card de debit Bitcoin

Cum functioneaza cardurile de debit Bitcoin?

0 Shares
0
0
0

Primul lucru pe care trebuie sa-l stii despre Bitcoins este ca nu sunt emise de catre guvern. Asta inseamna ca nu sunt garantate de nicio entitate guvernamentala pentru a putea fi schimbate pentru bunuri si servicii si care le poate face greu cheltuielile. De asemenea, inseamna ca Bitcoins sunt adesea destul de volatile si trebuie sa cumparati doar ceea ce va puteti permite sa pierdeti.

Cand doriti sa va cheltuiti Bitcoins, exista doar cateva institutii care in prezent iau Bitcoin ca plata directa. Asadar, de cele mai multe ori, daca doriti sa cheltuiti valoarea in portofelul Bitcoin, trebuie sa o schimbati cumva cu o moneda fiat (emisa de guvern), cum ar fi dolarul american, insa exista multe platforme unde pot vinde bitcoin toti cei care detin astfel de monede.

Exista mai multe modalitati de a face acest lucru, dar una dintre cele mai convenabile este sa folositi ceea ce este cunoscut drept card de debit Bitcoin.

Cum functioneaza un card de debit Bitcoin?

Un card de debit Bitcoin functioneaza la fel ca cardurile de debit preplatite disponibile in magazinele de haine si alimente printre altele; insa cu exceptia ca in loc sa il incarci cu dolari, euro sau alta moneda fiat, il incarci din portofelul Bitcoin si apoi cardul se transforma in moneda fiat la alegere – de obicei euro sau dolari. Acest lucru va permite sa cheltuiti din portofelul Bitcoin oriunde se vor lua carduri majore de credit – atat online cat si offline.

Care sunt cerintele?

Exista mai multe companii care ofera toate carti preplatite Bitcoin. Veti avea nevoie de un portofel Bitcoin cu compania cu care va primiti cardul. Pretul cardului variaza de la aproximativ 15,00 USD la 50,00 USD, in functie de compania pe care o alegeti. Cardurile au, de asemenea, taxe lunare de intretinere, asa ca asigurati-va ca luati in considerare atunci cand primiti un card si acest aspect, astfel incat sa stiti care vor fi cheltuielile dvs. totale.

Care sunt avantajele unui card de debit Bitcoin?

Marele beneficiu al unui card de debit Bitcoin este ca va permite sa incarcati Bitcoin pe card si apoi sa convertiti soldurile Bitcoin in euro sau dolari si sa folositi cardul dvs. oriunde sunt acceptate cardurile de credit majore.

Mutati Bitcoin din portofelul Bitcoin pe cardul dvs. de debit Bitcoin prin aplicatia portofel Bitcoin pe care o utilizati sau prin interfata desktop pentru acel portofel special.

Cardurile de credit Bitcoin sunt marcate fie ca Visa, fie cu Mastercard, iar atunci cand sunt finantate pot fi utilizate la aproape orice restaurant, loc de sport, online si in orice alta locatie de vanzare cu amanuntul care ia carduri de credit.

Cum puteti obtine un card de debit Bitcoin?

Puteti obtine cu usurinta un card de debit Bitcoin, aplicand online si trimitand taxele corespunzatoare. Merita sa faci cercetari pentru a vedea de unde poti obtine cea mai buna oferta. Taxele pentru cardurile de debit Bitcoin, la fel ca si taxele pentru banci, variaza mult.

Exista doua tipuri de carduri de debit Bitcoin din care sa alegeti, virtual si plastic. Daca faceti doar cumparaturi online sau doriti sa utilizati cardul ca parte a unui portofel de telefon virtual, atunci cartile virtuale sunt alegerea mai buna, deoarece sunt mai putin costisitoare. Daca trebuie sa faceti cumparaturi in locatii fizice, atunci poti doriti sa luati in considerare o un card fizic.

Ce ar trebui sa cauti intr-un card de debit Bitcoin?

Cardurile de debit Bitcoin functioneaza aproape in acelasi mod exact. Principala diferenta consta in taxe si cu ce portofel sunt asociate.

Daca aveti un portofel Bitcoin pe care va place deja sa il utilizati, atunci veti dori sa vedeti daca portofelul respectiv are un card asociat cu acesta. In caz contrar, cel mai bun pariu este sa analizezi structura taxelor si sa vezi de unde obtii cea mai buna oferta.

Daca sunteti un comerciant activ Bitcoin sau miner Bitcoin, atunci obtinerea unui card de debit Bitcoin este o modalitate buna de a valorifica contul contului dvs. Bitcoin cu o cantitate minima de dificultati. La fel ca orice alt card de debit, puteti cheltui doar ceea ce aveti in cont.

De asemenea, este o idee buna sa tineti cont de valoarea Bitcoin pe care o cheltuiti si daca credeti ca Bitcoin va creste sau nu in valoare. Daca credeti ca va creste, atunci poate doriti sa il lasati in cont, in loc sa-l convertiti in moneda fiat si sa il plasati pe cardul dvs. unde nu are sanse sa creasca.

0 Shares
You May Also Like