Planta panaceu ce vindeca afectiuni cardiace

0 Shares
0
0
0

Medicina holistica a inceput sa capete noi dimensiuni in aceasta era marcata de viteza si revolutii tehnologice. Chiar daca in lipsa medicinei moderne ea a fost prezenta inca de la inceputuri, a existat o buna perioada de vreme in care a fost cumva ignorata, pierduta din vedere.

Din fericire, timpurile s-au schimbat si oamenii au devenit mult mai preocupati de practicile alternative propuse de natura din jurul nostru mai degraba decat de solutiile consumeriste propuse de aparate economice uriase.

Astfel, ajungem sa cunoastem si sa intelegem cu totul altfel universul holistic ce sta la baza relatiei noastre cu mediul inconjurator si cu energiile pe care le eliberam la unison.

Pentru a descoperi si mai mult beneficiile alternativelor naturale, vom aduce in prim plan in acest material o planta despre care se crede ca poate reprezenta remediul universal pentru orice boala cardiaca.

 

Strophanthus

Informatii generale:

 • Este o planta cataratoare de origini Africane. Daca nativii utilizeaza semintele acesteia pentru prepararea unui extract otravitor menit sa le acopere varfurile sagetilor si sa ii ajute in vanatoare, in multe alte locuri din lume plantele sunt folosite pentru producerea unui medicament cu o reputatie incredibila. Considerat a fi urmatorul mare panaceu pentru bolile de inima, remediul obtinut din aceasta planta actioneaza in mod vadit asupra inimii iar unele subtante chimice prezente in planta sunt utilizate chiar si in medicina moderna pentru producerea stimulantului cardiac pentru tratarea insuficientei cardiace, numit Ouabain si pentru producerea capsulelor menite sa amelioreze angina, Strodival.
 • Incorporeaza 39 de specii

 

Produse disponibile:

 • Tinctura Strophanthi
 • Strophanthin in forma sa naturala – direct pe piele sau injectabil; este solubil in apa si alcool
 • Ouabain
 • Strodival

 

Actiune:

 • Strophanthus are actiune rapida si energica pe tesutul muscular, datorita contactului direct, prin sange. Acesta sporeste puterea contractila a musculaturii striate in intregimea sa si, in cantitati mai mari, aduce contractia musculara intr-o stare de tetanie continua, muschiul aflandu-se in imposibilitatea de a reveni la starea initiala de flexibilitate partiala.
 • Dozele mici incurajeaza contractiile cardiace, sporind puterea sistolului ventricular si incetinind ritmul inimii. De asemenea, creste presiunea sanguina generala si se produce diureza.
 • Dozele mari lasa inima in sistol in imposibilitatea de a se mai misca, aceasta stare de contractie amuschiului cardiac fiind asemanatoare cu starea de rigor mortis. Solutia nu actioneaza prin intermediul sistemului nervos si nu afecteaza direct nici sistemul vascular. Aceasta incremeneste prin contact direct tesutul muscular.
 • Strophantus reduce pulsul, regleaza temperatura corpului, este diuretic, stimuleaza circulatia renala si nu conduce la aparitia de tulburari gastro-intestinale.
 • Strophanthus este un important stimulent cardiac cu actiune rapida si rezultate vizibile in mai putin de o ora, a carui unica doza va avea efect de durata.
 • Poate fi un eficient inlocuitor al Digitalis în tratarea bolii cronice Bright și a leziunilor valvulare ale inimii.

 

Solutiile holistice se dovedesc pe zi ce trece a fi tot mai utile si chiar necesare pentru multi dintre noi. Eficienta acestora este dovedita conducand astfel la recomandari incurajatoare din partea multor utilizatori. Si Strophanthus se bucura de o astfel de popularitate in randul tratamentelor alternative.

Desi inca mai are nevoie de timp pentru a se impune pe piata medicamentelor naturiste, holistice, Strophanthus reprezinta o solutie viabila si de lunga durata pentru toate acele persoane care seconfrunta cu boli de inima.

Datorita zonei de actiune si a rapiditatii efectelor, recomandam utilizarea medicamentatiei doar in urma consultarii unui medic specialist si sub supravegherea acestuia.

Sursa articol: https: Doar natural

0 Shares
You May Also Like