Cele mai bune aplicatii de navigatie pentru telefon

Cele mai bune aplicatii de navigatie pentru telefon

0 Shares
0
0
0

Vacantele se apropie cu pasi repezi si nu stii ce aplicatie GPS sa folosesti pentru masina ta? Noi am analizat multe dispozitive GPS gratuite pentru iPhone si Android si a selectat cele mai bune care ar trebui sa indeplineasca asteptarile celui mai mare numar de utilizatori.

Conectat, cu informatii despre trafic in timp real sau chiar oferind descarcarea hartii pentru utilizare offline, nu mai este necesar sa mergeti prea departe pentru a beneficia de o aplicatie GPS eficienta si completa.

Sygic: GPS

Nu va veti pierde niciodata din nou cu aceasta aplicatie de navigare, pe care o puteti folosi online si offline. Chiar daca ati epuizat datele mobile, veti ajunge in continuare la destinatie. Sygic va ofera planuri calitative, alegerea voastra este de a avea acompaniament vocal sau nu. Aceasta aplicatie gaseste chiar si cele mai rapide rute si evita blocajele de trafic pentru a ajunge acolo chiar mai repede! Evitati drumurile cu taxa?

Puteti selecta si aceasta optiune. Sygic are alte avantaje? Desigur! Aplicatia va avertizeaza despre radare. Si mai mult: noaptea puteti chiar sa proiectati datele de navigatie pe parbriz.  Cumpara si o husa Xiaomi pentru telefonul tau!

Waze

Waze este cunoscut pentru aceste rute live care se bazeaza pe situatia rutiera actuala. Utilizatorii aplicatiei pot raporta blocaje de trafic sau obstacole in direct. Planul de calatorie va este intotdeauna actualizat. Vei fi primul care va evita pericolele, controalele, obstacolele sau accidentele!

Aplicatia ofera, de asemenea, asistenta vocala, permitandu-va sa va concentrati pe drum. Accentul acestei aplicatii este contributia si partajarea informatiilor folosind simboluri simple. Si mai util: daca va aflati intr-un blocaj in trafic, aplicatia va spune cat timp veti face pe drum.

Google Maps

Pe aceasta o stim cu totii: Google Maps. Datorita retelei imense pe care Google a construit-o, aceasta aplicatie este specializata in gasirea de locuri excelente, restaurante populare si companii locale.

Navigarea functioneaza in continuare cand nu mai aveti date mobile. Urmati drumul indicat in banda vedere de sus. In partea de jos veti gasi numarul de minute pe care il parcurgeti, numarul de kilometri pana la destinatie si ora sosirii.

Mappy

MappyGPS Free nu mai este. Serviciul de planificare a traseului si-a intrerupt aplicatia GPS pentru a consolida functiile pe care le-a oferit in aplicatia sa principala Mappy. Prin urmare, va permite sa va planificati rutele prin compararea tuturor modurilor de transport.

Aplicatia ia in considerare traficul in timp real pentru a asigura o durata exacta a calatoriei.

Diferitele rute oferite de Mappy sunt listate direct sub traseul simulat si sunt insotite de sugestii pentru transport alternativ (transport public, carpooling si chiar ciclism). Prin combinarea modulului de ghidare GPS cu aplicatia de planificare a traseului, Mappy devine extrem de complet si este un concurent serios fata de liderii pietei, in special pentru ca este capabil sa ofere o estimare realista a costului calatoriei (consum de combustibil + taxa) .

In plus, va va permite, in timpul unui traseu, sa gasiti rapid punctele de interes din jurul vostru folosind un buton „pe drum” afisat in partea de jos a ferestrei de navigare.

0 Shares
You May Also Like