Cateva modalitati de a-ti imbunatati traficul organic pe website

0 Shares
0
0
0

Cati vizitatori atrage site-ul dvs. in mod organic in fiecare luna? 500? 1000? Nici macar atat? Esti multumit de numarul de vizitatori pe care ii atrage site-ul tau?

Stimularea traficului site-ului dvs. se poate dovedi a fi o provocare pentru multi proprietari de afaceri. Apeleaza la profesionisti! Pentru un seo de calitate, acceseaza firma de optimizare seo in Cluj cu Dan Bradu!

Google a evoluat foarte mult in ultimii ani, la fel si comportamentul nostru de cautare. Daca firma dvs. utilizeaza in continuare tactici invechite de SEO pentru a incerca sa obtina mai multe hit-uri organice, atunci nivelurile de trafic organice pot fi in pericol. Acest lucru ar putea insemna ca trebuie sa va uitati la modalitatile in care va puteti mari traficul organic.

1) Verificati viteza site-ului dvs.

Viteza site-ului a fost intotdeauna importanta in optimizarea site-ului dvs., nu doar din perspectiva clasamentului, ci si din perspectiva experientei utilizatorului. In timpul evolutiei web, Google s-a adaptat sa se concentreze mai mult pe UX decat inainte. Aceasta este acum o parte vitala a SEO-ului modern. Motorului Google ii place sa vada site-uri rapide si le indexeaza mai bine pe acestea.

Obtinerea unei viteze bune a site-ului tau este de asemenea, ceva destul simplu. Nu dureaza prea mult timp, efort sau bani pentru a rezolva aceasta problema. Ar trebui sa accesati instrumentul Google Speed ​​Speed ​​Insights pentru a diagnostica elementele site-ului dvs. care pot fi imbunatatite.

De acolo, externalizati problema catre gazdele site-ului dvs. sau dezvoltator iar acestia ar trebui sa fie in masura sa puna in aplicare corecturile necesare, pentru a imbunatati semnificativ viteza.

2) Eliminati orice Pagini de calitate scazuta. Site-ul dvs. este afectat de pagini cu putin continut sau chiar fara continut? Cum credeti ca vizitatorii dvs. ar reactiona la aceste pagini? Cand Google acceseaza cu crawlere site-ul dvs., nu pot accesa fiecare adresa URL, mai ales daca site-ul dvs. este mare. Tipurile de pagini pe care ar trebui sa le analizati sunt: ·

Articole de stiri vechi sau articole vechi in blog

·         Toate paginile care nu mai sunt relevante

·         Continut care este sezonier sau si nu este relevant in prezent

·         Pagini multiple care ar putea fi cumulate intr-o singura pagina

·         Pagini cu foarte putin continut pe ele

·         Localizarea acestor pagini si eliminarea acestora va vor ajuta eforturile dvs. organice SEO, deoarece vor imbunatati calitatea generala a site-ului dvs. si experienta generala a utilizatorului.

3) Adaugati mai mult continut. 

Continutul este rege. Aceasta expresie a fost folosita foarte recent, dar este foarte adevarata. Google si cautatorii se bucura de continut interesant si util. Nu trebuie neaparat sa adaugati un pachet de pagini noi, dar puteti sa extindeti pur si simplu continutul pe care il aveti si sa va imbunatatiti paginile curente.

Pagina dvs. de pornire este vitala, deoarece este cea care genereaza cel mai mare trafic si va trebui sa va directionati vizitatorii catre locul potrivit.

Daca continutul de pe pagina dvs. de pornire nu are nicio substanta si angajeaza cititorul, nu va functiona bine sau nu va functiona deloc. Imbunatatirea acestei pagini ar trebui sa fie prioritatea dvs. principala. Apoi puteti sa va uitati la celelalte pagini interne in ordinea importantei si sa descoperiti zonele in care puteti adauga mai mult continut.

0 Shares
You May Also Like