Care sunt cele mai cautate piese pentru smartphone?

Care sunt cele mai cautate piese pentru smartphone?

1 Shares
0
0
1

In ultimul deceniu, telefoanele mobile inteligente au avut o evolutie incredibila, fapt care fara sa ne dam seama la inceput, ne-a determinat sa devenim dependenti de aceste dispozitive minunate, care in prezent pot sa fie utilizate intr-o multime de scopuri.

Ei bine, in momentul in care esti in cautarea unui telefon mobil inteligent, cu siguranta atentia ta trebuie sa se indrepte numai si numai asupra modelelor care apartin brandurilor de top de pe piata, pentru ca acestea desi au preturi destul de ridicate fata de telefoanele celorlaltor firme, au si o calitate cu mult superioara.

Este insa foarte important sa iti echipezi smartphone-ul cu accesoriile de protectie, si sa te ocupi intr-un mod exemplar de intretinerea acestuia, pentru ca in caz contrar sunt sanse foarte mari ca dispozitivul tau sa se defecteze mult mai rapid decat iti poti imagina.

Se stie faptul ca dintre toate telefoanele care ajung intr-un service gsm pentru a fi reparate, cele mai multe au nevoie de un display telefon.

Display-ul este fara doar si poate, cea mai cautata piesa pentru smartphone, iar acest lucru este evident, pentru ca este totodata si cea mai sensibila piesa, iar o multime de utilizatori, fie uita sa isi echipeze display-ul cu un geam de protectie din sticla, si cu o husa, fie din diferite alte motive, nu isi cumpara astfel de accesorii pentru dispozitiv.

Se intalnesc destul de des si cazuri in care anumite smartphone-uri, iar aici includem atat modelele care apartin brandurilor de top, cat si modelele care apartin producatorilor nu foarte renumiti, ajung intr-un service gsm pentru ca au nevoie fie de un buton nou de pornire – oprire, fie au nevoie de un buton home nou, sau au nevoie de butoane pentru reglarea volumului.

Ei bine, si aceste butoane pentru smartphone sunt din ce in ce mai cautate, insa din fericire, preturile lor nu sunt foarte mari, ba dimpotriva, putem spune ca sunt chiar acceptabile.

Anumiti utilizatori de smartphone se plang de faptul ca desi se afla intr-o zona in care se receptioneaza semnal gsm, dispozitivele lor fie nu receptioneaza semnal, fie receptioneaza semnal dar calitatea acestuia este foarte slaba, asa ca aleg sa isi duca telefoanele la service.

In asemenea situatii, de cele mai multe ori, problema se va remedia simplu si rapid, prin inlocuirea antenei pentru semnal.

Difuzoarele si microfoanele telefoanelor mobile inteligente sunt fara doar si poate si ele piese care se cauta destul de des, datorita faptului ca o multime de utilizatori de smartphone se plang de faptul ca in momentul unei convorbiri telefonice, sunetul are o calitate slaba.

De cele mai multe ori, o astfel de problema apare datorita faptului ca telefonul a fost tinut intr-o zona in care praful se depune foarte usor, si se stie faptul ca praful este un factor daunator pentru un smartphone, in mod special pentru aceste componente.

Mai sunt insa si situatii in care display-ul telefonului arata impecabil, insa touchscreen-ul nu mai raspunde la comenzi, asa ca va trebui inlocuit, asa ca putem aminti si touchscreen-ul in aceasta categorie de piese pentru smartphone care se cauta cel mai des.

1 Shares
You May Also Like