Ce culori prefera femeile pentru manichiura?

Ce culori prefera femeile pentru manichiura?

0 Shares
0
0
0

Fiecare femeie isi doreste sa aiba o manichiura perfecta (sau aproape de perfectiune), iar din acest motiv merge la salon, acolo unde manichiuristele profesioniste au experienta necesara si folosesc cele mai bune produse precum Le Vole up coat, sau diferite geluri de unghii, si au de-asemenea cele mai bune lampi uv pentru a face manichiura cu gel.

Exista insa si femei care atunci cand vine vorba despre manichiura, prefera sa isi faca acasa unghiile, si folosesc de-asemenea produse profesionale de cea mai buna calitate precum Le Vole up coat, si alte produse.

Pentru femeile care isi fac insa acasa manichiura, una dintre cele mai dificile probleme este aceea de a-si alege culoarea unghiilor. La salon, se mai pot sfatui cu manichiuristele, dar acasa trebuie sa decida pe cont propriu.

Ei bine, exista mai multi factori care trebuie analizati atunci cand vine vorba despre alegerea culorilor pentru manichiura, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

  1. Alegerea culorii in functie de nuanta pielii

In mod evident, acesta este un aspect foarte important, pe care fiecare femeie trebuie sa il aiba in vedere in momentul in care vine vorba despre alegerea culorii manichiurii. Pentru tonul pielii usor de schis, nuantele de roz sunt potrivite.

In aceste conditii insa, se recomanda evitarea nuantelor de bej, care creaza o tenta galbena. Pentru o piele medie in schimb, de preferat ar fi nudurile de bej sau nudurile cu ton de roz usor, si cu siguranta, ambele nuante va vor avantaja.

In cazul in care insa nuanta pielii este inchisa, de mentionat este faptul ca nu se recomanda nuantele nude pentru manichiura, dar se pot alege culorile pastelate. Se poate opta de-asemenea pentru culori care pot accentua bronzul pielii de pe maini, iar culori precum verd, portocaliu, galben sau culorile pastelate opace pot fi ideale in aceasta situatie.

Pentru acele femei care au degetele mici, se pot alege nuantele albe si pastelate, pentru a crea o mica iluzie optica, a unor degete mai mari ale mainii.

In ceea ce priveste degetele voluminoase, se recomanda alegerea unor culori mai naturale si mai subtile, care sa nu atraga atat de mult atentia asupra degetelor.

  1. Alegerea culorii unghiilor in functie de eveniment

Dupa cum bine se stie, la fiecare eveniment, femeile poarta o tinuta diferita, in functie de importanta si de tipul evenimentului. Este firesc in aceste conditii ca si manichiura (la fel ca si coafura si machiajul) sa fie aleasa in functie de acest eveniment si de tinuta.

Pentru o nunta de exemplu, unde au de gand sa imbrace o rochie intr-o culoare rosu aprins, cu siguranta unghiile rosii pot reprezenta cea mai buna alegere. Acestea vor fi completate si de buze facute cu un ruj de buze mat, intr-o nuanta rosu aprins.

Pentru a participa la un botez de exemplu, femeile isi pot indrepta atentia spre o rochie intr-o culoare neutra, iar in aceste conditii, culoarea unghiilor poate fi un nude superb.

  1. Alegerea culorii manichiurii in functie de tendinte

Sa nu uitam nici de faptul ca tendintele modei au un rol foarte important atunci cand vine vorba despre alegerea manichiurii. Femeile isi aleg culoarea unghiilor in functie de tendinte, pentru ca si in materie de manichiura si pedichiura, exista moda, la fel ca la vestimentatie.

Si, pentru ca isi doresc mereu sa aiba manichiura perfecta si la moda, femeile cu siguranta vor tine cont si de acest aspect atunci cand isi vor alege culoarea unghiilor. De-asemenea, se vor asigura ca aleg si un Le Vole up coat, dar si alte cele necesare, pentru o manichiura care sa fie cu adevarat perfecta.

 

0 Shares
You May Also Like