Bariere automate pentru parcarile publice

Bariere automate pentru parcarile publice

0 Shares
0
0
0

Cunoastem cu totii faptul ca intr-o bariera publica necontrolata, au acces atat persoanele autorizate, cat si persoanele neautorizate, iar acest lucru de foarte multe ori poate sa fie daunator.

In cazul in care insa, discutam despre o parcare care este controlata prin intermediul unei bariere automate, atunci lucrurile se schimba radical, tinand cont de faptul ca intr-o parcare controlata in acest fel, nu mai au acces persoanele neautorizate.

Au fost depistate o multime de cazuri si de incidente in parcarile publice, iar unul dintre motive ar fi faptul ca toata lumea avea acces intr-o astfel de parcare.

Acum, de cand se poate opta pentru un sistem automat de bariere pentru parcarile publice, se poate controla simplu si eficient accesul persoanelor in aceste parcari, asa ca toate situatiile neplacute vor putea sa fie evitate.

Si daca tot am adus in discutie barierele folosite pentru controlul traficului in parcarile publice, trebuie sa precizam si faptul ca acestea au de regula lungimea bratului barierei de 3 metri.

Aceste bariere sunt realizate din materiale foarte rezistente, care se pot adapta oricarui spatiu unde este necesara fluidizarea traficului, si ce este si mai important, o astfel de bariera auto se poate instala simplu si rapid.

Aceste bariere auto care au lungimea bratului de doar 3 metri, reprezinta cea mai buna solutie pentru a controla tot timpul traficul dintr-o parcare, iar o asemenea bariera poate sa fie controlata chiar si de la o distanta relative mare, datorita faptului ca este prevazuta cu telecomanda. O telecomanda de acest gen, va avea dimensiuni mici.

Aceste bariere automate de 3 metri reprezinta ce a mai inspirata modalitate de protejare a unei parcari publice, iar acest lucru ne este dovedit de faptul ca din ce in ce mai multe parcari, atat din mediul urban, cat si din mediul rural, dispun de un asemenea sistem de control al traficului din parcare.

O bariera de acest gen, poate sa se gaseasca sub mai multe modele, astfel incat sa poata sa satisfaca mai multe cerinte, insa inainte de a opta pentru o astfel de bariera care sa permita controlul traficului intr-o parcare, trebuie tinut cont foarte mult de zona in care aceasta va fi amplasata.

Mai trebuie iarasi precizat faptul ca o bariera de acest gen, vine la pachet si cu un numar destul de mare de accesorii suplimentare, al caror rol va fi acela de a optimiza standardele de functionare ale barierei.

In ceea ce priveste structura de rezistenta a unei astfel de bariere, trebuie amintit faptul ca aceasta este special realizata, pentru a rezista unei folosiri foarte intense, dar si unor schimbari de temperature.

Ei bine, pentru parcarile publice acestea sunt cele mai indicate bariere pentru controlul traficului, insa cu siguranta se gasesc si sisteme de bariere care au bratul de 5 metri, de 7 sau de 9 metri, sau chiar mai mari, insa acele bariere vor fi utilizate in cu totul si cu totul alt gen de parcari, precum parcarile industriale, sau parcarile private care apartin unor antreprenori.

0 Shares
You May Also Like