Ce-ne-ofera-un-rezervor-hidrofor-inox-50l

Ce ne ofera un rezervor hidrofor inox 50l?

0 Shares
0
0
0

Vasele de expansiune pentru hidrofor reprezinta rezervoare bicamerale, avand o incinta umpluta cu apa si o incinta umpluta cu aer. Intre cele doua camere exista o membrana cauciucata care are menirea de a egaliza presiunea din interiorul vasului.

Vasele de expansiune sunt folosite pentru a monitoriza presiunea sistemelor de alimentare cu apa, limitand in acest fel defectiunile si suprasolicitarile acestora.

Pentru lucrari de alimentare de mici dimensiuni, specifice mediului casnic, un rezervor hidrofor inox 50 l poate fi cea mai buna solutie. Realizat din inox, astfel incat componentele sa poata fi etansate corect si sa fie cat mai rezistente la coroziune, produsul se foloseste in ceea ce priveste instalatiile de apa rece.

Principalul avantaj al acestui rezervor hirofor inox 50 l este acela ca nu rugineste, ceea ce inseamna ca durata de viata ii este prelungita.

Un astfel de vas de expansiune de 50 de litri orizontal de la Aquatechnica iti poate oferi o modalitate fiabila pentru a imbunatati modul de alimentare al casei cu apa, acest produs fiind destinat tocmai acestor tipuri de lucrari, cu rezultate remarcabile.

Ca parte componenta a hidroforului, vasul de expansiune sau acest rezervor hidrofor inox 50 l reactioneaza atunci cand este plin, iar pompa isi atinge maximul de presiune. Apa va fi impinsa in acest fel cu preiune in sistem, membrana cauciucata va reactiona, lucru care se repete in mod ciclic, pentru alimentarea continua cu apa a locuintei.

Un astfel de rezervor pentru hidrofor are o inaltime de 380 de mm, o lungime de 570 de mm si un diametru de 365 de mm. In ciuda dimensiunilor reduse, acest produs reuseste sa deserveasca cu succes serviciile de alimentare cu apa, astfel incat continuitatea sa nu reprezinte o problema.

Presiunea maxima de lucru a acestui rezervor hidrofor inox 50 l este de 6 bari, temperatura minima de lucru este de 0 grade, iar temperatura maxima are valoarea de 40 de grade Celsius. Filetul de racordare al vasului este de 1 “, iar suportul pentru pompa este inclus in pachetul de achizitie.

Desi aspectul nu primeaza in fata functionalitatii, chiar si acest lucru este important si tocmai de aceea mentionam faptul ca produsul este disponibil pe site-ul www.shop-einstal.ro in varianta cromata, iar oferta de pret este mai mult decat accesibila pentru orice persoana interesata de un astfel de hidrofor.

Hidrofoarele, ca si pompele submersibile, sunt deja cele mai cunoscute sisteme prin care se poate face alimentarea cu apa a locuintelor, a sistemelor de irigare sau a microintreprinderilor. Calitatea deosebita, dar si preocuparea constanta a producatorilor in ceea ce priveste eficientizarea procesului de alimentare, acestea sunt caracteristicile care au claat practic aceste produse pe primele pozitii in topul echipamentelor de acest gen.

Lumea a evoluat, insa un lucru este sigur. De apa vom avea nevoie in permanenta si tocmai de aceea este indicat sa alegem produsele disponibile care sa ne vina in ajutor. Specialistii te pot ajuta in acest sens, astfel incat alegerea sa nu devina o corvoada, ci o investitie sigura si durabila, de care sa fii multumit.

0 Shares
You May Also Like