Cum decorati un brad de Craciun?

0 Shares
0
0
0

Decorarea unui brad de Craciun nu trebuie sa fie plictisitoare sau intimidanta! Cheia este sa va folositi imaginatia pentru a veni cu idei care sa reflecte interesele si stilul personal. Nu exista intr-adevar un mod corect sau gresit de a decora un pom de Craciun, dar exista cateva idei de decorare cu adevarat impresionante.

Mai intai, alegeti Arborele potrivit

Ca baza pentru designul dvs., este important sa selectati un brad de Craciun care sa se potriveasca stilului dvs. si sa va afiseze in mod corespunzator podoabele si infrumusetarile. Copacii artificiali au mai multe forme si dimensiuni, asa ca, indiferent de ceea ce va permite spatiul dvs., puteti gasi ceea ce aveti nevoie intr-un copac artificial.

Alegeti o schema de culori sau o tema

Lipirea unei scheme de culori va va face copacul sa para coeziv si complet. Ganditi-va la camera in care va fi afisat arborele dvs. si incercati sa alegeti culori care nu se vor ciocni in spatiu.

Craciun clasic – rosu, alb si verde. Accentueaza copacul cu ornamente rosii, verzi si albe, ghirlande, picaturi si panglici. Creati un efect stralucitor prin incorporarea in design a unei culori metalice precum aurul sau argintul.

Accente metalice – aur, argint, cupru si bronz. Culorile metalice sunt usor de amestecat si va puteti juca cu una, doua sau toate.

Teme de Craciun – Unii oameni selecteaza o tema specifica pentru bradul lor de Craciun, cum ar fi rustic / loja, animale, fulgi de zapada, toate decoratiunile de cristal etc. Daca oricum ai tendinta de a colecta ornamente care sunt centrate in jurul unei anumite teme, aceasta ar putea fi o modalitate distractiva de a-ti decora copacul si de a-ti extinde colectia.

Infrumusetari elegante

Dupa ce alegeti instalatii luminoase, va puteti infasura copacul cu orice altceva care ar trebui sa mearga sub ornamente. Ce alegi sa folosesti va depinde de gustul personal si de tema sau schema de culori pe care ai ales-o.

Panglica

Daca doriti sa puneti o ghirlanda cu panglica, alegeti o plasa robusta sau o panglica cu muchie de sarma care isi va pastra forma in loc sa curga. Pentru a-ti completa designul, decoreaza copacul cu un arc mare cu panglica pentru un aspect coordonat.

Ghirlanda

Incepeti cu o inaltime de aproximativ 8″ in jos de la varful copacului. Folositi sarma florala sau ramuri rasucite pentru a atasa ghirlanda la copac. Alergati intr-un unghi in jurul copacului atunci cand completati, ar trebui sa arate ca un model de tirbusina.

Alege-ti ornamentele

Poate ca ati colectat deja ornamente de cativa ani si intentionati sa le utilizati. Daca este pentru prima data cand decorati un copac sau daca doriti sa incepeti o noua schema de culori, puteti gasi o varietate de forme si dimensiuni ale ornamentelor in cutii de patru, sase, doisprezece sau mai multe.

Ornamente stralucitoare sau stralucitoare? Chiar nu exista nicio regula cand vine vorba de alegerea unui finisaj pentru ornament, dar amestecarea finisajelor poate fi o modalitate excelenta de a adauga diversitate si interes. Alegeti una sau doua culori principale de ornament in toate stralucitoare sau mate, sau intr-o culoare mata si in alta stralucitoare.

Argintul si aurul si alte metalice sunt neutre grozave pentru a se amesteca. Daca decorati un copac monocromatic, luati in considerare utilizarea unei varietati de finisaje si nuante ornamentale in culoarea selectata. Pe scurt, nu va fie frica sa experimentati amestecand culori, finisaje si texturi pe copacul dvs. pentru a va face propriul dvs.

0 Shares
You May Also Like