Care sunt principalele tendinte de decor pentru brazii de Craciun in 2021?

0 Shares
0
0
0

Cum poti decora bradul tau de Craciun in anul 2021? Ce fel de sarbatori vrei sa ai si cum poti pune in valoare bradul in contextul casei tale? Acestea sunt cateva dintre intrebarile pe care ti le poti pune la sfarsit de an.

Vei putea gasi raspunsurile cercetand ofertele de pe brazicraciun.net. Aici vei descoperi o gama larga de brazi artificiali de lux, realizati din materiale premium, care iti vor impodobi casa si care te vor ajuta sa ai sarbatori de vis.

Pentru mai multe detalii poti accesa site-ul urmator: BraziCraciun.net. Iata care sunt principalele tendinte pentru 2021 si cum poti sa te bucuri de un decor simplu sau complex, in functie de dorintele tale:

  1. Pune globuri din materiale naturale

Globurile pe care le poti pune in bradul tau in 2021 pot sa fie din materiale naturale. Alege sa folosesti globuri din lemn, din material textil sau din sfoara, precum si accente colorate din hartie sau carton. O sa poti sa construiesti o imagine deosebita si foarte apropiata de natura. O sa ai un brad discret, dar care poate iesi in evidenta prin insasi simplitatea sa.

  1. Poti decora bradul doar cu luminite colorate si cu funde mari

Bradul tau poate avea un aspect impresionant atunci cand decizi sa folosesti anumite piese de decor supradimensionate. Astfel, poti alege sa pui funde foarte mari care sa te ajute sa ai puncte de accent foarte bine stabilite.

Foloseste si luminitele albe sau colorate care sunt potrivite pentru decorul casei tale. Poti combina doua tipuri de ghirlande cu luminite, iar bradul tau artificial de lux, o sa fie pus in valoare permanent.

  1. Bradul tau poate avea o singura culoare

Daca vrei sa ai un brad elegant, poti opta pentru varianta in care folosesti o singura culoare. O sa te bucuri de un brad cu aceleasi nuante daca ai o casa moderna, minimalista sau cu tendinte contemporane. O sa poti integra usor un asemenea decor intr-o casa speciala.

Poti folosi nunate de argintiu sau auriu, precum poti sa alegi sa decorezi doar cu albastru, cu verde sau rosu. Vei obtine un brad monocolor. Te poti juca foarte mult cu dimensiunile globurilor sau cu formele decoratiunilor incluse.

  1. Poti alege sa cumperi decoratiuni in nuante neutre, care sa complimenteze foarte frumos verdele bradului tau

O alta tendinta a anului in curs este aceea a decorului neutru, care sa vina frumos in completarea verdelui bradului, daca ai ales o asemenea varianta. Astfel, indiferent de dimensiunea bradului tau, poti alege sa folosesti decoratiuni in nuante nude, care sa fie completate de luminite albe sau galbene. Vei obtine o imagine unitara si fina, eleganta si rafinata.

  1. Alege un brad cu conuri incluse si pune doar cateva globuri cu animale specifice pentru zona de munte

Daca iti plac decoratiunile cu forme deosebite, atunci poti alege globurile cu animale specifice zonei de munte sau padurii. Vei avea un brad neobisnuit, care va iesi in evidenta.

0 Shares
You May Also Like