Articole esentiale pentru plaja

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta, vara este cel mai asteptat sezon al anului si este una dintre cele mai frumoase perioade, fiind momentul din an cand majoritatea oamenilor profita de minunata vreme de afara si isi iau concedii pentru a pleca in vacante.

Cele mai alese destinatii pe timp de vara sunt cele care dispun si de iesire la mare sau la ocean, orele petrecute la plaja, plimbarile pe malul marii si bronzul fiind cele care ii determina pe cei mai multi sa opteze spre astfel de locatii.

Bineinteles, ca pentru orice alta destinatie si pentru zona litoralului exista o serie de articole esentiale, fara de care un concediu petrecut la malul marii ar putea deveni mult mai putin placut. Daca te numeri printre cei ce au ales sa ne bucure de o vacanta petrecuta pe malul marii sau al oceanului, nu uita sa pui in bagaj cateva lucruri esentiale pentru plaja.

Unul dintre aceste obiecte si probabil cel mai important ar fi cremele si uleiurile cu protectie impotriva nocivelor raze solare. Este de la sine inteles, ca aceasta gama de produse este nu doar atunci cand mergeti la mare, protectia UV fiind intotdeauna necesara.

Un alt lucru care ne-ar putea salva de multe probleme pe plaja ar fi o saltea gonflabila Intex, fiind unul dintre cele mai versatile obiecte. Acest produs este cel mai potrivit element cu care putem inlocui prosoapele de plaja care ne pun probleme atunci cand bate vantul.

De asemenea, salteaua poate fi folosita atat pe mal cat si in apa, iar daca sunteti in vacanta cu cortul avand o saltea puteti considera ca ati rezolvat si problema cu sacul de dormit, fiind extrem de utila si in acest caz.

In cazul in care soarele bate cu prea multa putere iar in urma orelor de plaja va alegeti cu arsuri, o lotiune cu Aloe Vera este mai mult decat binevenit, reusind sa faca minuni cu pielea dumneavoastra afectata de soare, astfel  incat acest obiect este si el unul important pentru bagajul de mare.

Slapii sau oricare alt tip de incaltaminte destinata mersului pe plaja, nu ar trebui sa lipseasca niciodata de pe lista cu articolele esentiale unui concediu pe litoral, fiind extremi de utili protejand talpile impotriva nisipului fierbinte si a scoicilor taioase sau a obiectelor ,, ratacite” prin nisip, care iti pot cauza probleme.

Atunci cand suntem pe malul marii este evident ca avem nevoie de hidratare sau chiar de hrana, astfel incat, un alt articol de nelipsit din bagaj ar fi o geanta termica sau o lada frigorifica, ce va izola complet alimentele si bauturile de temperaturile de afara.

Pentru ca statul pe plaja, printre nisipul cald si briza marii poate deveni uneori sufocant, iar caldura ne determina sa ne ascundem la umbra, o carte, un joc interactiv sau un pachet ne carti pot fi elementele salvatoare ale acestor situatii, astfel incat sa ne putem retrage la umbra sub umbrele fara urma de plictiseala.

Bineinteles, pe langa toate aceste obiecte mentionate mai sus, mai exista o intreaga serie de articole de care vom avea nevoie atunci cand vom fi plecati, insa, pe langa cele enumerate, pune pe lista pentru vacanta la mare si in bagaj numai si numai obiectele si produsele pe care le esti sigur ca le vei folosi cu adevarat, pentru a evita caratul inutil al unui bagaj voluminos.

0 Shares