Situatii in care iPhone dezamageste

Situatii in care iPhone dezamageste

0 Shares
0
0
0

Se spune despre dispozitivele iPhone ca ar fi cele mai performante telefoane de pe piata, motiv datorita caruia persoanele care au nevoie de un smartphone nou, isi indreapta atentia spre aceste dispozitive de la Apple de fiecare data cand au nevoie de un smartphone nou.

Tinand cont de specificatiile tehnice cu adevarat impresionante ale dispozitivelor iPhone, dar si de designul lor foarte frumos, este usor de inteles de ce oamenii isi doresc asemenea telefoane.

Stiati insa ca si aceste dispozitive, chiar daca sunt foarte performante pot dezamagi, si de multe ori pot ajunge in service-urile gsm pentru reparatii iPhone Bucuresti? Vom prezenta in continuare cateva situatii in care dispozitivele iPhone, in ciuda pretului piperat si a specificatiilor tehnice impresionante, isi pot dezamagi utilizatorii:

  1. iPhone Crash Roll Roll

Aparatul de rulare a camerei duce la pierderea a sute de fotografii stocate pe iPhone. Nu puteti efectua nicio activitate pe fotografiile sau videoclipurile existente pe dispozitiv. Restabilirea iPhone-ului la setarile din fabrica este singura modalitate de a repara blocarea Camera Roll. Cu toate acestea, resetarea din fabrica duce la pierderea completa a fotografiilor, videoclipurilor, notelor, contactelor, mesajelor de chat etc. Astfel, asigurati o copie de rezerva inainte de a remedia problema Roll Roll, altfel Stellar Data Recovery pentru iPhone este singurul remediu pentru a recupera datele pierdute.

  1. iTunes Error 3194

Intalniti eroarea iTunes 3194 cand incercati sa restaurati sau sa actualizati iPhone. Poate fi fie din versiunea gresita a firmware-ului, versiunea iOS pe care o instalati nu este aprobata de Apple sau utilizati un utilitar jailbreak pentru actualizarea iPhone.

Totusi, acest lucru poate fi remediat prin modificari in fisierele gazda ale sistemului dumneavoastra. Puteti face, de asemenea, resetarea din fabrica pentru a remedia eroarea iTunes 3194. In cazul pierderii de date si absenta copiei de rezerva, ajutati Recuperarea datelor stelare pentru iPhone pentru a recupera toate datele pierdute.

  1. iPhone lipit de logo-ul Apple

Pot fi mai multe motive pentru ca iPhone-ul dvs. sa se blocheze pe logo-ul Apple, cum ar fi jailbreak-ul iPhone, actualizarea iOS esuata, in timpul preluarii datelor din backup, probleme hardware, stergerea unor fisiere iOS etc.

Puteti remedia problema repornind iPhone-ul, resetand fortat sau punand dispozitivul in modul recuperare. Amintiti-va ca resetarea rapida duce la pierderea completa a datelor de pe iPhone. Puteti restaura datele pierdute din backup, altfel va puteti refugia intr-o solutie de recuperare a datelor iPhone.

  1. Aplicatiile iPhone se blocheaza sau se sting pe neasteptate

O aplicatie pentru iPhone se poate bloca in timpul utilizarii sau imediat dupa lansarea acesteia. Ar putea fi probabil pentru ca versiunea dvs. iOS nu accepta aplicatia sau aplicatia nu este instalata corect pe dispozitiv. Daca orice aplicatie iPhone ingheata, nu mai raspunde sau inceteaza in mod neasteptat, inchide aplicatia, reporniti dispozitivul si verificati din nou daca aplicatia functioneaza. Uneori, reinstalarea celei mai recente versiuni a aplicatiei din App Store rezolva si problema iPhone.

Acestea sunt cateva probleme care au rezolvari simple, insa nu putine sunt situatiile in care problemele iPhone isi gasesc rezolvarea doar in service-urile gsm.

0 Shares
You May Also Like