspecte foarte apreciate de clienti. Atunci cand hotelul se afla in cartiere mai linistite sau la periferie, ceea ce se cauta este ca exista posibilitati de a parca afara si ca sunt locuri sigure pentru a lasa masina pe strada.

Suplimente incluse in pret. Toate suplimentele care vin incluse in pret vor fi foarte bine primite de catre client. Multi isi cauta hotelurile de vacanta cu piscina incalzita sau chiar spa care nu trebuie platite adultilor.

Recomadare hotel pentru vacanta :  hotel Albatros Palace!

Cum sa alegi un hotel bun pentru urmatoarea ta vacanta

De ce sa vizitezi Marea Rosie

Daca ati mai fost la Marea Rosie, va rugam sa impartasiti experientele , ideile si feedback-ul dvs. (hotel, excursii, sentiment general, …) in sectiunea de comentarii de mai jos , facand acest lucru, veti ajuta colegii calatori sa isi planifice urmatoarea calatorie).

Marea Rosie este principala destinatie de scufundari pentru europeni. Este ieftin, accesibil intr-o calatorie de zbor scurta si ofera unele dintre cele mai bune scufundari din lume pe tot parcursul anului. Intr-adevar, Marea Rosie si, in special, Egiptul au devenit Scoala de scufundari din Europa cu pachete all inclusive ieftine.

Templul Abou Simbel, Egyp

Exista mai multe locuri foarte populare, cum ar fi Sharm El Sheikh, Hurghada si Dahab, in ​​Marea Rosie de Nord. In plus, in ultimii ani, noi destinatii din sud, precum Marsa Alam, incep sa devina din ce in ce mai populare pentru recifele sale curate, viata prolifica a pestilor si intalnirile cu creaturi marine rare, cum ar fi Delfinii, Dugongii si Rechinii Oceanici.

Egiptul are multe avantaje atunci cand il alegi ca destinatie:

  • Zboruri ieftine si pachete all inclusive din Europa
  • Excelent atat pentru scafandrii incepatori, cat si pentru scafandrii cu experienta
  • Epave istorice uimitoare precum celebra lume Thistlegorm
  • Infrastructuri turistice excelente
  • Posibilitatea de a va amesteca excursia de scufundari cu vizitele culturale ale Vaii Nil
  • Destinatie de scufundari si snorkelling pe tot parcursul anului

Cu toate acestea, deoarece principalele destinatii sunt foarte populare, nu va asteptati sa fiti singuri sub apa! Cele mai bune locuri de scufundare sunt adesea aglomerate si in multe locuri coralul a fost deteriorat. Daca sunteti in cautarea unor locuri de scufundare mai linistite, va puteti indrepta spre sud in locuri precum Marsa Alam sau pentru a lua un Liveaboard pentru cateva zile.

0 Shares
You May Also Like