Cand poate ajunge o tableta Android in service?

Cand poate ajunge o tableta Android in service?

0 Shares
0
0
0

Pentru persoanele care cauta un dispozitiv mobil pe care sa il foloseasca pentru a viziona filme online sau in diferite alte scopuri, cu siguranta tableta se poate dovedi a fi cea mai buna alegere.

De ce tableta si nu smartphone-ul? Ei bine, din cauza dimensiunilor. O tableta are ecranul mai mare comparativ cu un telefon mobil inteligent, iar din acest motiv, multe persoane prefera tabletele in defavoarea smartphone-urilor, cel putin pentru vizionarea filmelor sau a videoclipurilor.

Chiar si cei carora le place sa se joace pe dispozitivele mobile pot alege sa foloseasca o tableta in locul unui smartphone, pentru ca ecranul este mai mare, si experienta jocului va fi mult mai placuta.

Pentru cei care au de completat sondaje, pentru cei care trimit o multime de mail-uri sau chiar si pentru cei care pur si simplu isi doresc un dispozitiv cu ecranul mare, tableta reprezinta cea mai buna solutie.

Majoritatea utilizatorilor isi indreapta atentia spre o tableta care are sistemul de operare Android, iar acest lucru este cat se poate de firesc, pentru ca este similar cu sistemul de operare al unui smartphone.

Cei care detin un smartphone Samsung, cel mai probabil vor alege o tableta de la acest producator. Cei care detin un smartphone Huawei, cel mai probabil vor alege si o tableta Huawei.

De mentionat insa este faptul ca la fel ca si smartphone-urile, si tabletele Android se pot defecta, iar uneori pot ajunge in service. In continuare vom vedea ce probleme ar putea avea o tableta Android (vom prezenta cateva exemple doar).

Devine prea fierbinte

Uneori, cand utilizati tableta prea mult, devine prea fierbinte. Nu este neobisnuit ca tabletele sa se incalzeasca prea mult atunci cand sunt folosite pentru diferite aplicatii, sau atunci cand o aplicatie consuma foarte multe resurse ale bateriei. In momentul in care tableta incepe sa se supraincalzeasca, luati o pauza de la utilizarea acesteia.

Daca nu rulati o multime de aplicatii si tableta dvs. continua sa se supraincalzeaca, mai intai de toate, actualizati sistemul de operare. Daca si in acest caz, tableta se supraincalzeste, resetati-o pentru a reveni la setarile din fabrica.

Aceasta este ultima solutie, inainte de a va deplasa cu tableta Android intr-un service gsm. Este posibil ca problema sa fie din cauza unei componente a acesteia. Acest lucru va fi descoperit de catre expertii in reparatii tablete si reparatii smartphone.

Bateria se descarca foarte repede

La fel ca in cazul oricarui dispozitiv electronic, bateria pune intotdeauna o problema. Oamenii se plang intotdeauna ca bateria se epuizeaza prea repede si, desi poate fi doar o baterie defecta, ar putea exista cateva lucruri pe care le puteti face pentru a obtine o durata de viata putin mai mare.

Cel mai usor lucru pe care puteti sa il faceti, este sa ajustati luminozitatea. Trebuie sa stiti ca, cu cat este mai luminos ecranul, cu atat consuma mai multa energie.

De asemenea, puteti verifica serviciile de localizare. Unele aplicatii necesita acces la locatia dvs., dar cand fiecare aplicatie utilizeaza locatia dvs. si ruleaza in fundal, bateria dvs. nu va rezista atat de mult timp incarcata. Dezactivarea locatiei va poate ajuta sa va prelungiti durata de viata a bateriei.

S-ar putea sa existe chiar si un mod de economisire a bateriei pe tableta, care ar fi localizat in setarile dvs. Acest lucru va va estompa luminozitatea, va opri locatia pentru unele aplicatii, va opri wifi, sau bluetooth-ul. In concluzie, acest mod de economisire a energiei, va poate ajuta tableta sa reziste mai mult timp incarcata.

In cazul in care aceste solutii nu reusesc sa ajute bateria tabletei sa reziste mai mult timp incarcata, cu siguranta trebuie sa treceti cu aceasta pe la service. Specialistii vor analiza tableta si vor vedea care sunt adevaratele motive si cauze ale descarcarii premature a bateriei. In cazul in care este nevoie, acestia pot chiar sa va inlocuiasca bateria, care nu este detasabila.

Tableta nu se incarca

Exista si asemenea situatii. In acest context, este necesar sa se verifice daca priza este functionala. Daca da, trebuie verificate accesoriile de incarcare pentru a nu fi deteriorate.

Daca acestea se afla in stare buna, folositi alt incarcator compatibil pentru a incarca tableta. Daca incarcarea are succes, atunci aveti nevoie de un nou incarcator pentru tableta. Daca tableta nu se incarca folosind alt incarcator, trebuie dusa la service. Probabil portul de incarcare este defect si trebuie inlocuit.

0 Shares
You May Also Like