Cum organizam o petrecere in gradina?

Cum organizam o petrecere in gradina?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta, cel putin unul dintre prietenii apropiati sau dintre membrii familiei este nascut vara, iar cu ocazia zilei sale de nastere planuiti pe ascuns sa organizati o petrecere in gradina. Iti doresti sa aduni in jurul sau toti prietenii si oamenii dragi, care sa petreaca alaturi de el, distrandu-se si ascultand vechi povesti amuzante ale caror personale principale au fost.

Este bine de stiut ca pentru un astfel de gen de petrecere exista cateva elemente cheie pe care, in mod cert le aveti deja in case, atfel incat organizarea va fi usurata si va deveni o adevarata placere.

Bineinteles, inainte de orice petrecere este bine sa luati in calcul diverse aspecte care pot influenta party-ul astfel incat se recomanda sa faceti o lista cu cele necesare si cu cele pe care este bine sa le preveniti, asta pentru a va asigura ca totul va iesi perfect.

Asadar, unul dintre cele mai imprevizibile si mai importante aspecte de care trebuie sa se tina cont este intocmai spontaneitatea si schimbarea brusca a vremii din serile de vara. Pentru ca ploaia poate fi un adevarat ,,party breaker”, ar fi ideal ca masa pe care planuiti sa asezati bauturile, sa seriviti mancarea sau cea pe care doriti sa aranjati jocurile, sa fie pozitionate cat mai apropriate, toate asezate sub un Pavilion Gradina, pentru a fi ferite de o eventuala repriza de ploaie de vara.

Unui astfel de pavilion ii pot fi adaugati si pereti, astfel incat sa fereasca bauturile si mancarea de vantul ce poate sa loveasca oricand o seara de vara, mai ales ca, genul acesta de petreceri in gradina de tin incepand cu intevalul orar 17:00-18:00 , moment in care caldura de afara  va fi mai domoala, iar  o racorire spontana a atmosferii poate aparea oricand.

Pe langa clasicul pavilion de gradina pe care majoritatea il detinem in curte, cu siguranta, pe rafturile din debara zac diverse elemente decorative pe care poate ca le-ai si uitat, insa pe care le poti folosi cu succes pentru a da viata petrecerii.

De exemplu, te poti folosi cu usurinta de toate decoratiunile luminoase pe care le folosesti de Craciun la impodobirea bradului, pentru a oferi un aer boem petrecerii, invelind totul in lumina calda, folosindu-se de scheletul pavilionului  pentru a prinde instalatiile. Pe langa instalatii, in debara cu siguranta ai uitate niste borcane, pe care, cu putina imaginatie si inspiratie din mediul online, le poti reinventa, dandu-le viata si un rol chiar principal in tematica si decorul petrecerii de gradina.

Jocurile fac parte din cea mai frumoasa perioada a vietii, asadar, oricati ani ar implinii persoana caruia ii este dedicata petrecerea, niste jocuri de societate sau niste provocari amuzante vor antrena cu siguranta onomastica, mai ales ca, la organizarea lor sunt necesare doar cateva elemente precum pixurile, cateva foi albe, un pachet de carti de joc sau 2-3 marcare colorate, etc.

Sa nu uitam ca cel mai importante lucruri in organizarea unei astfel de petreceri sunt dedicarea si interesul acordat. Daca tineti cu adevarat la persoana sarbatorita, atunci totul va parea floare la ureche, deoarece atunci cand faci ceva cu drag, din suflet, totul pare mai usor si totul este facut cu si din placere!

0 Shares
1 comment
  1. Vaaai… ce n-as da sa am o GRADINA in care sa pot organiza o astfel de petrecere! Frumos!

Comments are closed.

You May Also Like